panedge Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Cena standard,cerny uz mam,bily bych nutne potreboval:-)
Exiztence Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 V neděli jsem byl ve štěrboholech a Tubular Runner bílé byly za 1600/1700 btw. Nějak se nemohu rozhoupat do nich.
denyhami Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Včera koupené pure boost.. Chodí se v nich super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 denyhami-pěkný boosty. Co říkáte na nový Adidas Equipmenty?V bílý super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
m.n. Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tak trošku zmírním nadšení z těch zázračných slev ve footlockeru. Právě jsem se vrátil z hradu a tak nějak asi tuším, co za tím vězí. Imho jim tam navezli, co se jinde neprodalo, bo sou to samé pičaté velikosti. Nemají 45, ale mají 45 a 1/3, nemají 46, ale mají 46 a 2/3, takže my s celočíselnýma velikostma máme opět smůlu. Ale aspoň tombed pokoupil a pak jsme si skvěle zabuznili u ledového karamelového latté a pili jsme to brčkem.
tommas4 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 46 a 2/3? To už se začíná blížit i normálně velké botě, do toho bych už vlezl
m.n. Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 denyhami-pěkný boosty. Co říkáte na nový Adidas Equipmenty?V bílý super. Ty prostřední sou supr, jen bych musel přikupit GMT...
efreeti Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tak trošku zmírním nadšení z těch zázračných slev ve footlockeru. Právě jsem se vrátil z hradu a tak nějak asi tuším, co za tím vězí. Imho jim tam navezli, co se jinde neprodalo, bo sou to samé pičaté velikosti. Nemají 45, ale mají 45 a 1/3, nemají 46, ale mají 46 a 2/3, takže my s celočíselnýma velikostma máme opět smůlu. Ale aspoň tombed pokoupil a pak jsme si skvěle zabuznili u ledového karamelového latté a pili jsme to brčkem. Byl sem se mrknout v Ově...asi 50 modelu ve sleve...hromada zlatych, žlutých a ruzně divných...za zminku stály snad jen nejake Vans, adidas tubular x, cerveny asics gl5 ... no diky bohu sem usetril a nevybral si nic
efreeti Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 (upraveno) denyhami-pěkný boosty. Co říkáte na nový Adidas Equipmenty?V bílý super. Celobíla supr, celočerná supr, se zelenou supr.Z primeknitu nelibi, vypada to divne. Upraveno 21. června 2016 uživatelem efreeti
panedge Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tak Tombed pokoupil jo:-))) Tak to jsem zvědavej co teda..
Frantik Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tombed v teniskach je jako horník v pantoflich :-)
tombed Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Njn, modré tubulary X, přece je tam za 1090 Kč nenechám ležet, chudák m.n. měl peška, Kafe dobrý, ošahali jsme si hodinky, konec hlášení! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 škoda, že už nebyly v tý červený, asi bych je unosil
tombed Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 (upraveno) Frantik: neser nebo nedostaneš u Pinkasů hubanaPanedge: za všechno okolo tenisek můžeš ty!Moty: jediná vyprodaná, už je modré, bílé, šedé a černé. Upraveno 21. června 2016 uživatelem tombed
quest987 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tombed: hezky pekne . Palec nahoruPanedge co rikas na totoJordan Reveal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 quest987-Revealy se mi líbily hned jak šly do prodeje,nejvíc asi šedý.Myslím,že ve Footlockeru je maj ted taky ve slevě,ale nejsem si jistej.Mě se hlavně líbí ta síťovina-na léto super.
quest987 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Panedge: nejsou ve sleve bohuzel,libi se mi o neco vic nez eclipse co mamAbych nebyl ot Tak jsem poresil Nike airmax 90 jrcd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nazivo me oslovilo toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Má to něco do sebe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se