Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

denyhami-pěkný boosty.

Co říkáte na nový Adidas Equipmenty?V bílý super.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak trošku zmírním nadšení z těch zázračných slev ve footlockeru. Právě jsem se vrátil z hradu a tak nějak asi tuším, co za tím vězí. Imho jim tam navezli, co se jinde neprodalo, bo sou to samé pičaté velikosti. Nemají 45, ale mají 45 a 1/3, nemají 46, ale mají 46 a 2/3, takže my s celočíselnýma velikostma máme opět smůlu. Ale aspoň tombed pokoupil a pak jsme si skvěle zabuznili u ledového karamelového latté a pili jsme to brčkem.

Odesláno

Tak trošku zmírním nadšení z těch zázračných slev ve footlockeru. Právě jsem se vrátil z hradu a tak nějak asi tuším, co za tím vězí. Imho jim tam navezli, co se jinde neprodalo, bo sou to samé pičaté velikosti. Nemají 45, ale mají 45 a 1/3, nemají 46, ale mají 46 a 2/3, takže my s celočíselnýma velikostma máme opět smůlu. Ale aspoň tombed pokoupil a pak jsme si skvěle zabuznili u ledového karamelového latté a pili jsme to brčkem.

Byl sem se mrknout v Ově...asi 50 modelu ve sleve...hromada zlatych, žlutých a ruzně divných...za zminku stály snad jen nejake Vans, adidas tubular x, cerveny asics gl5 ... no diky bohu sem usetril a nevybral si nic :)

Odesláno (upraveno)

denyhami-pěkný boosty.

Co říkáte na nový Adidas Equipmenty?V bílý super.

Celobíla supr, celočerná supr, se zelenou supr.

Z primeknitu nelibi, vypada to divne. 

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno (upraveno)

Frantik: neser nebo nedostaneš u Pinkasů hubana

Panedge: za všechno okolo tenisek můžeš ty!

Moty: jediná vyprodaná, už je modré, bílé, šedé a černé.

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

quest987-Revealy se mi líbily hned jak šly do prodeje,nejvíc asi šedý.Myslím,že ve Footlockeru je maj ted taky ve slevě,ale nejsem si jistej.Mě se hlavně líbí ta síťovina-na léto super.

Odesláno

Panedge: nejsou ve sleve bohuzel,libi se mi o neco vic nez eclipse co mam

Abych nebyl ot

Tak jsem poresil

Nike airmax 90 jrcd

A nazivo me oslovilo toto

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...