Návštěvník Zmizík Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Ciwe ta bambitka tam.
Marfael Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 No aby byly skinny, to by skutecne muselo byt neco jak má ten klucina:-)). Každopádně ja myslel jen vystihlit, zuzit, aby prave vynikly ty boty a hlavně to vypadá mnohem lépe nez rovny střih, když u kotniku preteka latka. A záměrně jsem psal od lytek dolu zuzit, nebo od kolen dolu, proste jen lytka a kotniky. Jestli v tom jak na obrázku tak fakt někdo chodí, tak je mi poněkud nevolno...
Návštěvník Jagman Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 (upraveno) hale a rozumíš šití apod? Ja jen že to není tak jednoduché jak to píšeš. Teda pokud nemá Prix vypadat jak nacistickej voják Upraveno 20. července 2016 uživatelem Jagman
Michelin Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Tu modu tech skinny patosu nechapu. To pak nedam ani pres lytko a pritom v pase jsou mi velky
Marfael Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 (upraveno) Sám si to samozřejmě nesiju, ale bezne si to nechavam upravit u krejcove za par korun, je to běžná uprava kalhot.A já se hlavně bavim o slim strihu, ne skinny, to je dost velký rozdíl. Upraveno 20. července 2016 uživatelem Marfael
efreeti Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 (upraveno) Pokud jde o me, tak mnohem lepsi nez slim nerkuli skinny je tappered fit. Tzn. od pasu po cca koleno bezny volnejsi strih a potom zuzit nohavici na nejakych cca 16-17cm na samem konci. To je podle me i to o cem mluvi Marfael. Nechal sem si takto u krejcove upravit za par penez nekolikero kalhot co uz sem dlouho nenosil prave kvuli sirce nohavice a naprosta spokojenost Upraveno 20. července 2016 uživatelem efreeti
Marfael Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Já myslím nějak takhle, a klidně bez těch "manžet/překladů". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Ralph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathan Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Leoš Mareš měl ve Varech na festivalu jeden moc pěkný kousek bot, který mě zaujal. Nevíte někdo co je to zač?aj mne sa pacia. nie su to tieto?Tricker's Derby Brogue Shoes M7292 [green]Nevidim podrazku tak neviem, ci Derby alebo klasika Brogueevent.http://www.sanders-uk.com/shop/product/bruno-9276n
_JB Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Tyhle to nejsou, maji jine dirky na tkanicky a jiny pocet direk.
Leviathan Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 jo, mas pravdu.uz potom len.
jonas1 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Leoš Mareš měl ve Varech na festivalu jeden moc pěkný kousek bot, který mě zaujal. Nevíte někdo co je to zač?Nebude to neco od Gucciho? http://www-m.gucci.com/cn-en/styles/295646AHD003019
Leviathan Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 ja som si tie zelenaky objednal..tak uvidim.
organic Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Některé věci prostě musí ladit. Red Wing Chukkas and Zrno žíněnka.
Návštěvník tolja Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Některé věci prostě musí ladit. Red Wing Chukkas and Zrno žíněnka.IMG_4422.JPG a to máš dnes na nohou?
organic Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Ano a představ si, že nohy mám naprosto v suchu
Frantik Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Tak je měli ve vyprodeji, poslední kus za 800 korun, tak jsem je vzal :-)
moco Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Často a všude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se