ivan_989 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července před 10 hodinami, Hasňa napsal: "Pěkný ponožky, ty by slušely mý mámě." Najlepšie ponožky co som kedy nosil. Pružné, vzdušné, nepotiš sa v nich, nesmrdia https://nobileitaly.com/en-eu/products/box-12-paia-calze-corte-microcoste-nobile 1
Nick06 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července "Pěkný ponožky, ty by slušely mý mámě."Ivan má koule to nosit a nemusí že sebe dělat klauna dle obrázku na internetu.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1
ivan_989 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července před 39 minutami, Nick06 napsal: Ivan má koule to nosit Je ale pravda ze do hentych topánok sa tie ponožky esteticky nehodia, to priznavam @Hasňa iný pár zo série a iné boty , snáď je to lepšie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Hasňa Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Nemyslel jsem to nijak zle. Ležím s v horečce, tak jsem kousavý.
Frantik Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července No ale objektivně vzato, horší výběr ponožek má jen můj fotr a to je zemědělec z vesnice a je mu skoro 80 1
ivan_989 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Před hodinou, Frantik napsal: horší výběr ponožek má jen můj fotr a to je zemědělec Nerozumieš kvalitným materiálom a talianskej móde a okrem toho su superpohodlne, co sa ale z obrázku neda zistiť, tomu rozumiem . .. @Hasňa hlavne nech sa ti polepší . Ja som trcal pri Brne v zápche , zle odbočil na Bratislavu , nasrane hladal skratku čím som skončil v slepej ceste na letisku a celkovo si predĺžil cestu o hodinu. Takže pohoda 1 1
p3k Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července mi to pří nahlédnuti nabídlo 10%nslevu, ale nakonec jsem se ovládl, když ty ponožky teď bude mít půlka fóra 1
ivan_989 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Před hodinou, p3k napsal: pří nahlédnuti nabídlo 10%nslevu Mne píše Summer Sale 21.07 - 23.08 | -15% with code SUMMER15 A je mi putna ci to kúpi polka fóra, doprajem to pohodlie každému. Aj Frantikovi , maju aj vzory podla jeho gusta
Frantik Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Tyhle jsou dobry, ty táta nemá Ma podobny, ale tyhle ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
bluman Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července 11 hours ago, ivan_989 said: Najlepšie ponožky co som kedy nosil. Pružné, vzdušné, nepotiš sa v nich, nesmrdia https://nobileitaly.com/en-eu/products/box-12-paia-calze-corte-microcoste-nobile To vyzera zaujimavo , idem vyskusat. Ktore materialy od nich mas?
ivan_989 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července před 3 hodinami, bluman napsal: Ktore materialy od nich mas? Fuha, hmmm. Jedna sada je tensia a druha hrubšia, ale v zásade su obe skôr tenšie. Jeden material je ten co som sem dal a druhy si nepamätám
moco Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Nějaká limitka od Superstar, kterou nikdo nechtěl. Barva flat white, kožené futro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lamizol Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Taky superstárky. Na zahrádce na Kruškách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami @Happy88 a jak se ti chodí na těch podpatcích?
Humanzero Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami Před hodinou, Pozorovatel napsal: @Happy88 a jak se ti chodí na těch podpatcích? Fanoušek Kiss 1
Happy88 Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami Prokoukli jste me, kalhoty doma nosí žena, tak na mě zbývaj ty podpatky 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se