Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako Nové Boty?

jo :lol2:

Me se taky libily,ale vubec mi nesedej.

...já je právě na noze ještě nikdy neměl...

Jen jsme se v práci vždycky smáli, že podle nich poznáš amíka... :eek:

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Dneska jsem jezdil po Praze a plno lidí všechno v černým, boty, kraťasy, tričko a bílý fusekle a že sem jich dneska viděl. Naposled i frajera v tmavým kvádru a docela mu sedlo a na nožkách prosvítalo něco bílého, tak nevím jestli je to móda  :)

Nedávno sem potkal kolegu v práci v posilovně a nasazoval NB v dobrým stavu. Tak sem mu říkal, že sem je nedávno koupil jak je s nima spokojenej, Tak mi říkal, že je má 5 let a teď už je tahá jenom do posilovny. Ze spoda na podrážce lehký prasklinky, ale 5 let užívání a vypadaly dobře, že leckdo by s nima ještě nadělal parádu  :)

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

když má bejt to mega vedro

post-26998-0-22399700-1438935163_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

řekl bych, že se škrábancům u barvené kůže člověk nevyhne. si pamatuju, jak jsem si prohlížel Loake L1 a tam se člověk špatně na ty boty podíval a barva (lak i to pod ním) šlo dolů.

Odesláno

řekl bych, že se škrábancům u barvené kůže člověk nevyhne. si pamatuju, jak jsem si prohlížel Loake L1 a tam se člověk špatně na ty boty podíval a barva (lak i to pod ním) šlo dolů.

stím bych uplně nesouhlasil, mám doma kontníkové L1 a jsou uplně v pohodě, stejně tak nemám doškrábané ani jedny z Loake co mám doma. 

Blažek za 2k asi dobrý, ale jejich normalní cenovka je nesmysl. to bych byl nasranej kdyby to takhle sbiralo škrábance

Odesláno

Jedny z mých oblíbených oblekovek v černé barvě - Paul Smith. Pro významnější situace mám ještě černé Church's Diplomat také v černé. 

Odesláno

Ja dom proste potreboval double monk strap hnede a bez vyskusania v trencine nezohnatelne. A poosledny kus 45 bol na figurine takze som bol happy ze nieco mam. Skrabance niesu tak viditelne ako ukazujr foto ale tie skrabance proste pribudnu nosenim tomu sa clovek nevyhne ci mate iny nazor? :)

Odesláno

To když vezmeš hnědým krémem a napucuješ, tak to nebude ani vidět. Tohle je běžný provoz. Místním jazykem řečeno, nic, co by nešlo rozleštit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...