Tondaa73 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Jsem tu asi jedinej, kdo nemá NB, budu si je muset koupit..
Radimk Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Jsem tu asi jedinej, kdo nemá NB, budu si je muset koupit.. Jako Nové Boty?
panedge Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Jsem tu asi jedinej, kdo nemá NB, budu si je muset koupit.. Me se taky libily,ale vubec mi nesedej.
Tondaa73 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Jako Nové Boty?jo Me se taky libily,ale vubec mi nesedej....já je právě na noze ještě nikdy neměl...Jen jsme se v práci vždycky smáli, že podle nich poznáš amíka...
CEGY Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 To by musely bejt bílý a do nich bílý ponožky.
Tondaa73 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 To by musely bejt bílý a do nich bílý ponožky....klíďo i v barvičkách....ale fusakle bílý, to jo...
Návštěvník Strocek Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) Dneska jsem jezdil po Praze a plno lidí všechno v černým, boty, kraťasy, tričko a bílý fusekle a že sem jich dneska viděl. Naposled i frajera v tmavým kvádru a docela mu sedlo a na nožkách prosvítalo něco bílého, tak nevím jestli je to móda Nedávno sem potkal kolegu v práci v posilovně a nasazoval NB v dobrým stavu. Tak sem mu říkal, že sem je nedávno koupil jak je s nima spokojenej, Tak mi říkal, že je má 5 let a teď už je tahá jenom do posilovny. Ze spoda na podrážce lehký prasklinky, ale 5 let užívání a vypadaly dobře, že leckdo by s nima ještě nadělal parádu Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem Strocek
zrno Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 tvl pane mistr. Zvás je mediální hvězda tak kdy to přijde botky od tebe Vše je realizovatelný , svrškaře mam šikovnýho. tady je výsledek spolupráce :-) https://instagram.com/p/48wX95yFjm/
zerfoss Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Tak ja som dnes kupil prvy krat boty s kozennou podrazkou.. som zvedavy ked ich poriadne odtestujem Brown double monk straps
quest987 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 kolikrát jsi už v nih chodil? ta kuze je nejaka docela dost podrena
Návštěvník Strocek Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) když má bejt to mega vedro Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem Strocek
zerfoss Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Je to fotene bleskom ten vytahuje skrabance. Su z vypredaja urcite boli skusane par krat.
paia Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 řekl bych, že se škrábancům u barvené kůže člověk nevyhne. si pamatuju, jak jsem si prohlížel Loake L1 a tam se člověk špatně na ty boty podíval a barva (lak i to pod ním) šlo dolů.
quest987 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 řekl bych, že se škrábancům u barvené kůže člověk nevyhne. si pamatuju, jak jsem si prohlížel Loake L1 a tam se člověk špatně na ty boty podíval a barva (lak i to pod ním) šlo dolů.stím bych uplně nesouhlasil, mám doma kontníkové L1 a jsou uplně v pohodě, stejně tak nemám doškrábané ani jedny z Loake co mám doma. Blažek za 2k asi dobrý, ale jejich normalní cenovka je nesmysl. to bych byl nasranej kdyby to takhle sbiralo škrábance
Moty Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Nekdo taky kupoval Shoepassion, jaka je zkušenost po delší době? Diky
Ronin13 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Jedny z mých oblíbených oblekovek v černé barvě - Paul Smith. Pro významnější situace mám ještě černé Church's Diplomat také v černé.
zerfoss Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Ja dom proste potreboval double monk strap hnede a bez vyskusania v trencine nezohnatelne. A poosledny kus 45 bol na figurine takze som bol happy ze nieco mam. Skrabance niesu tak viditelne ako ukazujr foto ale tie skrabance proste pribudnu nosenim tomu sa clovek nevyhne ci mate iny nazor?
Wanderer Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 To když vezmeš hnědým krémem a napucuješ, tak to nebude ani vidět. Tohle je běžný provoz. Místním jazykem řečeno, nic, co by nešlo rozleštit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se