Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

FYI: Psal jsem jim, proč kůže a ne guma. Obratem mi odepsali, že je na přání udělají i s Dainite gumou za 550 GBP (čili o 75GBP levnější než na kůži), dodací lhůta 10-12 týdnů.

už vím jaký si ušiju na zimu a podzim :-D jen ne z tenký koziny ale hezky z teletiny :-) 

Odesláno

Já si je nekoupim, zase takovej magor nejsem. Navíc mám už asi 6 let podobný bagančata od Vagabondu, který nosím jen v zimě, když je sníh. A furt vypadaj jak nový.

Ale asi si znova koupim Indy Boots - tentokrát ve správný velikosti :D.

Odesláno

Tak ja to tady zase odlehčím a rozveselím Air MAXama....tuhle šílenou kombinaci jsem dlouho sháněl

post-23865-0-09240200-1440237706_thumb.jpg

Odesláno

přemýšlím o nich asi od ledna, ale zatím je to tak, že půlka těch ponožek se mi líbí, ale druhá je pro mě naprosto nepoužitelná. Zatím zůstávám u Happy Socks (není tu někdo, kdo by dokázal srovnat kvalitu HS a Ponožkovic?)

Odesláno

Ja se odhodlavam uz pekne dlouho. Chtelo by to jeden testovaci vzorek.

přemýšlím o nich asi od ledna, ale zatím je to tak, že půlka těch ponožek se mi líbí, ale druhá je pro mě naprosto nepoužitelná. Zatím zůstávám u Happy Socks (není tu někdo, kdo by dokázal srovnat kvalitu HS a Ponožkovic?)

Vydrzte este par tydnu a reknu vam :).

HS fusekle maj kvalitu prumernou (uz jsem dva pary vyhazoval kvuli prasklymu svu), ale aspon drzej slusne barvy. Coz se neda rict o jejich spodnim pradle, ktery po trech vypranich zesedlo a ztratilo 50 % saturace.

Odesláno (upraveno)

Manzelka me prihlasila jako darek k narozeninam a uz mam doma prvni zasilku. HS jsou vyrazne tuzsi a silnejsi, na Ponozkovicich je znat umela primes. Na druhou stranu by to mohlo znamenat, ze se tak snadno nevysypou, u HS mivam problemy s zivotnosti. Nicmene na nohou jsem jeste Ponozkovice nemel, napisu hned v utery, to se chystam na nejake neformalni pochuzky. Ke kombinaci toxicky fialova - chemicky zelena, ktera byla tenhle mesic v Ponozkovicich, mi nesedi zadna kravata:))

Edit: jsem rad, KFL, ze se stiznostmi na zivotnost nejsem sam!

Upraveno uživatelem Tower Of Power
Odesláno

Vydrzte este par tydnu a reknu vam :).

HS fusekle maj kvalitu prumernou (uz jsem dva pary vyhazoval kvuli prasklymu svu), ale aspon drzej slusne barvy. Coz se neda rict o jejich spodnim pradle, ktery po trech vypranich zesedlo a ztratilo 50 % saturace.

tím rozjížděním švů, trpí hodně tenkých happy socks. už jsem vyházel tak patero kousků

Odesláno

Nová kolekce Aviator od Cheaney: http://www.cheaney.co.uk/mens-shoes/30/aviator

Tyhle mě baví hodně (http://www.cheaney.co.uk/aviator/518/cheaney-aviator-tiger-moth-military-style-boots-in-copper-goat-skin), ale kožená podrážka a cenovka jsou trošku no-go.

To už bych raději pořídil klasiké výsadkářské Corcorany. Životnost výborná a cena lepší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...