quest987 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 jak se v nih chodi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Suprove,akorat se v nich blbe ridi,diky podrazce, v ktery je uprostred dira:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Čau, tak jsem si je včera zkoušel a velikost mi sedí 46 klasika, ještě, že jsem nevzal ty 49tky :-D Včera objednáno na ofiko Adidasu. + jsem přikoupil jedny monstra, snad v nich nešlápnu do ho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Ty ády jsou ale divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Dost hustá podrážka..... 8-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Ty woe, jak se v tom chodí? Hovna bych se bál taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Ty woe, jak se v tom chodí? Hovna bych se bál takyTo je na běhání a jsou fakt super, mega pohodlny necítíš vůbec zem.. na ho_vna se musí dávat pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 To je jak z Maxipsa Fíka, ten měl takový pružiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 To je jak z Maxipsa Fíka, ten měl takový pružiny ...takže prdlajs na běhání.....je to na skákání na pivo (pro pivo)....tak to asi jedny potřebuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Dnes na pohodu Dr.Martens 11194 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 http://www.krispolshoes.cz/Boty-Krispol-shoes-c1_0_1.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 a propos co si myslite o botech Krispol (odkaz vyse)...uz sem na to narazil na nekolika "hipster/gentleman" blozich...co sem pochopil tak historie 0, zkusenosti 0, mladi vpred....rucne na miru site boty za sedmicku...jakou to muze mit kvalitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 tady se to řešilo : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10696-co-nosíte-tentokrát-na-nohou/?p=1507669 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Jsou to lepený boty za sedm litru - za to uz se da koupit leccos. Urcite ramovky Barker, Loake, Herring, apod. a mozna i za mene :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Dnes na pohodu Dr.Martens 11194 Vyborne boty, ale ted mi jsou tak o ctvrt cisla mensi, nez bych potreboval. Asi mi nejak mikroskopicky za poslednich deset let vyrostla noha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Je to kůže, tak je roztáhni, také bych potřeboval + 1/4 čísla, tak jsem jim trochu pomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Prodávají pěnu na roztažení obuvi, nastříkal jsem a vytáhl, znovu zopakoval a padnou jako ulitéhttps://www.google.cz/search?q=poluce&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=5IhFVuPNK4KbU52KvZgM#q=p%C4%9Bna+na+rozta%C5%BEen%C3%AD+obuvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Jo to funguje. Ale samozřejmě není možno čekat zázraky, o číslo to boty největší ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 co led? http://youtu.be/qf5mJ7aR2t8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se