Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Honza71: jsem rád, že ti takovéto zprávy dělají radost. Na rozdíl od některých zabedněnců, kteří se dostali maximálně k anglické obuvi a jsou rádoby znalci :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Bobisek- ty linky jsou všechny zajímavé a můžou inspirovat další. O obuvi z Budapešti si troufám nikdy ani neslyšel, takže si ty svoje kecy nech pro sebe, nikoho tím nezajímáš.Na slovo prosím opakovaně odpovídáš Kecy si nech pro sebe, nikoho tím nezajímáš, Organic nevotravuj apod. Pokracuj dál v tomhle konfrontačním stylu a tónu a sbalíš si svoje tapetářství na káru a budeš hledat novou plakátovací plochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Nejde o slovo prosím, uvědom si to. Ale pobavil jsi tou poslední větou, napsal jsi to tak poeticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Ty zmr.dy jsem přehlédl. Za mě tenhle post ber jako jako poslední jasně vyslovenou výstrahu a žádost, abys v diskuzi udržoval elementární pravidla slušnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Po dlouhé době jsem se zase jednou vykročil do neznáma, ale je mi sympatický jejich přístup. Tak uvidíme!Natural raw wool / Italian full - grain calf skin. Handcrafted in Spain. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) Co to je za značku ty vlněnky? To mi přijde jako silně nepraktický materiál na údržbu. Nedokážu si představit, že v nich omylem šlápnu do kaluže. By mě asi jblo. edit: ten Pavlas má na webu i boty z rejnoka. Nemám čas to hledat, ale viděl jsem tam tenhle detail. Paráda. Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Co to je za značku ty vlněnky? To mi přijde jako silně nepraktický materiál na údržbu. O praktičnosti netřeba diskutovat Jedná se o celkem nový počin, malosériová produkce, zn. TAFT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Dneska takto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Já dnes Baldinnini, Happy Socks, kalhoty taky červený jak Clockyclock (tuším inhouse P&C). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Hezký boty....koukám, že v práci platí, že pátek je malá sobota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Brown suede shoes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 ChT mi poslal kupón na 20% slevu, tak uvažuji o jejich oxfordkách (http://www.ctshirts.co.uk/mens-shoes/mens-business-shoes/Black-Bennett-toe-cap-Oxford-shoes?q=5kubf3||ml230blk|||||216,||||||||). Má někdo s botami od ChT nějaké zkušenosti? Někde jsem četl, že je snad pro ně dělá Loake, je tomu tak, případně o kterou řadu jde? Máš těch 20% na jeden kus, nebo na celý nákup? Nevadilo by ti něco přibalit a tím se i podělit o poštovné? Bral bych nějaký košile a mám od nich teď jen 10% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Zdá se, že je to na celá nákup kromě poštovného a clearance. Prodiskutuji doma, zda budeme něco objednávat a napíšu do konce týdne SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Supr, díky moc a Motymu za odkaz na kupony https://www.coupons.com/coupon-codes/charles-tyrwhitt/ Stránku znám, ale těch 20% tam mají jen za 100USD+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 tak ono tam utratit 100USD není porblém;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Mne to ukazuje -20$ a nie -20% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Brown suede shoes ...koukám, Romane, že máš jemné subtilní nožky, jak já. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 ...koukám, Romane, že máš jemné subtilní nožky, jak já. :-)To nejsem já !!!! Takovýhle vošlapaný hnusný křusky mám jen když jdu chlíva. Ale páskové z Matičky, to věděj, jak honit parádu. Přisámbohu, že je donutím Viktora vyhodit a koupím mu pod stromeček důchodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 ...a to jsem střízlivý...Je to možné?! Taková mejlka. Tak Viktor má takové hňapy.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Nakopu vám oběma p.dele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se