Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxipesfik

Honza71: jsem rád, že ti takovéto zprávy dělají radost. Na rozdíl od některých zabedněnců, kteří se dostali maximálně k anglické obuvi a jsou rádoby znalci :-)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bobisek- ty linky jsou všechny zajímavé a můžou inspirovat další. O obuvi z Budapešti si troufám nikdy ani neslyšel, takže si ty svoje kecy nech pro sebe, nikoho tím nezajímáš.

Na slovo prosím opakovaně odpovídáš

Kecy si nech pro sebe, nikoho tím nezajímáš, Organic nevotravuj apod.

Pokracuj dál v tomhle konfrontačním stylu a tónu a sbalíš si svoje tapetářství na káru a budeš hledat novou plakátovací plochu

Odkaz ke komentáři

Co to je za značku ty vlněnky? To mi přijde jako silně nepraktický materiál na údržbu. Nedokážu si představit, že v nich omylem šlápnu do kaluže. By mě asi jblo.

edit: ten Pavlas má na webu i boty z rejnoka. Nemám čas to hledat, ale viděl jsem tam tenhle detail. Paráda.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

ChT mi poslal kupón na 20% slevu, tak uvažuji o jejich oxfordkách (http://www.ctshirts.co.uk/mens-shoes/mens-business-shoes/Black-Bennett-toe-cap-Oxford-shoes?q=5kubf3||ml230blk|||||216,||||||||). Má někdo s botami od ChT nějaké zkušenosti? Někde jsem četl, že je snad pro ně dělá Loake, je tomu tak, případně o kterou řadu jde?

Máš těch 20% na jeden kus, nebo na celý nákup? Nevadilo by ti něco přibalit a tím se i podělit o poštovné? Bral bych nějaký košile a mám od nich teď jen 10%

Odkaz ke komentáři

...koukám, Romane, že máš jemné subtilní nožky, jak já. :-)

To nejsem já !!!! Takovýhle vošlapaný hnusný křusky mám jen když jdu chlíva. Ale páskové z Matičky, to věděj, jak honit parádu. Přisámbohu, že je donutím Viktora vyhodit a koupím mu pod stromeček důchodky :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...