marosh Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Zmensoval jsem hadry. Nastesti v Pardubicích švadleny nevymřely. Úpravy obleku cca litr, gate dve tři kila. Za pět litrů jsem tam byl VIP, holky si me vážily a nemusel jsem vyhodit tři obleky a několikero džín za hrozný prachy. Proto dáváš tak málo fotodokumentů do žrádlo vlákna. Škoda. Ale zase musíš být sexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Proto dáváš tak málo fotodokumentů do žrádlo vlákna. Škoda. Ale zase musíš být sexy...Kocoure.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Zmensoval jsem hadry... Za kolik ti tam pak vsazovaly klíny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Zažívám letos (105 kg--> 88 kg). Kromě ponožek a bot všechno o 1-2 velikosti dolů. Nejvíc je mi líto obleků a drahých jeans. Nejhorší pocit je nosit původní, o dvě čísla větší spoďáry spodáry nosím na doma:-) (106kg---88kg) tam to nevadí Když jde oblek, měly by jít i košile, jde o to, jestli se to vypaltí a bude to dobře vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Jsem to radši všechno vyházel nebo rozdal ty velký hadry. Dobrej důvod na upgrade šatníku Ale držme se tématu. Ja dneska sedlám 8890. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) Já včera taky Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) čau brácho, dokonce i ty rolády máme skoro stejný. holt ofce Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Tady v bojovým nasazení v izraelský poušti nebo co to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Ty jsou pěkně prošláplý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Tady v bojovým nasazení v izraelský poušti nebo co to bylo. To nejsou ty čebrený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) Čebrený, čebrený - sem nenašel ani na gůglu, co to znamená. Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Asi červený, neasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Tak kdyz uz sou tady ty pekny boty:) 877, jsou fakt super.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Njn, červený. Tak to nejsou voni. Tydle sou ešýd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Peace, bro.Říkají dvě lahve prosecca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Peace, bro.Říkají dvě lahve prosecca.Hmmmmmmmmmmmmmm................................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 já pořád červený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Dnešní kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Dobre ponohy, pacia sa mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Jsem to radši všechno vyházel nebo rozdal ty velký hadry. Dobrej důvod na upgrade šatníku Ale držme se tématu. Ja dneska sedlám 8890.Tyhle vypadají fakt dobře. Na rozdíl od červených si u nich dokážu ospravedlnit cenovku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se