Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje objednávka u Happy Socks bohužel nedopadla, měsíc jsem čekal, až mi nakonec vrátili prachy.

Odesláno
  V 1. 2. 2016 v 16:24, JR_2010 napsal:

Blíží se jaro, tak pohorky nahradím oblekovkama...

Boty z krokodýla, jsou boty z krokodýla :lol2: :lol2:

Odesláno

Věděl by někdo, kde koupit nějaký botky do kanclu?

Tj. mělo by se to vizálně maskovat jako v podstatě taková černá mokasína ke kalhotám / obleku, ale přitom by to měla bejt nějaká vzdušná sandále.

Potřebuju něco pohodlnýho do kanclu a chození po baráku, ale otevřenýho - ne polobotky.

Samozřejmě to klasický lakýrky nemá na 100% nahrazovat, ale aby to ke kalhotám nevypadalo blbě.

Odesláno
  V 3. 2. 2016 v 20:58, odjinud napsal:

... aby to ke kalhotám nevypadalo blbě.

V 3. 2. 2016 v 21:20, WATCHES napsal:

Černé Crocs

Jo, ty zimní s kožichem...a nějaký ty Jibbits, aby se to krapet oživilo... :punk:

Odesláno
  V 3. 2. 2016 v 20:58, odjinud napsal:

...

Potřebuju něco pohodlnýho do kanclu a chození po baráku, ale otevřenýho - ne polobotky.

...

Dělá se Gore Tex Surround, viděl jsem to od Clarksu - boty mají podrážku jako medovou plástev, většina plochy je tedy jen ta membrána. Takový Geox dotažený do extrému. Na ven nebo do provozu bych to neriskoval ale do kanceláře proč ne.

Pak jsou třeba boty se svrškem spleteným z proužků kůže a tenkou koženou podrážkou - jsou formální a v létě byly příjemné. Taky je naprostá klasika, že boty mají na vnitřní straně otvory v oblasti klenby. No a pak, ale to už není formální, boty z nepodšité obrácené kůže - broušená strana dovnitř, "chlupatá" spodní ven - překvapivě příjemné, ještě když se koupí spíš větší takže při chůzi pumpují vzduch.

Odesláno (upraveno)

Snad to patří do kategorie :clap:

A můžu odcházet z domu bez ohybání

post-1998-0-18336000-1455107854_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vaba

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...