Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Dickies jacket Eisenhower totálně univerzální bunda, ale vyloženě do zimy to není. Ebay 1500,- Kč a nedám na ní dopustit, chtěl jsme něco ve stejným střihu, ale z kůže, v českých končinách absolutně nesehnatelná záležitost...

Odesláno

Včera fyzická práce na chatě a mé no name pohory.

Ty boty jsou staré 15 let, někdy kolem roku 2006 jsem protrhl kůži o skálu v Julských Alpách na boku boty.

Od té doby do nich při vysoké vlhkosti (když šlápnu do kaluže) teče. Ale jinak jsou nezničitelné. A to se je fakt snažím zničit :)

Ještě mám pěkné Merrely z roku cca 2000. Dlaší nezmary co ne a ne umřít.

Odesláno
  V 13. 3. 2016 v 21:50, Strocek napsal:

Dickies jacket Eisenhower totálně univerzální bunda, ale vyloženě do zimy to není. Ebay 1500,- Kč a nedám na ní dopustit, chtěl jsme něco ve stejným střihu, ale z kůže, v českých končinách absolutně nesehnatelná záležitost...

mohu potvrdit. tahle dickies je trvalka a hodne univerzalni. pri drobnem desti ani hned nepromokne....

Odesláno

pb69: souhlas Timberlandy jsou vyborne, v podstate sem celou letosni zimu nevytahl jine zimni boty. Kdyz snih nebyl, tak sem to obesel v teniskach

Odesláno

Mate prosim skusenost s velkostami formal topanok na shoepassion? Ze ci treba brat polcislo vacsie / mensie, ako clovek bezne pouziva.

Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 15:06, sibirnaya napsal:

Fabi. ja hotl na talose nedam dopustit..

20160314_144023_zpsmfeimwfp.jpg

Ten střih riflí se mi k nim moc nehodí
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 15:24, moco napsal:

Ten střih riflí se mi k nim moc nehodí

Ty džíny asi nebudou Rifle...

Odesláno (upraveno)
  V 14. 3. 2016 v 16:06, Kamil napsal:

Ty džíny asi nebudou Rifle...

Já nesu rasista, pro mě džíny jako rifle

Upraveno uživatelem moco

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...