TLD Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Ivan, takto podobne vypadal moje stary superstary, kdyz jsem betonoval podlahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Nemocinek na lavicce (snad nejmensi basketbalove hriste v Praze - Sokolovna Kosire) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Panedge mě na IG nazval sprostým anglickým jménem, tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Dneska na noční Vansy. Nemá někdo tip na čištění těch bílejch podrážky. Cif co na RW funguje parádně, tak tady nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 nekde jsem cetl , že prej zubní pasta, ale nezkousel jsem to nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Na vojně se na to používal Brabus...krém na holení, ne auto... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Nemáte tu někdo zkušenost s kvalitou Botas 66? Jeden jejich model mě celkem zaujal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Na vojně se na to používal Brabus...krém na holení, ne auto... ;-) Myslíš Barbus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Máš recht...jsem už z vojny pár desetiletí doma... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Cheaney Tenterden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Šel sis vyzvednout Eurojackpot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Nemáte tu někdo zkušenost s kvalitou Botas 66? Jeden jejich model mě celkem zaujal... Mám troje, žena dvoje a spokojenost. Trochu užší kopyto, takže to není bota na moc širokou nohu. Ty z hladké kůže jou tužší a chvilku trvá než se rozchodí. Semišky jsou pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Šel sis vyzvednout Eurojackpot? Bohužel ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Iron Ranger 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Tak NMD Jak si na to s velikosti v porovnani s jinyma botama (nejlip treba stan smith nebo superstar) . Adidas ted zacne v sobotu prodavat dalsi varku, tak premyslim, ze do nich prece jen pujdu. Na netu lidi radi kupovat o pul cislo az cislo mensi nez obvykle. Jak to vidis ty? A jak ses s nima vubec spokojenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 efreeti-vsechny adidas mam 44 EU,superst i stan smiths i tyhle NMD.A jeste jsem je nemel poradne na sobe,tak zkusenosti ti nepovim.V sobotu je budou mit v Queensu ze?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) Dneska na noční Vansy. Nemá někdo tip na čištění těch bílejch podrážky. Cif co na RW funguje parádně, tak tady nic moc. Kup si v DMku tohle, funguje to skvěle, sám používám https://www.dm.de/profissimo-schmutzradierer-p4010355084835.html nebo případně Baťa podle typu kůže:http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-doplnky-pece-o-obuv/8535-collonil-cistici-guma-na-hladkou-usenhttp://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-doplnky-pece-o-obuv/8537-collonil-cistici-guma-s-krepou-na-semisovou-a-nubukovou-usen Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 efreeti-vsechny adidas mam 44 EU,superst i stan smiths i tyhle NMD.A jeste jsem je nemel poradne na sobe,tak zkusenosti ti nepovim.V sobotu je budou mit v Queensu ze?:-) Meli by byt primo na adidas.cz a bohuzel nemam kde si NMD vyzkouset. Queens moc novinek od adidas nemiva. Cena uz bohuzel neni tak prizniva, protoze to ma nahore primeknit, ale tahle barva me fakt zaujala: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Tyhle jsou skvely a jeste ty modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se