panedge Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 moco-RW jsem nemel od brezna na noze,takze nijak.Ale moc se na to netesim:-)
azeppelin Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Jak ty tenisky ultraboost drží na noze při běhání? Nepadá z těch různých pletených ultraboost noha? Btw. ten materiál je určený k nošení bez ponožky?
quest987 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Ja tocim pravidelně sneskers a Loake a úplně v pohodě .
panedge Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Jak ty tenisky ultraboost drží na noze při běhání? Nepadá z těch různých pletených ultraboost noha? Btw. ten materiál je určený k nošení bez ponožky?Ja v nich nebeham,na to mi jich přijde škoda:-)Můžeš je nosit s klidem naboso.Ten primeknit ti jakoby obepne nohu,takže i když je nezavážu,tak držej na noze super.
efreeti Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) panedge: prosím tě, ultraboosty máš stejné číslo jako tubulary? jinak slevy na adidas supr, zatím objednány dvoje tubulary s primeknitem a UB Stella McCartney pro ženskou... //tak ta velikost Ultraboostů už mě nezajímá, objednal jsem 46 a 46 2/3 a padnoucí nechám, druhé vrátím... Ultra boots radsi o pul cisla vetsi nez jine adidasy. Tubulary zas radsi o pul cisla mensi nez jine adidasyUB urcite kazdemu doporucuju...co do pohodli nej bota co sem mel. Jinak ja uz sem taky pacient...objednany cerne tubulary x a stan smith nigo Upraveno 22. června 2016 uživatelem efreeti
azeppelin Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Ja v nich nebeham,na to mi jich přijde škoda:-)Můžeš je nosit s klidem naboso.Ten primeknit ti jakoby obepne nohu,takže i když je nezavážu,tak držej na noze super.Aha, já si říkal, že bych to zkusil jakmile narazím výprodejově na jakoukoli barvu, na běhání je to jedno. Ještě se mi líbí ty černé Tubular X, asi jsou spíš zimní a asi je to na mě moc exotické. Tak uvidím.
organic Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Když už to tady je samá adidaska, tady je zajímavý článek
Micey Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 To mi přijde skoro dost, těch dvacet dolců výrobní náklad.
quest987 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Tak sem si zkusil Tubular X a zjisteni na me sou moc masivni a jsou tvrde . Takze to nejsou boty pro me ale chtel bych je libi se mi
Filip.J Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 To mi přijde skoro dost, těch dvacet dolců výrobní náklad.Bych si tipnul, že v těch 21 USD je s výrobou i veškerá interní logistika a výrobní overhead, tj. management + administrativa pro výrobu. Těch dalších 13 USD overheadu bude top management, sales a všichni ti zbyteční vyžírkové chrlící barevné tabulky na centrále Jo a taky v tom nejspíš bude R&D. Ale to jenom střílím od boku.
efreeti Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Jo ale ten 2$ zisk adidasu na 100$ botach mi pripada spravne.Snad jen ze tam neni zohledneno, ze adidas prodava boty i jinak (napr online) nez pres klasicky retail, takze tam ma zisk urcite vetsi...ale asi to nebude velke procento z celkoveho objemu
organic Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Bych si tipnul, že v těch 21 USD je s výrobou i veškerá interní logistika a výrobní overhead, tj. management + administrativa pro výrobu. Těch dalších 13 USD overheadu bude top management, sales a všichni ti zbyteční vyžírkové chrlící barevné tabulky na centrále Jo a taky v tom nejspíš bude R&D. Ale to jenom střílím od boku.Je to v tom článku krásně rozebrané, třeba R&D je v other expenses...
organic Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Jo ale ten 2$ zisk adidasu na 100$ botach mi pripada spravne.Snad jen ze tam neni zohledneno, ze adidas prodava boty i jinak (napr online) nez pres klasicky retail, takze tam ma zisk urcite vetsi...ale asi to nebude velke procento z celkoveho objemuNemá, přečti si ten článek.
Filip.J Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Je to v tom článku krásně rozebrané, třeba R&D je v other expenses...No jo, tak jsem to trefil Ale rozbor těch 20 USD za "Factory In Asia" tam nevidím - tam myslím, že musí být započítaný i americký dohled, globální sourcing a tak - to píšu pro Miceyho, kterému nevím, jestli se mu to nezdá moc, protože bral čistě materiál + stroje + dělníky...
paia Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Vedro... takže tak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dvorakj Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 (upraveno) ahojte, nabizim k prodeji den (+vychazka, ne jen kancl) nosene boty .... Upraveno 24. června 2016 uživatelem Kamil To se mi snad zda, bez dostatecneho poctu prispevku a jeste nebyly nove.
wave ceptor Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Takže tak se prodává na fóru......
Návštěvník Kamil Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Takže tak se prodává na fóru...... Prispevek jsem zeditoval a dvorakj dostal na mesic volno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se