Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak ty tenisky ultraboost drží na noze při běhání? Nepadá z těch různých pletených ultraboost noha? Btw. ten materiál je určený k nošení bez ponožky?

Odesláno

Jak ty tenisky ultraboost drží na noze při běhání? Nepadá z těch různých pletených ultraboost noha? Btw. ten materiál je určený k nošení bez ponožky?

Ja v nich nebeham,na to mi jich přijde škoda:-)Můžeš je nosit s klidem naboso.Ten primeknit ti jakoby obepne nohu,takže i když je nezavážu,tak držej na noze super.

Odesláno (upraveno)

panedge: prosím tě, ultraboosty máš stejné číslo jako tubulary? jinak slevy na adidas supr, zatím objednány dvoje tubulary s primeknitem a UB Stella McCartney pro ženskou...

//tak ta velikost Ultraboostů už mě nezajímá, objednal jsem 46 a 46 2/3 a padnoucí nechám, druhé vrátím... :D

Ultra boots radsi o pul cisla vetsi nez jine adidasy. Tubulary zas radsi o pul cisla mensi nez jine adidasy

UB urcite kazdemu doporucuju...co do pohodli nej bota co sem mel.

Jinak ja uz sem taky pacient...objednany cerne tubulary x a stan smith nigo

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

Ja v nich nebeham,na to mi jich přijde škoda:-)Můžeš je nosit s klidem naboso.Ten primeknit ti jakoby obepne nohu,takže i když je nezavážu,tak držej na noze super.

Aha, já si říkal, že bych to zkusil jakmile narazím výprodejově na jakoukoli barvu, na běhání je to jedno.

Ještě se mi líbí ty černé Tubular X, asi jsou spíš zimní a asi je to na mě moc exotické. Tak uvidím.

Odesláno

To mi přijde skoro dost, těch dvacet dolců výrobní náklad.

Bych si tipnul, že v těch 21 USD je s výrobou i veškerá interní logistika a výrobní overhead, tj. management + administrativa pro výrobu. Těch dalších 13 USD overheadu bude top management, sales a všichni ti zbyteční vyžírkové chrlící barevné tabulky na centrále  ;) Jo a taky v tom nejspíš bude R&D. Ale to jenom střílím od boku.

Odesláno

Jo ale ten 2$ zisk adidasu na 100$ botach mi pripada spravne.

Snad jen ze tam neni zohledneno, ze adidas prodava boty i jinak (napr online) nez pres klasicky retail, takze tam ma zisk urcite vetsi...ale asi to nebude velke procento z celkoveho objemu

Odesláno

Bych si tipnul, že v těch 21 USD je s výrobou i veškerá interní logistika a výrobní overhead, tj. management + administrativa pro výrobu. Těch dalších 13 USD overheadu bude top management, sales a všichni ti zbyteční vyžírkové chrlící barevné tabulky na centrále  ;) Jo a taky v tom nejspíš bude R&D. Ale to jenom střílím od boku.

Je to v tom článku krásně rozebrané, třeba R&D je v other expenses...

Odesláno

Jo ale ten 2$ zisk adidasu na 100$ botach mi pripada spravne.

Snad jen ze tam neni zohledneno, ze adidas prodava boty i jinak (napr online) nez pres klasicky retail, takze tam ma zisk urcite vetsi...ale asi to nebude velke procento z celkoveho objemu

Nemá, přečti si ten článek.

Odesláno

Je to v tom článku krásně rozebrané, třeba R&D je v other expenses...

No jo, tak jsem to trefil  :) Ale rozbor těch 20 USD za "Factory In Asia" tam nevidím -  tam myslím, že musí být započítaný i americký dohled, globální sourcing a tak - to píšu pro Miceyho, kterému nevím, jestli se mu to nezdá moc, protože bral čistě materiál + stroje + dělníky...

Odesláno (upraveno)

ahojte, nabizim k prodeji den (+vychazka, ne jen kancl) nosene boty ....

Upraveno uživatelem Kamil
To se mi snad zda, bez dostatecneho poctu prispevku a jeste nebyly nove.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Takže tak se prodává na fóru......

Prispevek jsem zeditoval a dvorakj dostal na mesic volno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...