panedge Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 baza: adidas.cz..úplná náhoda Krásný NMD,pěkná náhoda:-)
Tomáš Kincl Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Dnesni neplanovana akvizice. Wholecut s receptem na vyrobu mojita - doucal'sNedávno jsem na ně koukal. Barvy jsou úžasný, nápad s textem zajímavý. Jen si nejsem jistý, že bych tam chtěl zrovna návod na Mojito.... Každopádně budou přitahovat pozornost. Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
nividic Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 K ulysnejm nardenum cajk, jedes si svuj styl
ron Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Kluci, nevíte náhodou, kde koupit nějaké cedrové napínaky do bot? Kdysi tady někdo objednával Bexley, které mám a jsou super, a potřeboval bych další páry...jen nevím, kde koupit. Upraveno 11. července 2016 uživatelem ron
m.n. Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 (upraveno) 900Kč na drwoody.cz je zbytečně moc. ron: tys byl tuším tehdy v té objednávce, co jsem dělal já, jestli si dobře pamatuju. Bralo se to opravdu z bexley, ale párkrát jsem bral i odtud: http://www.langer-messmer.de/SchuhspannerMrkni na to, myslím, že se to vyplatí, i když budeš objednávat sám... Upraveno 11. července 2016 uživatelem m.n.
Liqid Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Já jsem tedy jednou hromadnou objednávku dělal u Bexley a taky bych ještě jeden pár upotřebil. S dopravou k nám to vychází na cca 500 Kč/pár. A když vezmeme 8 párů, tak bude doprava free (jinak 19 ?). Upraveno 11. července 2016 uživatelem Liqid
ron Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 No pokud bychom to dali dohromady a udělali společnou objednávku, tak by to bylo super. Já bych vzal dva páry určitě.. Já jsem tedy jednou hromadnou objednávku dělal u Bexley a taky bych ještě jeden pár upotřebil. S dopravou k nám to vychází na cca 500 Kč/pár. A když vezmeme 8 párů, tak bude doprava free (jinak 19 ?).
cema Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Aha, diky za info...taky bych se popripade pridal.
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Rovněž se hlásím. Berwick 1707 - naprosto doporučuji Máte je z webu, nebo přímo z Madridského obchodu? Jak sedí kopyto? Jsou moc pěkné
Karussell Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Taky bych vzal dvoje napínáky :-)
ron Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Tak koukám, že zájemců je nás dost o napínaky, takže pošta by byla určitě gratis.Najdeme tedy někoho, kdo vše objedná a logisticky zabezpečí? Asi nejlépe nějaky Pražák. Samozřejmě si myslím, že by snad neměl být problém mu přispět za jeho ochotu a vynaložené úsilí něco k částce dle domluvy.
jonas1 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Krásný NMD,pěkná náhoda:-)Diky, jsou skvělý. K radosti se přidal i pocit zadostiučinění
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se