Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnesni neplanovana akvizice. Wholecut s receptem na vyrobu mojita - doucal's

Nedávno jsem na ně koukal. Barvy jsou úžasný, nápad s textem zajímavý. Jen si nejsem jistý, že bych tam chtěl zrovna návod na Mojito.... Každopádně budou přitahovat pozornost.

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Kluci, nevíte náhodou, kde koupit nějaké cedrové napínaky do bot? Kdysi tady někdo objednával Bexley, které mám a jsou super, a potřeboval bych další páry...jen nevím, kde koupit.

Upraveno uživatelem ron
Odesláno (upraveno)

Já jsem tedy jednou hromadnou objednávku dělal u Bexley a taky bych ještě jeden pár upotřebil.  S dopravou k nám to vychází na cca 500 Kč/pár. A když vezmeme 8 párů, tak bude doprava free (jinak 19 ?).

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno

No pokud bychom to dali dohromady a udělali společnou objednávku, tak by to bylo super. Já bych vzal dva páry určitě..

Já jsem tedy jednou hromadnou objednávku dělal u Bexley a taky bych ještě jeden pár upotřebil. S dopravou k nám to vychází na cca 500 Kč/pár. A když vezmeme 8 párů, tak bude doprava free (jinak 19 ?).

Odesláno

Tak koukám, že zájemců je nás dost o napínaky, takže pošta by byla určitě gratis.Najdeme tedy někoho, kdo vše objedná a logisticky zabezpečí? Asi nejlépe nějaky Pražák. Samozřejmě si myslím, že by snad neměl být problém mu přispět za jeho ochotu a vynaložené úsilí něco k částce dle domluvy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...