steel Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 To jako fakt ? To vypada jako neco z Polska rok 1986 .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 steel-jak vypadaly veci z Polska 86 nevim:-)Ja je mam spis jako fanousek,na koncert nebo tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 ...Mám rád popísané teniskySú na nich ženské menáA noty životaMám rád popísané teniskyA diery na kolenáchAlebo do plota.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Panedge: tak ty jsou, tyhle bych jako fanoušek bral taky a zvádl bych je nosit i mimo koncert. Frantik: Jak ti tam držej jazyky. Mám je taky, super boty, akorát co mě štve, tak u jedné boty mi sjíždí jazyk do strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Jazyky drzej rovne, ale chce to od začátku pečlivě centrovat. Pak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Já jsem taky fanoušek U2, ale tohle bych teda nenosil ani náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 (upraveno) Nápodobně. Edit: Po pravdě, tohle bych spíš čekal na noze pubertální fanynky, buzny, příp. metrosexuála. Ale tak jak už panedge správně minule poznamenal, každému se halt líbí něco jiného. Naštěstí, dlužno podotknout. Upraveno 27. března 2017 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Ty boty si vezmu na koncert a mozna nekdy nekam,nevim kam.Pak si je postavim do vitriny u kytar a sere na to pes.Vubec nereste kam,nebo jestli by jste je nosili:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 ...proste clovek ma radost a to je podstatne.. Akurat niekedy je tazke tu radost s niekym zdielat najma ked sa jedna o pomerne specificke veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 i kdyby si je zaradil do pravidelne rotace...tak na ne prijde rada maximalne jednou rocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Dneska je to dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 to je barker ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 jojo, Hursley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 pekne su...som o nich rozmyslal, nakoniec som vybral iny model, skoro som na ne zabudol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 tak já dnes lloydy když je tak hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Ahoj pánové, mám pár párů rámovek, který bych potřeboval zrekonstruovat. Docela rád bych se vyhnul jejich posílání do UK, protože jak se znám, tak by v krabicích ležely ještě tak dva roky. Nemáte prosím někdo nějaký tip, kam bych je mohl (ideálně v Praze) donést a bez obav nechat dát do pucu? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Ahoj pánové, mám pár párů rámovek, který bych potřeboval zrekonstruovat. Docela rád bych se vyhnul jejich posílání do UK, protože jak se znám, tak by v krabicích ležely ještě tak dva roky. Nemáte prosím někdo nějaký tip, kam bych je mohl (ideálně v Praze) donést a bez obav nechat dát do pucu? Díky zkus Otu ( mistr Zrno) jestli něco takového dělá . Když spíchne boty mohl by dát i tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 (upraveno) Něco pro teniskáře, já bych je neunosil, ale jsou krásný. Custom made Conversky, materiál z koňské řitě Horween cxl, velikost osm, třista babek. Upraveno 29. března 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Zajímavý...ale 300 babek...twl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 (upraveno) No jo no, matroš, velká míra ruční práce... Ale zase ten týpek šije pro Justina Biebera. Kdo z nás to má http://footwearnews.com/2015/focus/athletic-outdoor/the-shoe-surgeon-custom-sneakers-justin-bieber-179988/ Upraveno 29. března 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se