Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Panedge: tak ty jsou, tyhle bych jako fanoušek bral taky a zvádl bych je nosit i mimo koncert.

Frantik: Jak ti tam držej jazyky. Mám je taky, super boty, akorát co mě štve, tak u jedné boty mi sjíždí jazyk do strany.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Nápodobně.

Edit: Po pravdě, tohle bych spíš čekal na noze pubertální fanynky, buzny, příp. metrosexuála. Ale tak jak už panedge správně minule poznamenal, každému se halt líbí něco jiného. Naštěstí, dlužno podotknout.

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři

Ahoj pánové, mám pár párů rámovek, který bych potřeboval zrekonstruovat. Docela rád bych se vyhnul jejich posílání do UK, protože jak se znám, tak by v krabicích ležely ještě tak dva roky. Nemáte prosím někdo nějaký tip, kam bych je mohl (ideálně v Praze) donést a bez obav nechat dát do pucu? Díky 

Odkaz ke komentáři

Ahoj pánové, mám pár párů rámovek, který bych potřeboval zrekonstruovat. Docela rád bych se vyhnul jejich posílání do UK, protože jak se znám, tak by v krabicích ležely ještě tak dva roky. Nemáte prosím někdo nějaký tip, kam bych je mohl (ideálně v Praze) donést a bez obav nechat dát do pucu? Díky 

zkus Otu ( mistr Zrno) jestli něco takového dělá . Když spíchne boty mohl by dát i tohle

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...