moco Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Ahojte,o kolko mensie cislo RW mate oproti standartnym topankam?Objednal som zo Spatoo, o pol cisla mensie ako standart, aj tak su velmi velke.Dakujem za info. o jaký model se jedná? Taky jsem měl první dojem u MC, že jsou mi velké, ale po rozchození, když si všechno sedlo, tak byly super. pokud máš půl centimetru rezervu ve špičce, tak je vše v pořádku. Narvi nohu co nejvíce do špičky a za patu by ti měl vlézt palec, pokud se ti tam vleze pěst, tak jsou velké Upraveno 20. března 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 pmdp - koukni do vlákna Red Wing, tam si o RW počteš informací, že Ti půjde hlava kolem. Já kupoval RW Iron Ranger o číslo menší. Běžně mám 42,5 EU a kupoval jsem 41,5 EU. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83172-red-wing-boty-výběr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmdp Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 to moco, su to Blacksmith, s tym palcom to vyskusam.mam ich uz zabalene na vymenu, ale za pokus to stoji, dik. to Diamonking, asi aj mne to tak vychadza ze o cislo menej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 obecně to mínus číslo platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Kdyby někdo chtěl na jaro Conversky (ačkoli co s botama, když teď stačí bačkory na doma), tak na aboutyou mají dost slušný slevy. Navíc když se jde ke kase, ještě to jakousi slevu přihodí. Takže jsme včera objednávali dvoje za cca 1760Kč, což je celkem slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Kdyby někdo chtěl na jaro Conversky (ačkoli co s botama, když teď stačí bačkory na doma), tak na aboutyou mají dost slušný slevy. Navíc když se jde ke kase, ještě to jakousi slevu přihodí. Takže jsme včera objednávali dvoje za cca 1760Kč, což je celkem slušný.To se hadrová bota prodává za 1760,-Kč???To jsem hodně vedle To kožená bota za 7litrů je v tom případě za hubičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Uvedená částka je za oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 To se hadrová bota prodává za 1760,-Kč???To jsem hodně vedle To kožená bota za 7litrů je v tom případě za hubičkuVony se plastovy boty z petflašek prodavaj za sedmičku ... ja si pak s kozenejma rucne sitejma za desitku pripadam ja idiot ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Jj, ja za svoje zimni labute vysolil 30... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Je to tady samej idiot :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Stale casteji se u sveho botniku a satniku zamyslim nad cpw (cost per wear)...a v pripade meho botniku kozene polobotky, perka apod. urcite v tomto pomeru nevyhravaji...naopak nejvys adidas pantofle, stan smith, ultraboost(i za ty prachy sem je vynosil maximalne) a mozna semisove desertboots z asosu za par frfni...diky bohu ze nemam crocs to by byl asi neohrozeny vitez zejmena v dnesnich dnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Kecky jsem na nemel dost dlouho. Spis teda hodne dlouho. Naposledy mozny Ciny. Tvl pamatuje jeste nekdo Ciny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jasny, bily kotnikovy ciny, propiska do ruky (cim vice rukou, tim lepe) a customizace jaxvin byla na svete! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Njn dalsi pamatnik, kolik stály? 20 nebo 25Kčs, ne? Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 A hlavne mely hrozne tlustou podrazku a machrovina byla, ji mít tenkou, takze na kole z kopce a brousit podrazkama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tak to nevím, ale připomnělo to zase takovou fičuru na kole, kdy se do zadní brzy (torpéda) dal kus kelímku a vono to drnčelo vo dráty. Ale to už jsme někde jinde .... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 A na klíčích takovou tu visačku co měly krávy v uchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jo to bylo krasny detstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Njn dalsi pamatnik, kolik stály? 20 nebo 25Kčs, ne?Pokud se dobře pamatuji, tak stály 75,-Kčs...kupoval jsem je vždycky na jaře a do podzimu vydržely.... Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se