Ivan Lelák Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Před hodinou, Diamondking napsal: Red Wing Iron Ranger 8111 bych řekl a krásně "jeté".. Díky. Sice to není můj šálek kávy ale jsou krásné. Občas jsou boty, které bych nenosil, ale jinak mi přijdou tak krásné, až jako umělecké dílo, že bych si je jako designový prvek vystavil někam na poličku a kochal se jejich harmonií, materiálem.. Kdysi jsem byl v Praze na výstavě bot Manolo Blahnika a tam jsem měl podobný pocit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Před hodinou, Harwey napsal: @Oskar daj foto aj podrazky tych starovekych:) dik Tady ji máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Mám obrovskú radosť Nosíte niekto z vás Vassky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 (upraveno) Paradny kusok, to je ako najst v garazi stare ferrari Upraveno 9. listopadu 2023 uživatelem vlcisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 (upraveno) Dnes dorazili Role club engineers v ciernej farbe. Tieto su robene na rc1940 kopyte, kdezto hnede na rc1945. Hnede maju viac slim profil, kdezto rc1940 je viac “rugged”, ale spicka je taktiez mäkka a po case kolapsne. Rozdiel je aj v podrazke, hnede maju gumu, cierne kozu (obe vysperkovane do dokonalosti). Cierne su konina od horween - natural farba rucne pretreta na cierno (tea core), cize budu patinovat dost divoko. Hnede su konina z italie (asi Maryam tannery). Na porovnanie aj moje starsie Attractions lot444 taktiez z ciernej koniny. Upraveno 9. listopadu 2023 uživatelem vlcisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Tak jsem si na Alze objednal sadu tri paru cedrovych napinaku a nejak se nemuzu dopocitat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Vsak je tam videt jeste jeden kus pod kazdym parem ne Mimochodem, pouzivate nekdo do chelsea/chukka/boots takovy ty vysoky napinaky? Pripadne nemate tip, kde se daji sehnat za slusnou cenu? Nejlevnejsi jsem v ČR nasel za 900,- za par. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 (upraveno) před 15 minutami, Happy88 napsal: Vsak je tam videt jeste jeden kus pod kazdym parem ne Mimochodem, pouzivate nekdo do chelsea/chukka/boots takovy ty vysoky napinaky? Pripadne nemate tip, kde se daji sehnat za slusnou cenu? Nejlevnejsi jsem v ČR nasel za 900,- za par. jo myslis tohle jo? a ted jsem je jeste zkusi soupnout do bot a koukam ze misto 42/43 jsem dostal 44/45 Upraveno 9. listopadu 2023 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Jojo to sem myslel pěkný, to Aleš celkem Zavoral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Bych řekl, že to zavoral někdo mimo Alzu (ona totiž Alza funguje TROCHU jako marketplace- sice objednaš a zaplatíš u nich, ale zboží posílá “partner”. A toto je druh zboží, který asi pojede v tomto režimu…). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Presne tak, prislo to z dojclandu, ted jde o to, kdo z nich to po...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 před 3 hodinami, Happy88 napsal: Vsak je tam videt jeste jeden kus pod kazdym parem ne Mimochodem, pouzivate nekdo do chelsea/chukka/boots takovy ty vysoky napinaky? Pripadne nemate tip, kde se daji sehnat za slusnou cenu? Nejlevnejsi jsem v ČR nasel za 900,- za par. Psal tu Ota (@zrno ), že není potřeby kupovat ten vysokej napínák, že stačí klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Díky Moty, tak od mistra Zrna to beru jako solidní potvrzení, nebudu se tím trápit a dokoupím pár klasických. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Celokožené šité barefootky na podzim. Pěkné zpracování a komplet kožený vnitřek bez izolace - podle počasí zvolím ponožky. Jsou super pohodlné a kůže je od novoty krásně vláčná a poddajná, puchýře se nekonají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 @moco a jsou ti větší o dvě nebo 3 čísla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Jedny z mých oblíbených Ultraboostů 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 16 hodinami, vwtyp11 napsal: @moco a jsou ti větší o dvě nebo 3 čísla? + 1 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Chatham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 4 hodinami, moco napsal: + 1 cm Já ti nevím, nevypadaj zle ale přijdou mi na tebe fakt BIG. Zkousels mensi? Nebo koupě na netu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 2 hodinami, vwtyp11 napsal: Já ti nevím, nevypadaj zle ale přijdou mi na tebe fakt BIG. Zkousels mensi? Nebo koupě na netu? to že nevíš je úplně v pořádku, protože já bych se taky neodvážil někomu od monitoru psát, že má velké boty nebo malé trenky. Sedí mi dobře, mám kachní hnáty, proto to vypadá divně, navíc jsou to barefoot, ty jsou “divné” sami o sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se