Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Diamondking napsal:

Red Wing Iron Ranger 8111 bych řekl a krásně "jeté"..

rw.jpg

Díky. Sice to není můj šálek kávy ale jsou krásné. Občas jsou boty, které bych nenosil, ale jinak mi přijdou tak krásné, až jako umělecké dílo, že bych si je jako designový prvek vystavil někam na poličku a kochal se jejich harmonií, materiálem.. Kdysi jsem byl v Praze na výstavě bot Manolo Blahnika a tam jsem měl podobný pocit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes dorazili Role club engineers v ciernej farbe. Tieto su robene na rc1940 kopyte, kdezto hnede na rc1945. Hnede maju viac slim profil, kdezto rc1940 je viac “rugged”, ale spicka je taktiez mäkka a po case kolapsne. Rozdiel je aj v podrazke, hnede maju gumu, cierne kozu (obe vysperkovane do dokonalosti). Cierne su konina od horween - natural farba rucne pretreta na cierno (tea core), cize budu patinovat dost divoko. Hnede su konina z italie (asi Maryam tannery). Na porovnanie aj moje starsie Attractions lot444 taktiez z ciernej koniny. 

image3.jpeg

image2.jpeg

image0.jpeg

image1.jpeg

image4.jpeg

image5.jpeg

Upraveno uživatelem vlcisko
Odkaz ke komentáři

Vsak je tam videt jeste jeden kus pod kazdym parem ne :)

Mimochodem, pouzivate nekdo do chelsea/chukka/boots takovy ty vysoky napinaky? Pripadne nemate tip, kde se daji sehnat za slusnou cenu? Nejlevnejsi jsem v ČR nasel za 900,- za par.

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Happy88 napsal:

Mimochodem, pouzivate nekdo do chelsea/chukka/boots takovy ty vysoky napinaky? Pripadne nemate tip, kde se daji sehnat za slusnou cenu? Nejlevnejsi jsem v ČR nasel za 900,- za par.

jo myslis tohle jo? 🤣 a ted jsem je jeste zkusi soupnout do bot a koukam ze misto 42/43 jsem dostal 44/45

image.png.a46a6d271227e6d7c0b4c49a9b288371.png

Upraveno uživatelem Prochy68
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Happy88 napsal:

Psal tu Ota (@zrno ), že není potřeby kupovat ten vysokej napínák, že stačí klasika

Odkaz ke komentáři

Celokožené šité barefootky na podzim. Pěkné zpracování a komplet kožený vnitřek bez izolace - podle počasí zvolím ponožky. Jsou super pohodlné a kůže je od novoty krásně vláčná a poddajná, puchýře se nekonají. 

IMG_3867.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, vwtyp11 napsal:

Já ti nevím, nevypadaj zle ale přijdou mi na tebe fakt BIG. Zkousels mensi? Nebo koupě na netu?

😀 to že nevíš je úplně v pořádku, protože já bych se taky neodvážil někomu od monitoru psát, že má velké boty nebo malé trenky. Sedí mi dobře, mám kachní hnáty, proto to vypadá divně, navíc jsou to barefoot, ty jsou “divné” sami o sobě. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...