Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Koupil jsem si Clarksy-nám rád Desert styl. Tkaničky jsou dost dlouhé-poradíte jaký šněrování? Nejraději mám klasiku ale klidně vyzkouším jiné. 741c62a8272c7a614e599c1567bd989c.jpg

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, Nick06 napsal:

Koupil jsem si Clarksy-nám rád Desert styl. Tkaničky jsou dost dlouhé-poradíte jaký šněrování? Nejraději mám klasiku ale klidně vyzkouším jiné. 

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Prochy68 napsal:

Tak to jsem na to zvedavej emoji28.png

Vypadají dobře. Jako vstupní brána do barefoot asi dobrý, ale mám od jiných uživatelů info, že to není to pravé ořechové. 

Jaký z nich máš pocit na noze? Je to svoboda? Zkoušel jsi i jiné? :) 

Odkaz ke komentáři

super , mozno nieco z toho skusim
 [mention=38560]Nick06[/mention] obavam sa, ze ty toho na 2 dierkach ale moc nevymyslis 
Máš recht, nic jsem nevymyslel a nechal klasické křížky.

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, moco napsal:

Vypadají dobře. Jako vstupní brána do barefoot asi dobrý, ale mám od jiných uživatelů info, že to není to pravé ořechové. 

Nemam s cim srovnavat, ale docela ok. Mam to pro zacatek jen do kanclu. Bral jsem o neco mensi nez normalne nosim, ale ted jsem objednal jeste o dalsi pulku mensi. Vyzkousim a jedny poslu zpet.

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, moco napsal:

Nemám teda ouplně tydle konkrétní jako Prochy, ale jinak barefooty od Merrellu za mě násobně lepší než třeba předražený vivobarefoot.. to byly teda extra neořechový! :D 

Odkaz ke komentáři

Ja ted objednal tyhle.

image.png.7e0bd76bb3ea4286785f8d5a6ff2bbee.png

@moco No to mam nejspis min mista nez 1,5cm, ja se bal abych nezakopaval :-). Uvidim az prijdou mensi, pokud nebudou uzsi, tak je asi vezmu. Ale to predbiham, uvidim.

Odkaz ke komentáři

@busdriver Tak to pro mě jsou zase Vivo fajn😀, měl jsem možnost zkusit Skinners a Xero, ale Vivo mi sedí lépe a podrážka u nich je více “bosá”. Ale třeba jejich vložky (používám v zimě) v botech nedrží a musím po vyzutí vycentrovat. 

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Prochy68 napsal:

a co tohle, uz to nekdo zkousel? 🙂

Mladej to má, tahá to především v létě na různý chalupy, tábory, Apaluchy a tak a podle mě dobrý. Hlavně mě překvapila slušná výdrž - že to neprošoupal/neprochodil. 

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, warann napsal:

Mladej to má, tahá to především v létě na různý chalupy, tábory, Apaluchy a tak a podle mě dobrý. Hlavně mě překvapila slušná výdrž - že to neprošoupal/neprochodil. 

To uz je pro muj metrak a vek high level, ale treba to nekdy taky zkusim pro srandu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...