Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 3 minutami, warann napsal:

Tak to von vazi tak neco mezi 1/3 a 1/4 a vekove to asi bude podobny, mozna spis k 1/5 😁

Tak to bych se taky mohl vracet domu bos 😅

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já s těmi barefooty nevím, mi to příjde, že občas do lesa asi fajn. Ale do města, kanclu atd.. je mnohem lepší něco, co formuje klenbu. Kdo s tím běhá je úplný blázen...

Už jsem na dně s tmavě hnědým krémem, kupoval jsem tento od meerminu k botám. Nějaký tip? 

https://meermin.com/collections/shoe-care/products/cirage-de-luxe-331-light-brown

Tan, černého a tmavě hnědého k botům mám ještě poměrně dost.. 

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem se náhodou prošel po krámku s BF obuví Aylla Tiksi a přestože je ta bota hnusná jak noc, ostatně jako každá jiná BF, tak jsem si tam rovnou jedny objednal..parádní pocit na noze.

Začínal jsem zkoušet na vel. 44 a nakonec jsem se dostal ke 46, kterou nosím na běhání (neBF obuv).

Fotka od výrobce.

IMG_3622.jpeg

Odkaz ke komentáři

a co tohle, uz to nekdo zkousel?
image.png.85e2a6a480efe5889ad1f8768a40871c.png

Já mám dvoje, prijde mi to fajn. V lete na dovolenych to nosim skoro furt, k vode uplne pecka, nemusis resit kdejakej kamen, sklo, a kdo vi co po rybnicich plave.
Po asfaltu nebo ostrym sterku je to samozrejme vopruz a ani to na to neni delany. Idealni na zahradu, na lesni cesty atd. Mam jedny mensi na tesno a jedny trosku vetsi na volněj, kdyz vim ze nebudu tolik chodit nebo naopak se mi tam vleze i normalni trekova ponozka treba.

Jedou sem s tim jel i na platformach na horakovi a to nebyl moc zazitek ale nic jinyho sem tenkrat nemel s sebou na chalupe. A auto se mi s tim ridi naopak skvele.

Celkove to mam ale jen jako volnocasovky. Na podzim a zimu to nenosim prakticky vubec. Jaro/leto pouze na vylety, obcas prochazky po praci se psem, do lesa apod.
Odkaz ke komentáři

@Prochy68 Ponožky Skinners nosím už dva roky do fitka, paráda. Lze je využít i jako “odpočinkovou” obuv třeba na cyklo dovolené apod. 

@chuckie2 ortopedické vložky pomáhají, ale je to pasivní opora klenby, která ji zformuje, ale zároveň ti ochabne, protože nepracuje. 
Pokud máš dobrý došlap, tak barefoot ve městě pohoda, naopak zjistíš jak je to město celé křivé a hrbolaté pod nohama:)

Odkaz ke komentáři

13 minutes ago, moco said:

@Prochy68 Ponožky Skinners nosím už dva roky do fitka, paráda. Lze je využít i jako “odpočinkovou” obuv třeba na cyklo dovolené apod. 

@chuckie2 ortopedické vložky pomáhají, ale je to pasivní opora klenby, která ji zformuje, ale zároveň ti ochabne, protože nepracuje. 
Pokud máš dobrý došlap, tak barefoot ve městě pohoda, naopak zjistíš jak je to město celé křivé a hrbolaté pod nohama:)

Ok, no já na to slyšel dost rozporuplné názory. Ty ponožky vidím na spoustě lidech ve fitku a tam mi to příjde fajn, minimáln na nějaké cviky.... 

Běháš v tom? To si například neumím představit. Obecně používám dost odpružené asicsy kvůli kolenům. 

Asi bych dodal něco o Olomouci, ale vlastně mám to město rád :) a navíc nevím, jestli jsem po centru někdy chodil plně střízlivý, takže mi taky přišlo dost křivé a hrbolaté....

Odkaz ke komentáři

Neběhám, jednou jsem to zkusil a stačí 😀 ale běhám v Altra, což jsou vlastně tlumené “barefoot” a samozřejmě mám ve skříni i Asicsy s gelem. 

Odkaz ke komentáři

V 11. 8. 2021 v 17:15, fijo napsal:

Při cikánění Toskánskem, jsem narazil na obuvnickou firmu Fracap... Italská rodinná firma s dlouhou historií a ruční výrobou bot - na kterou já slyším. Takže mám doma pohorky, ve kterejch budu machrovat po městě. Né že bych potřeboval boty na zimu, ale vzpomněl jsem si na tanečky v redwingách s rovnou podrážkou na kočičích hlavách a hned jsem měl motiv je mít... Dělají hromadu kombinací barev, porážek a prošití. Dokonce si člověk můžu udělat i custom. 

nemáte/neznáte je taky někdo? 

IMG_20210811_165044_edit_31543407506123.jpg

IMG_20210811_162953_edit_31285688618141.jpg

IMG_20210811_163013_edit_31304921083242.jpg

IMG_20210811_165213_edit_31525270165500.jpg

IMG_20210811_163041_edit_31334631826988.jpg

Ahoj, znám, nemám, chci pořídit. 

Smím ze zeptat, jak sedí číslování? Zajímal by mě poměr mm vůči číslu EUR nebo US.

Odkaz ke komentáři

V 11. 1. 2024 v 8:38, Prochy68 napsal:

@mocoPrisly mi mensi o pul cisla, ale nejspis tim ze je to jiny model, tak jsou mi tesny, takze nechavam puvodni verzi a dej se vule bozi.

Budou v pohodě 

Odkaz ke komentáři

V 9. 1. 2024 v 13:40, chuckie2 napsal:

Já s těmi barefooty nevím, mi to příjde, že občas do lesa asi fajn. Ale do města, kanclu atd.. je mnohem lepší něco, co formuje klenbu. Kdo s tím běhá je úplný blázen...

Už jsem na dně s tmavě hnědým krémem, kupoval jsem tento od meerminu k botám. Nějaký tip? 

https://meermin.com/collections/shoe-care/products/cirage-de-luxe-331-light-brown

Tan, černého a tmavě hnědého k botům mám ještě poměrně dost.. 

🤔

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
1 hour ago, pesnoaar said:

Poradíte prosím někdo osvědčeného ševce v Praze, který mi našije novou podrážku na Loake?

Já si teď dával podrážku od Loake podrazit gumou, Opravit podrážku na Bally a taky lehkou gumu v Panské. A celkem spokojenost jak s rychlostí, tak přístupem, tak cenou...https://www.lamarche.cz/

Jinak dnes na noze Berwick, ještě mají dvě velikosti tady, za ty prachy fajn bota: https://www.gentlemanstore.cz/kotnikove/berwick-montrose-olive

20240301_105733.thumb.jpg.f1cd8f5cb0ea75d0957c70e374b33d25.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...