Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Resp. ak mas rovnake cislo ako ja, mozes tie veci najprv poslat mne, ja ich ponosim par tyzdnov/mesiacov a poslem zdarma spät. Za vytvorenie noseneho efektu nemusis u mna ozaj nic doplacat. Taka kamaratska sluzba....

42. Kdybys bydlel poblíž klidně bych ti je na 14dni nechal nosit ať poznáš pořádný boty. Mám dvoje skoro nenošený😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie GG rozhodne svoj styl maju, niekomu to moze sediet, inemu nie. Rozhodne si viem predstavit outfit, s ktorym to stylove bude (rozhodne to ale nebude styl anglickeho gentlemana 😉 )

Niekedy skor v zivote si ich viem predstavit aj na sebe.. hmm, vlastne ani nie, rozhodne nie s tym zipsom na boku.. to je absolutne proti MOJMU stylu. Ale bez toho zipsu v poho.. ale 500 by som nedal

Upraveno uživatelem bluman
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Tak asi každý šáhne po věci po slevě když po tom vyloženě netouží teď hned a počká si 3měsice na slevu pokud tam ta věc spadne. Bohužel nebo bohudík 98% značek jde do slev. I já se divil co například mají v Half price kam mě zatáhla manželka 🫣

Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, Humanzero napsal:

Bohužel nebo bohudík 98% značek jde do slev.

LV, Dior, Prada a pod. idú do zľavy skoro nikdy. A keď, tak len hnusne veci. A teraz po vlne tureckých dovoleniek to človek vidí všade, hlavne tašky, kabelky atd. Človek potom nemá chuť ani len uvažovať, že by niečo kúpil od nich žene či sebe . Zlatý Cucinelli, Fendi ci Bally, quite luxury ma svoje čaro. Aj keď, Fendi je quite asi len u nás...

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, AKUC napsal:

ja doma len na boso , niekto niečo proti ?

Nie. Doma chodím v niecom, čo vypadá ako crocsy, kúpil som to kedysi v baumaxe dávno, keď ešte existoval baumax. Je to také pohodlné na doma ze nespekulujem a som spokojný. Po dome je to ideál.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, AKUC napsal:

nič prevratné oproti tu exponovaným značkám ale bolo to v akcii tak neber to, mäkká koža ...

1724067598868.thumb.jpg.439f2e90e08c8c58bdbcab4a2c5b9e21.jpg1724067598879.thumb.jpg.1a1b072a2cf199e3de12f7830fbb7c8f.jpg

Pěkné jsou, jen v jiné barvě bych je potřeboval.

Po každé mé procházce by vypadaly jako ty super cool za ranec, postované výše.

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Tondaa73 napsal:

Pěkné jsou, jen v jiné barvě bych je potřeboval.

Po každé mé procházce by vypadaly jako ty super cool za ranec, postované výše.

boli aj modré - modrosivé ?

a6a2d-blu_3.thumb.jpg.121e67ebcfe58e7639b1045b1635b80d.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...