AKUC Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 před 15 hodinami, ivan_989 napsal: To je Timberland, že? Jeden pár mam cca 6 rokov , také so psom do nepohody, vydržia tuším všetko. ano Timberland, za mňa dobrá značka za kóšer cenu ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 před 10 hodinami, EpsteinBarr napsal: Jak to pereś? ... je to koža, tak čistenie normálne ako ostatné kožené a na bielu podrážku sa mi osvedčilo toto, dá sa to kúpiť aj u nás (metro, kaufland, drogérie... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 @AKUC Vdaka za tip, urcite vyskusam. Na mna minule vybehla reklama https://sk.vidven.eu/izdelek/whiteshoes/ tak som si dal poslat ani neviem, jeden ci dva kusy. Zatial som sa k cisteniu ale nedostal, takze referovat neviem. Dufam len, ze tam nebudem nejaka lucavka kralovska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 před 58 minutami, EpsteinBarr napsal: Dufam len, ze tam nebudem nejaka lucavka kralovska Fascinujúca produktova stránka, som sa nevedel odtrhnúť od ukážok čistenia Troska ma zneistuje kombinácia akejkoľvek zmienky o zložení a čínskych znakov . Na report som zvedavý . Aj co to spraví s botami, aj rukami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 Na bílou podrážku používám roky úspěšně nanohoubičky(melaninové) za pár korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 Co podporit mistniho vyrobce? https://jancarikshoes.cz/collections/panske-tenisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 před 4 hodinami, AKUC napsal: boli aj modré - modrosivé ? Ty jsou moc pěkné. Přímo z jejich stránek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 (upraveno) před 48 minutami, AndyAaron napsal: Co podporit mistniho vyrobce? https://jancarikshoes.cz/collections/panske-tenisky já do nich jdu, měl jsem tlf rozhovor s prodejcem, podrážka je vyměnitelná i u těchto tenisek, klidně i několikrát, záleží v jakém stavu bude vršek boty. V Dejvicích mají prodejnu, kde něco málo mají a lze vyzkoušet, popřípadě změřit nohu ta firma má moje sympatie vezmu: Tommy White, Tommy Black a tyhle Derby https://jancarikshoes.cz/collections/pro-neho/products/derby-mid-farm-pull-up Upraveno 20. srpna 2024 uživatelem špelda66 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 před 25 minutami, Tondaa73 napsal: Ty jsou moc pěkné. Přímo z jejich stránek? https://www.officeshoesonline.sk/topanky-timberland-sneakersy-maple-grove/84972 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2024 Tak jsem koukl na toho Jančaříka. Bohužel na mě hned jako první vyskočily pantofle, což by až tak nevadilo, kdyby to nebyly takřka dokonale vobšlehnutý Birkenstocky (Gizeh). Asi chci moc, ale tohle mě prostě sere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Hm, mohol by sa k tomu vyjadriť niekto z miestnych odborníkov na kožu, či je Jancarikov príbeh pravda, alebo ide o niečo podobné, ako u Vasky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 před 32 minutami, koveras napsal: Hm, mohol by sa k tomu vyjadriť niekto z miestnych odborníkov na kožu, či je Jancarikov príbeh pravda, alebo ide o niečo podobné, ako u Vasky? možná @zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Baťa a Golden Goose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 NoTěPéro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Přechozí černý Superstárky pomalu vodcházej, tak jsem koupil opět. Dneska sem měl bílý Superstárky, tak fusekle podle toho, pochopitelně až vytáhnu tyhle černý, nasadim černý fusekle. Já jenom abych nedostal kartáč 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Jak dlouho ti vydrží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 @Strocek proč kartáč? Je to v rovnováze jako jin a jang Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 před 19 minutami, Pozorovatel napsal: @Strocek proč kartáč? Je to v rovnováze jako jin a jang Já to dycky ladim do stejný barvy, takže bílý boty - bílý fusekle. Černý boty - černý fusekle. Asi černý sportovní boty snesou bílý fusky, ale u bílejch sportovních mě ty černý tam nesedí. Ani nevim jestli je na to nějakej mustr, jak to kombinovat. Až potkám Filipa Vaňka, tak se ho zkusim zeptat před 31 minutami, Humanzero napsal: Jak dlouho ti vydrží? ty starý mám 3 roky a když je přelíznu, tak sou ještě nositelný i když ta látka uvniř paty je mírně prodřená. Sanžim se je fakt rozvazovat, ale chtěl jsem prostě nový abych tady nevystavoval nějaký špindíry . Kdysi dávno sem Superstáry tahal i víc jak 5 let a bílý... Pak to šlo s kvalitou dolu, ale poslední dobou mi to přijde, že to jde mírně nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Za věrnost by ti měli dát slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2024 Mokasiny na leto ideal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se