Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Výrobu Botasek jsem samozřejmě zaregistroval,ale měl jsem na mysli ty co má cortes 1990 na fotce.Hrával jsem v nich volejbal.

Tie co mam ja maju asi 30+ rokov...... otec ich kupil asi pred piatimi rokmi od nejakej babky a boli uplne nenosene este na nich bola cenovka 165,-Kčs

no a ja ich teraz nosim na vinimocne prilezitosti :) ..... Párty ... atd.... a mam rad nechapave pohlady niektorich ludi :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

tak boty mám momentálně šestery a stejně nosím jenom jedny, ale schválně jsem spočítal trička - těch mám 106, no a nosím štyry pořád dokola - no a zímních bund mám 16 = některý věci už do smrti nemusím řešit :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

tak boty mám momentálně šestery a stejně nosím jenom jedny, ale schválně jsem spočítal trička - těch mám 106, no a nosím štyry pořád dokola - no a zímních bund mám 16 = některý věci už do smrti nemusím řešit :thumbsup_anim:

Kdo má větší skříň, ty nebo manželka :thumbsup_anim: ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
máme stejný = sám jsem byl z toho čísla překvapený (asi bych měl udělat čistku)

Já hadry pravidelně vyhazuju nebo rozdávám. Udělám tak jednou za rok čistku a co jsem neměl během toho roku na sobě - jde nekompromisně pryč. Výjimkou je vlněná vesta po tátovi a můj svatební sametový oblek (do kterého se stejně už v životě nevejdu :)).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Já hadry pravidelně vyhazuju nebo rozdávám. Udělám tak jednou za rok čistku a co jsem neměl během toho roku na sobě - jde nekompromisně pryč. Výjimkou je vlněná vesta po tátovi a můj svatební sametový oblek (do kterého se stejně už v životě nevejdu :) ).

no jo Kamile, ale vyhazuj prakticky nový věci, že jo ? Našel jsem tu novou džínovou Rifle bundu s kožichem - mám pocit, že je ještě z Tuzexu :lol2: - to by si mohl ocenit :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
  Mam Saltic Triton, pravda do mesta to neni, jsou dost tuhe (maji i zlabky na rychloupinaci macky), cele jsou z 3 mm kuze (alpsky strih se tomu, myslim, rika), maji vysoky gumovy lem (idealni do kameniteho terenu) a jsou naprosto uzasne.

Co na ne rikas, Snowe?

Abych řekl pravdu, tak nevím. Firmu Saltic neznám, musel jsem se podívat na www stránky a možná bych si vybral, i když těžko říct, podle obrázku to nejde. Doma sázíme na Meindly, jak jsem již psal, mám Air Revolution 7, manželka a dcera Meindly Island Lady Pro. Nemáme si nač stěžovat, my jsme taková Meindl rodina.

Teď si brousím zuby na Meindl Air Revolution 5.1, které jsou o něco lehčí než 7.0 (sedmičky 970g a pětky 790g).

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Abych řekl pravdu, tak nevím. Firmu Saltic neznám, musel jsem se podívat na www stránky a možná bych si vybral, i když těžko říct, podle obrázku to nejde. Doma sázíme na Meindly, jak jsem již psal

Meindl je jistota, tomu rozumim, Kdyz jste spokojeni, tak neni duvod menit. Saltic je firma ze Zlina, takze obuvnicky zkusenosti by tam byt mely. Mel jsem od nich uz i nekolikery lezecky a vzdycky mi paradne sedly. Pohorky od nich ma i bracha (Granit - lehci nez ty moje) a je spokojenej.

Odkaz ke komentáři

Vkládám otázku tady, protože toto zboží často bývá s prodejem bot spojeno:

Kde v (nejlépe v Praze) koupit koženou aktovku do práce? V ceně okolo 3 tisíc.

Tu jsem se snažil sehnat dva týdny. Viděl jsem jich asi šestset. Na každý mi něco vadilo (jasně, odře se každá, když jí budeš, ale proč si kupovat odřenou už z obchodu?! Buď kůže a hlavně ten zámeček.). Nakonec jsem si koupil za pět. Už jsem ji odřel, ale udělal jsem to sám, takže mi to nevadí.

Spoustu tašek okolo 3 litrů měli v Palladiu úplně dole, docela dost v OC Flóra a ještě někde, až si vzpomenu, tak napíšu kde.

Odkaz ke komentáři

Vkládám otázku tady, protože toto zboží často bývá s prodejem bot spojeno:

Kde v (nejlépe v Praze) koupit koženou aktovku do práce? V ceně okolo 3 tisíc.

Jednoznačná odpověď - navýšit rozpočet a šup za Ondřejem Šímou. Já to udělal a nelituji toho - aktovka od něj bude přesně dle tvých přání a 100% ti vydrží déle než nějaký "rubbish" z butiku.

Ještě kdyby tak někdo poradil kde sehnat kvalitní, skutečně kožené boty, které bych nemusel po půlroce reklamovat s prošlapanou podrážkou nebo popraskaným svrškem "z pravé kůže"...

Odkaz ke komentáři

Jsem prekvapeny, kolik lidi tu nosi botky od Bati. Ja jsem s nimi nikdy nebyl spokojeny. Jedine vydrzely dele nez pul roku (Weinbrenner). Kdysi jsem si koupil Batovy boty s kozenou podrazkou. Bata ovsem kozenou podrazkou myslel normalni plastovou podrazku na kterou nalepili tenkou vrstvicku kuze. (Pekne cesky se tomu rika "Nahore huj, dole h.uj".) Nemyslim, ze jsem si po te zkusenosti jeste nekdy koupil Batovky. A to uz bude dobrych 10 let.

Snazim se kupovat celokozene boty, ale na ne neni vzdycky pocasi. Momentalni stav:

Oxford od Samuel Windsor Handmade; od nich mam jeste country brogue (s pryzovou podrazkou); brogue od Lloyd; Aragona s dlouhou spickou (zena me ukecala); Poacher od Jones Bootmaker (ted se jmenuji jinak, ale vypadaji porad stejne) - ty jsou take na pryzi; deck shoes od Lumberjack; ecco Barcelona (PU podrazka); ecco Montreal a jeste jedny ecco, klasicke hladke snerovaci. Botky vz.90 a jeste 'pullitry'.

Moji favorite jsou jednoznacne ecco - tam nakupujeme i pro zenu a syna; Jones Bootmaker (take rodinna zalezitost) a Lloyd. No a Prabos, samozrejme :-))

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Tak to na sebe klidně prásknu. Jak psal Jivl, boty jsou základ. Klidně se oblíkej jako trhan, ale boty musíš mít kvalitní :)

Jelikož do práce chodím pěšky (jsem za to vděčný, je to pravidelný pohyb než si v práci na 8 hodin sednu...) a nachodím denně

tak 5 km, polobotky nosit nemůžu. Takže od podzimu do jara Adidas Outdoor Gore-Tex, v létě Adidas ClimaCool (krásně větrají :),

kdekoliv jinde pak vycházkovou obuv - Josef Seibel a Skechers, někdy Rieker). Na běhání beru Nike nebo New Balance.

PS: V práci mám nazouváky Santé

boty jsou moje druha uchylka po hodinkach. nebo prvni? cena je nizsi, tak asi botu mam vic. nosim znacky dle pocasi a aktivit. HUGO Boss, Merell, Mizuno, Adidas, Lacoste, Loyd, Salamandr, Bata, Geox, Joop, Ricardo,Tomy H., Bugati, atd. pane jo to je druhu, ani jsem si to neuvedomil. uf

Odkaz ke komentáři

Jednoznačná odpověď - navýšit rozpočet a šup za Ondřejem Šímou. Já to udělal a nelituji toho - aktovka od něj bude přesně dle tvých přání a 100% ti vydrží déle než nějaký "rubbish" z butiku.

Ještě kdyby tak někdo poradil kde sehnat kvalitní, skutečně kožené boty, které bych nemusel po půlroce reklamovat s prošlapanou podrážkou nebo popraskaným svrškem "z pravé kůže"...

To ti poradím rád. Navyš rozpočet a šup za Ondřejem Šímou............. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...