trog Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 (upraveno) Ahoj jaký máte názor na tento inz. Měly by být z tohoto roku, ale nemá warranty card. Prý to tak umí koupit levněji. Jeho reference, zde na foru jsou výborné, ale i tak mi to přijde divné. Nerad bych se spálil nebo pak měl případně broblém v budoucnu s prodejem. Jaký na to máte názor? Jít do toho nebo ne? Díky za rady. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106776-breitling-chronomat-41/ Upraveno 15. května 2017 uživatelem trog
Micey Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 No a jakej nazor? Proste novy hodinky bez zaruky, no. Fejky to nejsou. Cenu neumim posoudit, pokud je sezenes stejne se zarukou, jdi radsi do nich. Ja bych mozna malilinko nervozni byl, vzhledem k celkem slozitymu manufakturnimu strojku. U ETy by to bylo jedno..
Exiztence Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Já bych takhle mladé hodinky bez karty nekoupil ale to je jen můj názor.
Petr72 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 To je moc zoširoka skús dať do pléna čo ti prekáža alebo o čom máš pochybnosti
trog Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2017 (upraveno) A to jde koupit nové béčka bez záruky? No mám pochybnosti o původu. Aby v tom nebyl nějaký háček. Přece jenom je to Polák Upraveno 15. května 2017 uživatelem trog
blackhead Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Klasicka sedivka, to se obcas dodava bez karty, ale zase je to vetsinou zohlednene cenou - nevim jak tady, to uz si porovnej sam ...
Návštěvník Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Přece jenom je to Polák Jj, polskej šmelinář. My sme ty smradlaví Češi, co nepoužívaj deodoranty a kradli v Rakousku. To by mohlo klapnout. Rovnej s rovným. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 (upraveno) souhlas s Existence ---- takhle mlady hodinky bez karty bych nebral Upraveno 15. května 2017 uživatelem Kid_A
wizard-ov Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Roman Jinak, s Kilundronem jsem už obchodoval, je to obchodník se vším všudy a umí sehnat někdy zajímavé kousky. Jako problém bych viděl spíše to, co napsal Mici - manufakturní strojky od Breitlingu by měly chodit na garančku tuším co dva roky v záruce (znalejší mne jistě opraví) záruka je na ně 5 let, což zde jaksi padá. Na druhou stranu, ten strojek může úplně v klidu šlapat deset let bez prohlídky a v pohodě. Je to holt na tobě....
trog Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2017 (upraveno) Kid_A Čistě kvůli záruce nebo proč? Upraveno 15. května 2017 uživatelem trog
Kid_A Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 hele, ciste pocitove. nejsou to fejky a urcite budou v pohode, ale proc kupovat "funglovky" bez papiru? pripadnej prodej (mimo forum) bude pain.
trog Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2017 (upraveno) No vidím to stejně. Mimo forum to bude asi neprodejné. Asi zůstanu u svých podstivých Navitimerů! Upraveno 15. května 2017 uživatelem trog
Petr72 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 No na druhu stranu plusom je že hodinky sú v perfektnom stave aspoň podľa fotiek a za lákavý discount z list price a od predajcu čo má viac ako slušne hodnotenie to ja len aby to bolo take vyváženejšie
kuncák7 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Ptal ses i na pripadnou dalsi likviditu - bez papiru bude natuty dalsi prodej problem. Dost lidi si na papirech a proste kompletu zaklada.
nickolas Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Asi zůstanu u svých podstivých Navitimerů!Podstive Navitimery se poznaji zrdcatkem!
trog Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Ptal ses i na pripadnou dalsi likviditu - bez papiru bude natuty dalsi prodej problem. Dost lidi si na papirech a proste kompletu zaklada. V tom vidím asi největší problém. S případným problémem se strojkem si poradím. V tom, že to není fejk nebo nějaká podělávka jste mě utvrdili. Takže se zítra stavím k Hanákovi, jestli je tam má abych si ujasnil, zda za to stojí.
JanNovakJan Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 A co AD, který chce sám prodat, asi tak odpoví?
trog Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Chci si je jen vyzkoušet. Na radu se ho určitě ptát nebudu
Sphinxx Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 (upraveno) Ahoj jaký máte názor na tento inz. Měly by být z tohoto roku, ale nemá warranty card. Prý to tak umí koupit levněji. Jeho reference, zde na foru jsou výborné, ale i tak mi to přijde divné. Nerad bych se spálil nebo pak měl případně broblém v budoucnu s prodejem. Jaký na to máte názor? Jít do toho nebo ne? Díky za rady. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106776-breitling-chronomat-41/ . Upraveno 16. května 2017 uživatelem Sphinxx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se