Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj jaký máte názor na tento inz. Měly by být z tohoto roku, ale nemá warranty card. Prý to tak umí koupit levněji. Jeho reference, zde na foru jsou výborné, ale i tak mi to přijde divné. Nerad bych se spálil nebo pak měl případně broblém v budoucnu s prodejem. Jaký na to máte názor? Jít do toho nebo ne? 

Díky za rady. 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106776-breitling-chronomat-41/ 

Upraveno uživatelem trog
Odesláno

No a jakej nazor? Proste novy hodinky bez zaruky, no. Fejky to nejsou. Cenu neumim posoudit, pokud je sezenes stejne se zarukou, jdi radsi do nich. Ja bych mozna malilinko nervozni byl, vzhledem k celkem slozitymu manufakturnimu strojku. U ETy by to bylo jedno..

Odesláno (upraveno)

A to jde koupit nové béčka bez záruky? No mám pochybnosti o původu. Aby v tom nebyl nějaký háček. Přece jenom je to Polák  :lol:

Upraveno uživatelem trog
Odesláno (upraveno)

souhlas s Existence ---- takhle mlady hodinky bez karty bych nebral

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Roman  :lol2:

Jinak, s Kilundronem jsem už obchodoval, je to obchodník se vším všudy a umí sehnat někdy zajímavé kousky. Jako problém bych viděl spíše to, co napsal Mici - manufakturní strojky od Breitlingu by měly chodit na garančku tuším co dva roky  v záruce (znalejší mne jistě opraví) záruka je na ně 5 let, což zde jaksi padá. Na druhou stranu, ten strojek může úplně v klidu šlapat deset let bez prohlídky a v pohodě. Je to holt na tobě....

Odesláno

hele, ciste pocitove. nejsou to fejky a urcite budou v pohode, ale proc kupovat "funglovky" bez papiru? pripadnej prodej (mimo forum) bude pain.

Odesláno (upraveno)

No vidím to stejně. Mimo forum to bude asi neprodejné. Asi zůstanu u svých podstivých Navitimerů! 

Upraveno uživatelem trog
Odesláno

No na druhu stranu plusom je že hodinky sú v perfektnom stave aspoň podľa fotiek a za lákavý discount z list price a od predajcu čo má viac ako slušne hodnotenie to ja len aby to bolo take vyváženejšie

Odesláno

Ptal ses i na pripadnou dalsi likviditu - bez papiru bude natuty dalsi prodej problem. Dost lidi si na papirech a proste kompletu zaklada.

Odesláno

Ptal ses i na pripadnou dalsi likviditu - bez papiru bude natuty dalsi prodej problem. Dost lidi si na papirech a proste kompletu zaklada.

V tom vidím asi největší problém. S případným problémem se strojkem si poradím. V tom, že to není fejk nebo nějaká podělávka jste mě utvrdili. Takže se zítra stavím k Hanákovi, jestli je tam má abych si ujasnil, zda za to stojí. 

Odesláno (upraveno)

Ahoj jaký máte názor na tento inz. Měly by být z tohoto roku, ale nemá warranty card. Prý to tak umí koupit levněji. Jeho reference, zde na foru jsou výborné, ale i tak mi to přijde divné. Nerad bych se spálil nebo pak měl případně broblém v budoucnu s prodejem. Jaký na to máte názor? Jít do toho nebo ne? 

Díky za rady. 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106776-breitling-chronomat-41/ 

.

Upraveno uživatelem Sphinxx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...