MilanlacaZ Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Ahoj chlapi, asi podám blbý dotaz, ale přece jen ho sem postnu. Nenamáhám strojovnu svých Rolex zbytečně moc a víc než je nutné, když je nosím na pravé ruce (jsem pravák). Pravda nejsen dřevorubec, ale na levé by jim bylo asi lépe. Díky za komentáře a předem díky za ujištění, že na toto jsou právě konstruovány.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Jestli se ptáš, zda si ho můžeš honit, tak bud v klidu, stroj to vydrží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Frantíku :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Jestli se ptáš, zda si ho můžeš honit, tak bud v klidu, stroj to vydrží :-) Dotaz ale nebyl jestli to stroj vydrží, ale zda jsou právě na toto konstruovány ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 To bych ty zaměstnance kteří testují strojky honěním chtěl vidět i jejich normy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Dotaz ale nebyl jestli to stroj vydrží, ale zda jsou právě na toto konstruovány ... Ne, jsou konstruovány na to aby jsi si honil nad nimi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanlacaZ Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Jsem vašimi odpověďmi uspokojen, žádný z vás mi honění nevymluvil a proto v tom budu pokračovat s klidným vědomím, že sobě ani stroji neublížím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Není zač! Tady je to samej vodbornik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Naopak, to musíš, jinak se ti zastaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 (upraveno) Ja bych si z toho zas tak prdel nedelal, muze voslepnout a rolady mu budou k hovnu. Upraveno 29. května 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Mě to je asi fuk na které ruce nosím Rolexky, protože je při honění dost střídám... Poradil mi to můj doktor kvůli problémům s karpály, takže asi tak. Ale pokud je člověk nosí pouze na pravé a honí pouze pravou, věřím tomu že strojek dost trpí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 No ale evidentně jsi je uhonil, když je poustis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 No ale evidentně jsi je uhonil, když je poustis :-):-) Když já furt nevím, honí se s nimi opravdu z grácií, člověk se aspoň v tom temném zákoutí necítí jak nějaký uchyl, ale jako spořádaný občan :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Spíš jako nadobčan!! jsem levák a nosím je na pravé a nepřijde mi, že by trpěly, ba naopak jim honění asi prospívá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanlacaZ Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 No to je skvadra... Co třeba takhle... Suby na pravý a Expy na levý. Který stroj to víc schytá a který se bude líp promazávat, který bude po pravidelném honění v lepším stavu? No a teď babo raď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 (upraveno) Kdyby tam byla baba, tak by asi hodinky byly v klidu, ne.. :-) bez baby si porad! :-) Upraveno 29. května 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ole Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Všeobecne by som s hodinkami moce nemetal. To im asi nebude moc svedčat ale nejaká odolnost tam musí byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Všeobecne by som s hodinkami moce nemetal. To im asi nebude moc svedčat ale nejaká odolnost tam musí byt. :-) Sorry, ale to je i na mě docela drsná hláška a to snesu dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 (upraveno) Tohle vlákno je jasný adept do sekce pamětihodnosti. edit: CELÉ Upraveno 29. května 2017 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se