Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  horal napsal:
Prim ORLÍK na prodej

Docela darda za ne. Asi vyzkousim takovou svoji blahovou ideu, zkusit prolezt ruzne army-shopy a armadni vyprodeje, jestli se Orliky nahodou nekomu nevali na sklade. Idealne nekomu, kdo nema poneti o jejich sberatelske hodnote :) Byl by to super kousek do sbirky.

EDIT: odstraneni obrazku z citace...

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno (upraveno)
  skalis napsal:
Docela darda za ne. Asi vyzkousim takovou svoji blahovou ideu, zkusit prolezt ruzne army-shopy a armadni vyprodeje, jestli se Orliky nahodou nekomu nevali na sklade. Idealne nekomu, kdo nema poneti o jejich sberatelske hodnote :) Byl by to super kousek do sbirky.

EDIT: odstraneni obrazku z citace...

Tohle se přihodilo tuším jen Aviatikovi...navíc v armyshopech většinou vědí, co prodávají.

EDIT: Když řemen k Orlíkům, tak šedej a ne kůže...tenhle mi k potápkám vůbec nejde...

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno

Ne že by se to nikdy nestalo, ale k Orlíkům nepřijde jen tak někdo, kdo neví vo čem je řeč. Že by babička po dědečkovi našla hodinky ve skříni? :D

U Diplomatek apod. se to může stát a stává se, ale u Orlíků? Takový optimista teda nejsem. ;)

Hodinky pěkný, ale 80 tyček za ně je značně přemrštěná darda. To raději u Primu se zárukou a s pocitem, že jsem pomohl malé české firmě v těchto krušných ek. časech. B)

Odesláno
  Gorg napsal:
...........

EDIT: Když řemen k Orlíkům, tak šedej a ne kůže...tenhle mi k potápkám vůbec nejde...

Podle meho ani na "olivovem" NATO strapu nevypadaji spatne...

post-3133-1227559476.jpgpost-3133-1227559484.jpg

Odesláno (upraveno)
  Citovat
Podle meho ani na "olivovem" NATO strapu nevypadaji spatne...[\quote]

Vypadaji vyborne. Kdyz uz se bavime o techto hodinkach, tak myslite, ze by byl hrich obcas je nosit (tedy pokud by je clovek mel)? Co ty, INO, vezmes je nekdy na ruku, nebo jen odpocivaji v bezpeci vitriny?

EDIT: zase ten obrazek v citaci

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno
  INA napsal:
Podle meho ani na "olivovem" NATO strapu nevypadaji spatne...

..ale jo...spatny to neni...ale seda by sedela jeste o chloupek vic. Nicmene barva je otazka pouze vkusu...

Odesláno
  skalis napsal:
Vypadaji vyborne. Kdyz uz se bavime o techto hodinkach, tak myslite, ze by byl hrich obcas je nosit (tedy pokud by je clovek mel)? Co ty, INO, vezmes je nekdy na ruku, nebo jen odpocivaji v bezpeci vitriny?

...osobne bych s tim nemel problem...problem bych mel jen s radiaci...jak bylo psano v navodu, hodinky je nutne snimat z ruky.

Odesláno
  skalis napsal:

Ty Orliky jsem mel na provetrani jen parkrat, myslim si, ze je jich skoda na bezne noseni, protoze maji moc vypoukle sklicko a to by prislo velmi rychle k nehezkym sramum. Vzhledem ke specialnosti toho sklicka s tloustkou pres 4mm si nejsem jist jeho beznou dostupnosti...

post-3133-1227563012.jpg

Odesláno
  INA napsal:
Ty Orliky jsem mel na provetrani jen parkrat, myslim si, ze je jich skoda na bezne noseni, protoze maji moc vypoukle sklicko a to by prislo velmi rychle k nehezkym sramum. Vzhledem ke specialnosti toho sklicka s tloustkou pres 4mm si nejsem jist jeho beznou dostupnosti...

Zjistoval jsem a pry je sklicko naprosto nesehnatelne...

Odesláno
  Gorg napsal:
Zjistoval jsem a pry je sklicko naprosto nesehnatelne...

No tak tim spis... A to ja jsem doufal, ze by ho v Eltonu jeste mohli mit. Tam jsi zjistoval take?

Bez orig. skla ty hodinky ztrati sve kouzlo...

Odesláno
  INA napsal:
No tak tim spis... A to ja jsem doufal, ze by ho v Eltonu jeste mohli mit. Tam jsi zjistoval take?

Bez orig. skla ty hodinky ztrati sve kouzlo...

Paradoxne jsem Elton vynechal...kdykoli jsem tam volal, byli moc ochotni komunikovat, ale nikdy jsem se na nicem nedokazal domluvit. Teda co se tykalo nahradnich dilu...

Odesláno
  Jakubisko napsal:
Pan je ted mimo CR. V SO vecer si mam zavolat a nabidnout cenu. Nejdriv, ale chci zjistit, jestli je to stary model nebo remake...

O Orlíkách toho moc nevím, ale na fotkách co jsou v tomto vlákně jsou bez data a s mimostředkou a tam na těch je centrálka a datum (jestli se nepletu). Takže taky říkám bacha.

Odesláno
  Gorg napsal:
Potvrzuji, je to remake open edition....

To snad vidi i slepy ze na fotce je novodoba produkce Eltonu. A pan Karel Novotny je bud podvodnik, nebo uplny... :whistle:

Ale co z toho vyleze me opravdu zajima. Aktualne stoji hodinky 33900,-. A u pana Novotneho?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...