georg Odesláno 2. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 tů vonstochow: ono to asi není relevantní - porovnávat, co to stálo mě a co stojí nějaká LE. Fabrika to přeci vždycky bude dělat pro peníze, já si můžu dovolit ten luxus, že si něco takového zbastlím jen pro radost! Jinak mě to přišlo celkem na cca 2 tis. kaček - včetně toho dvousložkového lepidla i vteřiňáku!). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonstochow Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 tů vonstochow: ono to asi není relevantní - porovnávat, co to stálo mě a co stojí nějaká LE. Fabrika to přeci vždycky bude dělat pro peníze, já si můžu dovolit ten luxus, že si něco takového zbastlím jen pro radost! Jinak mě to přišlo celkem na cca 2 tis. kaček - včetně toho dvousložkového lepidla i vteřiňáku!). Díky. Chápu, že to Prim dělá pro peníze a že je to tak v pořádku. Já jenom, že nějak nevidím v jejich produkci tu protihodnotu, i přes jistě naprosto jistě vzorný přístup k zákazníkovi, i když i tak jim jako české firmě fandím. A navíc se mi váš bastl prostě moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Georgu - no jasně, někde prim ten nápad na tygří ručky u hindů přijít musel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 A je tu dříve avizovaný bastl č. 2. Vše jsou původní originální díly Prim, doposud jsem neměl origoš ručky k automobilovým hodinkám Prim (bíle lakované, vyplněné svítící hmotou). Až budu mít lepší pouzdro, tak je budu občas nosit. Vím, že s fotkama jsem si mohl dát víc záležet - třebas příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 První Prim Diver. WR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 V této chvíli asi nula. Netroufnul bych si s nimi ani do mlhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 a co tyhle (teda, nejde o můj výtvor, aby nevznikla mýlka)? http://www.aukro.cz/item309143870_prim_sport_automatic.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 a co tyhle (teda, nejde o můj výtvor, aby nevznikla mýlka)? http://www.aukro.cz/item309143870_prim_sport_automatic.html To je jen lehčí tuning - je tam vyměněný ciferník. Ale ty hodinky se dle mého soudu prodají za dost peněz (tipuji 1-1,5 tis.) - stačí vyměnit ciferník a armovací kroužek a na světě jsou další letecké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 (upraveno) Tak jsem dneska viděl reálnou vizualizaci mých Prim l.e. 1/1. Zatím bez pouzdra, ale vypadají skvěle. Stříbrné pouzdro, stříbrný ciferník s plastickými číslicemi, stříbrné ručičky. repasovaný kalibr 68 ze šrotu. Já je snad budu i nosit. Upraveno 7. února 2008 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Už se těžším na fotky. Každý solitér je zajímavý. Jaký budou mít průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Ty upravené automaty jsou výborné, ale to kombo z autohodin, to je totálně COOOL! A je tu dříve avizovaný bastl č. 2. Vše jsou původní originální díly Prim, doposud jsem neměl origoš ručky k automobilovým hodinkám Prim (bíle lakované, vyplněné svítící hmotou). Až budu mít lepší pouzdro, tak je budu občas nosit. Vím, že s fotkama jsem si mohl dát víc záležet - třebas příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Zmenil som farbu ciferniku a z nudnych "senilakov" vznikli pekne svieze hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Svezi hodinky bez minutove rucicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Svezi hodinky bez minutove rucicky? Aha, no neuviedol som, ze som si tiez chcel spravit radost s jednoruckami. Take este nemam. A sekundovku som nechal, lebo sa nu rad divam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Ovšem ten správný dojem bohémského pohrdání přesným časem získáš jedině když tu sekundovku zase sundáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Zdravím z BB samozrejma ani ja som neodolal možnosti poskladať si hodinky podľa vlastnej predstavy ale keďže slovo "bastlenie" mi pripadá pejoratívne, ja to volám "eskamontáže" .....vzniklo z eskamotáže a montáže .... Pre zábavu prikladám pár príkladov ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 @Alomoh Některé kousky vypadají velmi zajímavě, dokážu si představit lidi s poněkud méně pevnými morálními názory, které by takové hodinky mohli na Aukru nabízet jako "výjimečné", "unikátní" a "vyrobeno jen několik kusů" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Některé modely fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 4 Alomoh: Ty na prvni fotce - to je velika krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Zdravím, opať z BB to Cody : príklad medzinárodnej spolupráce- púzdro Vostok, ostatné Prim, názov Prim a´la Doxa to Biges : to je práve ten rozdiel medzi bastlením a eskamontážou... Výsledky bastlenia sa žiaľ často vydávajú za pravé, neraz dokonca raritné značkové hodinky...a bastliči ich vyrábajú s cieľom predaja, t.j. použijúc právnu kvalifikáciu - využiť ich k podvodu! Eskamontáže vznikajú s cieľom uspokojenia tvorcu, sú jasne deklarované ako "solitér pro toto" a nie sú určené na predaj. Ja sám ich vytváram vačšinou ako darček pre príbuzných alebo priateľov a niekedy len tak z pasie tvorby... to JIL : vďaka za uznanie, teší ma ak potešili a pridávam pár kúskov naviac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se