Honza.manta Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Jen k doplnění tématu - v Sobotu jsem v obchodě s elektrosoučástkama narazil na tohle... Za tu cenu si myslím, že to na pokusy není špatné (Sorry za kvalitu - telefon, sklo a tma )Roh Spálené a Myslíkovy - taky prodejna elektrosoučástek - za výlohou za 80,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 konečně jsem našel alternativního dárce pouzdra pro srdce ze zlatých Primek. Ještě novou korunku, přelštit sklíčko, vyčistit a seřídit strojovnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 (upraveno) To pouzdro od elegantů nevypadá špatně, ale já bych to viděl spíš do jednoho z těchto dvou pouzder: Edit: zmenšení přílohy Upraveno 25. prosince 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Zkoušel jsem to u prvního pouzdra které uvádíš, napadlo mě jako první. S kalibrem 010 se dovnitř nedostanu kvůli vystouplému krčku na hřídelku s korunkou. Dnes jsem zkusil na strojek hodit plechovou vložku a dostal jsem ho zaplať pánbůh aspoň do novějších elegantů. Ale určitě ještě něco vymyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Takový bastlík na silvestrovsko/novoroční oslavu: Slibuju, že hned potom to zase rozeberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Takový bastlík na silvestrovsko/novoroční oslavu: Slibuju, že hned potom to zase rozeberu. No to jsi hodnej, úplně se mi zježily chlupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 kuci, vsechny vase Primky = neuveritelna nadhera...(asi si taky budu muset brzy nejake opatrit...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 No to jsi hodnej, úplně se mi zježily chlupy. Takže tobě jako vadí naše národní barvy??!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Takže tobě jako vadí naše národní barvy??!!!! To ne, ale ta luneta vypadá jak obklíčení varšavskou smlouvou. Chybí na ní srp a kladivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 (upraveno) For Honza manta.Ta červená je dost světlá,spíš by to chtělo nějakou tmavší-vínovou. Upraveno 30. prosince 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Takový bastlík na silvestrovsko/novoroční oslavu: Slibuju, že hned potom to zase rozeberu. kdyby byla červenobílá stupnice, tak je to jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Něco takového, ale místo modré stupnice červená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Něco takového, ale místo modré stupnice červená kurna totok je vazne dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Něco takového, ale místo modré stupnice červená safra, to jsou ale zašmoulené hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Něco takového, ale místo modré stupnice červená Všechno už tu bylo - tahle stupnice i ta červená Je to jen návrat ke kořenům. Ale musím uznat, že ty hodinky jsou barevně moc hezké, ty ručky svítí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Když už se tady zase bastlí, tak přidám taky jedny rozpracované, vlastně jim chybí jen pozlatit pouzdro, ale vzhledem k tomu, že mají naklapávací dýnko, tak nevím, jak to dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Když už se tady zase bastlí, tak přidám taky jedny rozpracované, vlastně jim chybí jen pozlatit pouzdro, ale vzhledem k tomu, že mají naklapávací dýnko, tak nevím, jak to dopadne...Když se tak dívám na předlohu ... Tak to klobouk dolů, to jsi si vyhrál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Jojo, tak to pouzdro vypadalo, to se přece nedá nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Všechno už tu bylo - tahle stupnice i ta červená Je to jen návrat ke kořenům. Ale musím uznat, že ty hodinky jsou barevně moc hezké, ty ručky svítí? Našel jsem je v tomto prodejním vlákně a píše se tam, že ne, ale zajímalo by mě, kdo se stal jejich majitelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Něco takového, ale místo modré stupnice červená tak tahle kombinace je nadherna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se