Zemic Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 A co, tak jsem si pohrál, hodinky bych nenosil a ve sbírce nemaj co dělat:) V aukci jsem to uvedl, že lumi je dodělaná - neprodávam to jako nějaký unikát... A nějaká závratná částka tam taky neni:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Dyt jo, nic ve zlym. Tvl, tady se ozves a to jde o hovišo, za sklíčko na Hujery ani nepodekujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Jo no vidíš, tam jsem ani nekoukal:) jdu to napravit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Jo no vidíš, tam jsem ani nekoukal:) jdu to napravit... Jinak ty tvoje renovační "pokusy" byly zajímavější ... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/page__view__findpost__p__836379 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Určitě ty hodinky vypadaly líp, než když měly sežraný pouzdro. Toť můj názor. Nikoho jsem neuváděl v omyl, vždy to tam bylo napsaný. Tak nevim co ti vadí nazdar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 I to Parexo je tam perfektně popsaný. Jó džentlmen každým coulem.Reakcí kupujících na tenhle typ "renovací" a úprav od různých vetešníků a podvodníků je tu na fóru docela dost. Tohle je taky tvůj profil? http://aukro.cz/show_user.php?search=zemic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Určitě ty hodinky vypadaly líp, než když měly sežraný pouzdro. Toť můj názor. Nikoho jsem neuváděl v omyl, vždy to tam bylo napsaný. Tak nevim co ti vadí nazdar...Nezlob se, ale když někdo napíše, že je pouzdro po renovaci, tak to znamená nerez a né chrom. Toť můj názor, nazdar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 S tamtim profilem nemam nic společného.A nikdo z kupujících si nikdy nestěžoval, jestli mi tu chceš pošpiňovat nějakýma cizíma profilama a podvodníkama tak mi to přijde ubohý "pane džentlmene". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Omlouvam se, ale vyraz "...nikdo z kupujicich si nikdy nestezoval..." mi prijde jak slogan z devadesatych o "neviditelne ruce trhu" a oboje ve me nevzbuzuje velkou duveru. Tu narazku na "dzentlmena" tak dokazu pochopit. Tot muj nazor.ps: Prechromovana pouzdra se zde take probirala a tusim ze dostala pojmenovani "ocumlany bombon" Rozhodne se nepovazuji za original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Pavle, ty to opravdu nechapes?Kdo si zada tvuj mistni nick na aukru, uvidi tohle. Mas jedinecnou prilezitost to vysvetlit a ještě nadavas?O tom co prodavaš a co jsi za človeka, si kazdy udela zaver sam. Nemel bys tady mit profi registraci? Vic než 1200 prodeju na aukru, tebou nabizene schaffky jsem myslim zahlidl na nejakym inzeratu na bazosi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Omlouvam se, ale vyraz "...nikdo z kupujicich si nikdy nestezoval..." mi prijde jak slogan z devadesatych o "neviditelne ruce trhu" a oboje ve me nevzbuzuje velkou duveru. Tu narazku na "dzentlmena" tak dokazu pochopit. Tot muj nazor.ps: Prechromovana pouzdra se zde take probirala a tusim ze dostala pojmenovani "ocumlany bombon" Rozhodne se nepovazuji za originalJojo, něco jako ,,tisíce děkovných dopisů" jojo, ocucanej bonbonek se jim říká. No, dokud se do toho necpou parexácký lunety a cifry, jsem schopen to tolerovat (ne koupit...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 50 m, je to takový pokus, vyřezané původní dýnko...Dobrej chci se zeptat pokud to není tajný jak je silný to sklo. Protože jsem v poslední době taky dělal sklo do dýnka ale nic moc. Ono tam není moc materiálu na osazení a 1 mm skla. Mám na svědomí ty ve stříbře několik stránek předem.Dík za informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Zdravím.I takové krasavce se dají vidět u bývalého hodináře .Je pátek,tak ať máme úsměv na víkend. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Zdravím.I takové krasavce se dají vidět u bývalého hodináře .Je pátek,tak ať máme úsměv na víkend.Pěkné!!!Ještě teď se směji... Možná někdo určí, co bylo původně v útrobách tohoto pouzdra.Gratuluji!!! Ten hodinář byl asi komik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 No co asi? Nějaké zfejkované rolexy, které překvapivě po týdnu klekly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Tak jsem trochu postoupil a taky něco zmrvil. Má někdo návrh jak utěsnit korunku. Bohužel jak prošla galvou tak umřelo těsnění. Nápis PRIM SPORT docela vyšel bohužel luneta se nepodařila ve stříbře spona je taky stříbrná. A pokud se podaří vše dát dohromady budou k mání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 O těsnění korunky tu bylo někde vlákno. Ale v kostce - jsou tam dva O-kroužky a přes ně kovová podložka a celé to tam je zapertlované. Takže rozpertlovat, sehnat kroužky a dát vše zpátky a zapertlovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 No tam je problém popravdě nemám žádnou použitelnou korunku. To co mám je totálně nepoužitelné. Proto hledám nějakou náhradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 A pokud se podaří vše dát dohromady budou k mání.Dovolil bych si tedy postavit se do řady, mě se to líbí, samozřejmě rozhodující bude výsledná cena. A ještě dotaz, vím že to tady někde bylo v prvopočátku, ale je to celostříbrné nebo postříbřené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Základ je pouzdro PS I osoustruženo na velikost dýnka. A přes to vložka ze stříbra to je opuncované zhruba 25,27 g. Nechal jsem udělat certifikát. Příští týden snad bude. Hlavně chci udělat tu vodotěsnost. Jinak to co je mátové je stříbro akorát korunka je postříbřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se