Přejít na obsah

bastlení

Doporučené příspěvky

Tak pánové, já jsem se dneska v tom vedru, kdy nešlo dělat prakticky nic normálního, tak nudil, že mě napadlo ubastlit si snímací zařízení pro softwarový vibrograf pro doladění chodu mých Primek. Zatím se teda nemůžu pochlubit konkrétními výsledky, ale už se to celkem rýsuje. Nyní jsem v pozici, kdy hledám optimální kontakt mezi hodinkovým pouzdrem a piezem, aby byla amplituda na výstupu pieza co nejvyšší, podle toho se pak už jen doladí zesílení na úroveň linkového vstupu, případně jiné normy. Pokud by byl někdo z oboru nebo znalý terminologie, tak je to v podstatě jen piezo připojené na vstup aktivní dolní propusti R-C s operačním zesilovačem. Jako software bude s největší pravděpodobností použita aplikace, která běží na mobilech s androidem, ale vyzkoušet to budu moci až se v týdnu dostanu do Prahy, abych koupil správný jack se 4 piny... no a tady je zatím jedná vývojová fotografie  :whistling:

attachicon.gif20150706_003533.jpg

:eek:  To vypadá jako domácí defibrilátor k resuscitaci starých setrvaček.

tak snad trochu změna k lepšímu, ještě jsem jim objednal  kovomodrý tah .....

Ručičky asi nebudou origo, ale i tak vypadají hodinky mnohem líp. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Nemohl jinak, tak ať to aspoň pořádně vyjede, že? Je to jen číselník, strojek typ 50 s tlumičem nárazů Incabloc uvnitř není. V aukci je napsané: jiný strojek a taky existuje možnost dotazu prodejci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...