Jeronimo Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Tak pánové, já jsem se dneska v tom vedru, kdy nešlo dělat prakticky nic normálního, tak nudil, že mě napadlo ubastlit si snímací zařízení pro softwarový vibrograf pro doladění chodu mých Primek. Zatím se teda nemůžu pochlubit konkrétními výsledky, ale už se to celkem rýsuje. Nyní jsem v pozici, kdy hledám optimální kontakt mezi hodinkovým pouzdrem a piezem, aby byla amplituda na výstupu pieza co nejvyšší, podle toho se pak už jen doladí zesílení na úroveň linkového vstupu, případně jiné normy. Pokud by byl někdo z oboru nebo znalý terminologie, tak je to v podstatě jen piezo připojené na vstup aktivní dolní propusti R-C s operačním zesilovačem. Jako software bude s největší pravděpodobností použita aplikace, která běží na mobilech s androidem, ale vyzkoušet to budu moci až se v týdnu dostanu do Prahy, abych koupil správný jack se 4 piny... no a tady je zatím jedná vývojová fotografie 20150706_003533.jpg To vypadá jako domácí defibrilátor k resuscitaci starých setrvaček. tak snad trochu změna k lepšímu, ještě jsem jim objednal kovomodrý tah .....Ručičky asi nebudou origo, ale i tak vypadají hodinky mnohem líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Ty wole Jarku,co to máš zase za avatar,ty za mlada? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 To vypadá jako domácí defibrilátor k resuscitaci starých setrvaček. Ručičky asi nebudou origo, ale i tak vypadají hodinky mnohem líp. Jj , jsou origo "made in Hněvsa" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Jeronimo dnes nebo včera? Rozhodně ti to sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Ty wole Jarku,co to máš zase za avatar,ty za mlada? :-)To bylo z horka. Jj , jsou origo "made in Hněvsa" :-)Jsem si myslel. Jeronimo dnes nebo včera? Rozhodně ti to sluší!Díky. Už mám zase ten starý dobrý ksicht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 I kovová pepsi luneta se může hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 (upraveno) K modrýmu cifru mi to jde asi krapet víc. Sluší jim ale oběma!Důležitý dotaz však je - co to je za tah na první fotce? Ten ci Upraveno 27. července 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Taky mi luneta sedí víc na modrých. Ještě to prdnu na černou. Tah je KOVOTEX TRENČÍN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Díky. Fešák to je (lucky you!).Na černé to bude možné best, páč ta pepsina má celkem tmavou modrou. Chtělo by to cifr v barvě cca SKX009. Upraveno 27. července 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Už som to sem dával, ale zmizla fotka, takže znovu : Traktor-IGEN-Parexo.Celkom rád ich nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Už som to sem dával, ale zmizla fotka, takže znovu : Traktor-IGEN-Parexo.Celkom rád ich nosím.Hmmm... Pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Už som to sem dával, ale zmizla fotka, takže znovu : Traktor-IGEN-Parexo.Celkom rád ich nosím.Orient Bambino...hezké! Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Super nápad, ten traktor :-D Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Už som to sem dával, ale zmizla fotka, takže znovu : Traktor-IGEN-Parexo.Celkom rád ich nosím.Ty se povedly !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 vskutku originál, jsem zvědav na konečnou cenu http://aukro.cz/orlik-cifernik-hodinky-i5590994044.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tam je jen ciferník. To dle mého valnou cenu nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 No třeba uvnitř tepe padesátka s tlumičem pádu??A těch moc není!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Nemohl jinak, tak ať to aspoň pořádně vyjede, že? Je to jen číselník, strojek typ 50 s tlumičem nárazů Incabloc uvnitř není. V aukci je napsané: jiný strojek a taky existuje možnost dotazu prodejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Kdyby tam strojek 50.1 byl, tak by ho měl na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 předpokládám že na 99% se jedná o nový bastl za účelem rychlého výdělku že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se