Doriaan Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Vláďo si děláš ze mně srandu už. :-) Tohle je bomba. Moc vydařené ;-)
bob.zizka Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Tak tohle se povedlo. To vypadá jako správný Tool hodinky. Jednoznačně palce nahoru.
Karlos Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Taky se mi to líbí, moc pěkná práce.Jen to logo na korunce mi trochu připomíná stylizované M.
valjoux Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Koukám ta signovaná korunka dává zabrat. Nechám je označit všechny a bude.
Daftra Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 V 5. 7. 2019 v 13:45, Doriaan napsal: Ze by jaa? ;-)Tak to je dobrý vědět
beshola Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 V 1. 8. 2019 v 11:36, valjoux napsal: Koukám ta signovaná korunka dává zabrat. Nechám je označit všechny a bude.Vláďo, ať koukám jak koukám tak vidím iniciály VRD. To by chtělo vysvětlení to je tvoje ? :-) :-) Čím nás překvapíš nyní ?
Daftra Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 (upraveno) Ať čumím jak čumím, tak tam vidím Mrd Upraveno 4. srpna 2019 uživatelem Daftra
valjoux Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 No asi nevím jaký je rozdíl mezi V a M, ale objasnění je zde. https://www.vrd-hodinky.cz/
Lamiczka Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Vláďo, ještě že jsi to nevzal podle příjmení, ale jména. Jinak moc pěknej web...
valjoux Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 V 5. 8. 2019 v 18:45, Lamiczka napsal: Vláďo, ještě že jsi to nevzal podle příjmení, ale jména. Jinak moc pěknej web...Neboj když bylo vše uděláno a registrváno přišel jeden šťoural a řekl proč mám Výstavbu rodinných domů.
Daftra Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 V 5. 7. 2019 v 13:45, Doriaan napsal: Ze by jaa? ;-)Chlapi, nemáte njěkdo kontakt tady na toho šikulu? Píšu mu SZ, neodpovídá, přitom jsme z dřívějška byli na nečem domluvení.Díky.¨a kdyžtak do SZ
petanprim Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 Zdravím,snad to nikoho neurazí,na burze jsem koupil Sport 1 v Polském pouzdře(za 3tis)už několikrát jsem mněl pěkné sporty 1,ale bylo mně líto je nosit,většinou jsem je prodal,koukal jsem po nerezovém pouzdře,x tisíc se mi nechnělo dávat z Eltonu,a ani bouhžel nezvládnu si ho sám udělat,tak že jsem pokukoval po levnější variantě,Sporty co jsem koupil byl jen strojek originál,jinak vše novovýroba,tak že pouzdro jsem u známe zlatnice nechal zmatovatět,lesklé se mně vůbec nelíbilo,dal jsem originál ciferník,ručičky,originál korunku i dýnko jsem vymněnil,strojek jsem tam dal 681 incabloc,lunetu jsem skusil dopasovat co mi zbyla z jiných hodinek,možná dam zpátky původní,mně se to docela líbí,vím že to není uplně originál,ale myslím že parádu udělaj
Hardslimer Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 V bastlicim vlakne se pohorsovat urcite nikdo nebude. Me jen zajima, jak jsou na tom s vodotesnosti? Drzi?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se