Harwey Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Cely festak Dynamo Open Air 1999.Rammstein Bratislava 2005
Filip.J Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Dream Theater - Score - 20th Anniversary World Tour - April 1, 2006, Radio City Music Hall, New York City
Sacíbagr Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 ...nemám jednoznačnou jedničku, ale něco mi utkvělo v makovici víc a rád vzpomínám na:N.O.H.A. kdekoli a kdykoli (letos jdeme zase), The Nits v Kortrijk - Belgie, Zbygniew Namyslowski Quartet - Parník Ostrava, Pink Floyd - Benátky 1989 (můj první velký koncert), Faith No More na Rock Torhout, Depeche Mode na Zeebrugge Beach Festival, kdy jim bouřka zaplavila nachystané keyboardy a koncert odehrály s vypůjčenými bicími, basou, kytarou, Dire Straits - Birmingham, Sting - Ostrava, Morphine - Belgie, Selah Sue - Sono Brno kamarádi Ostrich quartet a David Stypka Bandjeez - kdekoli a kdykoli a další: Psychonaut, Priessnitz, Prouza, Laura a její tygři, Vidiek, Navigators a mnoho komorních akcí typu Psí Vojáci, J. Nohavica, Nerez, 100 múch atd. Nezapomenutelný koncert byl Šum svistu, kde D. Nekonečný byl tak sjetý, že si dvě písně snažil nasadit čepici, kapela dělala co mohla, ale po těch dvou písních byl konec.Ještě bych rád viděl ACDC, Nick Cave, Pearl Jam, Nirvana-v jiném životě třeba, Avishai Cohen a hlavně Sia.
Leviathan Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 George Michael 2008 Live in London. Spolu s manzelkou.... front of stage. Bol to PAN spevak.
vraby Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Tak asi první Pink Floyd Strahov 94 ,potom už to jelo AC/DC , Kiss, Rammstein,Ozzy,Fear Factory .....atd.
wizard-ov Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 No můj nejlepší koncert byl asi Mercyful Fate/King Diamond v Ostravě. No a nejlegračnější byl asi Krabathor v Ostravě na Kaplance... ale to už je všechno drahně let zpátky, milé děti ;o)
habadej Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Raději si v poslední době vybírám komornější koncerty. Několikrát jsem za posledních pár let byl na Collegium Musicum, Blue Efektu, Mišíkovi, Prokopovi s Framusem. Byl jsem na všech pražských Beatfestech, atd. V minulosti jsem byl asi třikrát na Jethro Tull, na Iron Maiden, na Kiss jsem byl na prvních dvou koncertech po revoluci, ještě v klasický sestavě. Neopomenul jsem druhý megakoncert Genesis asi před deseti lety. Spoustu mi toho taky uteklo.Mrzí mě, že už nenavštívím koncert Floydů, Rush, E.L.P, Led Zeppelin, Bowieho, Queen, Nirvany atd. I když Rush by to mohli ještě zvážit. Ale co se píše, tak Neil Peart nějak už nemůže bubnovat. Kdyby bůh dal, a dali by kolečko Zeppelíni, tak bych určitě, pokud bych měl štěstí a ulovil nějakou vstupenku neváhal. Queeni s tím mlaďochem mě už vůbec neberou. Ještě bych dal YES, ale nevím, jestli se vypořádají se skonem Squiera. Bohužel, vzhledem k tomu, že moji oblíbenci nemládnou a spoustu jich je už v muzikantském nebi, tak už mi toho moc nezbývá. Moje chyba je, že jsem se nenaučil poslouchat modernější rockovou hudbu.
JPS Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Queen in Budapest 86' Nebyl jsem osobně, ale švagr jo.Taky je to to jediné, co švagrovi závidím
gerhard Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 U2 Tour 360 Dublin - day 2, so synom (mal vtedy 8ročkov) sedenie štadión Croak Aréna. Pre mňa zážitok a synator tiež pamätá dodnes ujov čo mám rád.
honza71 Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Metallica 1993 Brno. Byl jsem v poradatelske sluzbe a stal v koridoru pod podiem pred prvni brazdou fanousku. Jeste mam nekde schovany trsatko
neuromancer Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Running Wild, Praha-Strahov 11.6.1989, ještě za komoušů
Rumsztyk Odesláno 13. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Raději si v poslední době vybírám komornější koncerty. Několikrát jsem za posledních pár let byl na Collegium Musicum, Blue Efektu, Mišíkovi, Prokopovi s Framusem. Byl jsem na všech pražských Beatfestech, atd. V minulosti jsem byl asi třikrát na Jethro Tull, na Iron Maiden, na Kiss jsem byl na prvních dvou koncertech po revoluci, ještě v klasický sestavě. Neopomenul jsem druhý megakoncert Genesis asi před deseti lety. Spoustu mi toho taky uteklo.Mrzí mě, že už nenavštívím koncert Floydů, Rush, E.L.P, Led Zeppelin, Bowieho, Queen, Nirvany atd. I když Rush by to mohli ještě zvážit. Ale co se píše, tak Neil Peart nějak už nemůže bubnovat. Kdyby bůh dal, a dali by kolečko Zeppelíni, tak bych určitě, pokud bych měl štěstí a ulovil nějakou vstupenku neváhal. Queeni s tím mlaďochem mě už vůbec neberou. Ještě bych dal YES, ale nevím, jestli se vypořádají se skonem Squiera. Bohužel, vzhledem k tomu, že moji oblíbenci nemládnou a spoustu jich je už v muzikantském nebi, tak už mi toho moc nezbývá. Moje chyba je, že jsem se nenaučil poslouchat modernější rockovou hudbu. Tam je pravda v tom. Existují přinejmenším nemnoho umělců, kteří cestovali na můj déle jak vědomého života, ale oni byli mimo okruh svých zájmů. A když se zvýšil z nich jsou mrtví, nebo již přestal cestovat.A pokud jde o Zeppelin - Zajímalo by mě, jestli v těchto dnech, je někdo, kdo dává 3 hodiny mega koncerty? Jen jsem si objednal sám How the west was won toto album a jsem velmi zvědavý.
TomCZ Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Faith No More - po reunionu Praha i HK, Rammstein - Ostrava, Priessnitz - kdykoliv doma v Jesu, MCH Band a E - Ostrava, Psí Vojáci - Ostrava...Poslední dobou bych ocenil spíš koncerty Rush, The Police a podobně, tihle draci už dlouho hrát nebudou, pokud vůbec...
organic Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Z posledních let Portishead, Moderat, Orbital, kdysi dávno Kiss na výstavišti, lístek jsem tehdy měl zadara
stando Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Metallica 1993 Brno. Byl jsem v poradatelske sluzbe a stal v koridoru pod podiem pred prvni brazdou fanousku. Jeste mam nekde schovany trsatko ....nehrali tam vtedy aj Suicidal Tendencies?....ak ano bol som tam tiez, Mike Muir to tam bekne rozbalil.Parada
Frostie Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Zapomněl jsem ještě na 11/03/1988 DM v Praze
Skarohlid Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Přemýšlím který byl ten nej... Mezi favority AC/DC, Rammstein, Kreator, ale i pohodové akce se symfonickým orchestrem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Koncertov mám za sebou dosť, aj v zákulisí, ale keď to beriem z hľadiska kvality show a profesionality na pódiu, tak Kiss a Iron Maiden. Hudobne naživo Megadeth, ktorý som nikdy moc nemusel, plus fajn pokec s nimi. Ale prekvapil napríklad aj Cannibal Corpse, v malom kulturáku, neveľké publikum a hrali totálne profi, dali do toho všetko.
Sacíbagr Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 (upraveno) Koncertov mám za sebou dosť, aj v zákulisí, ale keď to beriem z hľadiska kvality show a profesionality na pódiu, tak Kiss a Iron Maiden. Hudobne naživo Megadeth, ktorý som nikdy moc nemusel, plus fajn pokec s nimi. Ale prekvapil napríklad aj Cannibal Corpse, v malom kulturáku, neveľké publikum a hrali totálne profi, dali do toho všetko....dovedeš si představit hrát tuto hudbu jen tak napůl. Zkus tak napůl chroptět. Točit hlavou jen jednu půlku a tak...možná Monty Python by to dali. Upraveno 14. června 2017 uživatelem Sacíbagr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se