Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kokukám taky slušnej oddíl......a s těma velkejma na posledním obrázku chodíš kam ?

Na Jižňák do sauny:)

Jo tohle je ta fotka, která mě vždycky brala, co ti s toho zbylo? To co mám zdublovaný, nebo i striplovaný jsem tam nedával, bo se mi to na sedačku nevejde:)

Odesláno

Na Jižňák do sauny:)

Jo tohle je ta fotka, která mě vždycky brala, co ti s toho zbylo? To co mám zdublovaný, nebo i striplovaný jsem tam nedával, bo se mi to na sedačku nevejde:)

z Primek jsem si nechal jen dvoje Orlíky, původní a moji limitku, lví traktory a hloubkoměr s buzolou. 

Jo a ještě mám safírový ES, ale ty prodám. Až dostanu chuť je nafotit.

Odesláno (upraveno)

To snad ani možný  , můj  další cíl je financova orlí limitka a mám strach, že ji někdo nabídne dřív, než bude mít dost cash  :-)

a nebo pak budu mít prachy a zase jí nikdo nebude chtít pustit :-), to ještě horší představa

Upraveno uživatelem Miroslávek
Odesláno

To snad ani možný  , můj  další cíl je financova orlí limitka a mám strach, že ji někdo nabídne dřív, než bude mít dost cash  :-)

a nebo pak budu mít prachy a zase jí nikdo nebude chtít pustit :-), to ještě horší představa

Neboj  :lol2: určitě najdeš nějaké hodinky za které se dají utratit peníze..

Odesláno (upraveno)

To je peklo velebnosti.... :notworthy: čím dál tím víc zjišťuji, ža asi potřebuji ES :frusty:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Ještě abys něco renovoval, když jsou tak krásný!

Díky. 

Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, že původní je nejhezčí volba. 

post-32939-0-54539000-1462822108_thumb.jpg

Odesláno

Než jsem poslal svoje modrásky do světa, tak jsem si udělal na památku tuhle červeno - modrou kombinaci.

post-13018-0-05654800-1463425351_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...