Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky si dovolím přispět do tohohle vlákna..

ea9c77983a8c6addf52fa9cf60419860.jpg

d3f368d3e4181540cd4c64d3a9815efe.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

pbed: Spíš jsem jen zkoušel, jestli je můj objektiv vhodný pro tento druh fotek. Takže s přípravou jsem si moc hlavu nelámal. Televize mají víceméně stejný čas, protože jsem je poslední dny nastřídačku nosil, teda bez nastaveného data :lol2: .

Odesláno

Rozborka :

Krasny priklad kanibalismu v rodine. :-)

Po spoutani a naslednem upeceni syna v troube se otec jiz nemuze dockat nasladle chuti pecinky. A po vydatnem obede se jde rodinka, pouze uz ve trech, projit do lesa na prochazku.

Nejvetsi prekerka je to, ze negativni emoce v dceri zanechalo pouze slovo "zrat". :-)

Odesláno

to Hardslimer: Zajímavé myšlenkové pochody, najdu v té knize co to o Tobě vypovídá :D

Ve skutečnosti je to příklad funkční a nefunkční rodiny očima dětí..

Odesláno

Nacpu to sem protože nevim kam s tim. Před pár dny jsem si dal poptávku po ES LE 2012. Za okamžik od zveřejnění mi napsal Zekon, že mluvil s Manťákem a že by je Honza asi pustil. Tak jsem Dušanovi poděkoval za info a další SZ letěla Honzovi. Domluva super,všechno proběhlo rychle, tak že nejdelší dobu trvalo čekánín než zase pojedu z domova do Cz abych si hodinky vyzvedl. Jsem z nich nadšenej. Díky Honzo, díky Dušane! Fotky samozřejmě katastrofa. Noc a telefon. Vařím z vody.....

post-40249-0-47073700-1489190243_thumb.jpg

post-40249-0-90525800-1489190294_thumb.jpg

Odesláno

Perfektní kombo, takže mi chybí ježek. :lol2:

Stejně za to můžeš ty Dušane! Kdyby se mi tak nelíbily na tvojich fotkách, tak by možná dodnes doma nebyly. Díky za inspiraci.

Odesláno

Krásný jsou a jsem moc rád že jsou oboje doma. Ale krásný je dělají i právě tvoje fotky a to že je tady asi jedinej pravidelně prezentuješ a tak červík hlodal a hlodal a nedal pokoj,ale teď jsem spokojenej. Pokořil jsem metu kterou jsem si vytýčil. Víš dobře,že jsem se tě jednou ptal které mám vybrat. Jestli Orlíky z tvojí limitky a nebo ES. Tvá odpověď byla,že jsou skvělé oboje, no a máš pravdu. Teď si chrochtám blahem. Další meta je ke 40 narozeninám Moony pokud možno vyrobené v roce 78. Ikdyž si říkám, jestli nezůstanu patriot a nekoupim si je 40 třeba bronzové orlíky.

Odesláno

Jó tak původní Orlík to je špička ledovce. To je nejvíc. Přesně jak ale píšeš. Ty ceny jsou astronomický. Nejsem sběratel,ale uživatel a myslím, že prosťe i kdybych se utrh a původní koupil, tak bych měl strach je nosit a tudíž by mi asi nepřinášely tu radost. Toť můj pohled na věc. Musím říct, že jsem docela čuměl, že i Financova limitka která byla nedávno tady v inzerci šla za takovou raketu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...