bohus76 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Ty první mají strojek kalibr 57 a ty druhé 66 ,říká se jim také malé televize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 OK, díkyjá si myslel že ty televize jsou jen ty zlatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Samo,že televize jsou jen ty zlaté :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Aha promin, nepochopil jsem předešlý odkaz.Rozumím díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Dnes jsem je zase vytáhl z krabičky a trošku jsem se kochal.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 So simple composition but the I can feel the spirit of the time from this picture. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Dnes jsem je zase vytáhl z krabičky a trošku jsem se kochal....plastový sklicko původních Orlíku je nej. Pekna sestavicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Původní Orlici jsou prostě super!! Mít ty peníze tak je hned koupím, zrovna včera jsem se na ně na "Anticích" koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Dnes jsem je zase vytáhl z krabičky a trošku jsem se kochal.... To se pak hned líp usíná!Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Dnes jsem je zase vytáhl z krabičky a trošku jsem se kochal.... Krásné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Jen DIPLOMAT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Jen DIPLOMAT Hmmm...Také krásné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 hepy brzdej tujúúú Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Stále více propadám kráse nejstarších PRIMEK - no tyhle za 250 kaček, no nekupte to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jako nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Stále více propadám kráse nejstarších PRIMEK - no tyhle za 250 kaček, no nekupte to?tyhle jsou nádherný, až na tu okousanou korunku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Dnes jsem je zase vytáhl z krabičky a trošku jsem se kochal....Parááda, toto mít ve skřince... Jen DIPLOMAT Lepší jsou ty stříbrné, připomínají něco jako bílou vránu nebo bílého nosorožce .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jo, jo, tu okousanou korunku prastarých PRIMEK vyměním a budou jako když sjely z montážní linky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jo, jo, tu okousanou korunku prastarých PRIMEK vyměním a budou jako když sjely z montážní linky .to pak bez diskuse, budu se těšit na chlubení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 hepy brzdej tujúúú DSCN9862.JPGTak a mám zkaženej den ! Ty voe todle sem vůbec nedávej. A až uvidí todle Strasik a Manťák je po nich a nebo je to jenom štrejchne a budou si slintat na košile.:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se