Navros Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 (upraveno) to Frostie & Zekon: Když budu dávat, doufám někdy, to prosklené dýnko, dalo by se zkusit je poštelovat. Ale souhlas se Zekonem, u hodinek, které nenosím moc často je taková přesnost naprosto dostačující. U hodinek, které si chci nechat a občas je dát na ruku je pro mě důležité nechat je odservisovat (základní servis) s vědomím, že jsem pro ně udělal maximum na x let dopředu a tyhle Diplomaty jsou servisované relativně nedávno a spadají přesně do této kategorie edit: S tím trochu souvisí příhoda z jednoho nejmenovaného hodinářství v Ostravě. Přinesl jsem tam hezky zachovalé Primky bez servisní historie, které dělaly +4minuty/den. A říkám paní, že bych je chtěl vyčistit, seřídit, že mají odchylku ty 4min a ona na mě: "A to vadí?" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. února 2017 uživatelem Navros
kerob Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 dobrej joke jen mi neni jasne,kdyz jsou nedavno po servisu, ze maji takovou odchylku,mozna zkusit doregulovat vlasek....
Navros Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 to kerob: Nedávno je vloni, úplně přesně to nevím. Upřímně řečeno je mi líto do nich teďka šťourat a vzhledem k tomu, kdo dělal ten servis si myslím, že jednoduchou regulací vlásku to nepůjde... Btw jsem viděl nedávno video kde nějaký starý švýcarský hodinář ukazoval, jak vyregulovat chod různým ohýbáním vlásku (ve smyslu odstranění odchylek od správného tvaru). Chce to hodně, hodně zkušeností.
zekon7302 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Je tam přesně tento strojek, doladit samozřejmě půjde. Já to nedělal, nenašel jsem si čas se tomu řádně věnovat, ono to není otázka pár hodin. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jednou je nechám vyregulovat, pak budou dokonalé
Frostie Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jednou je nechám vyregulovat, pak budou dokonalé Počítej však, že pořádná regulace vyžaduje 10-14 dní tak, aby to hodinář mohl zregulovat v různých polohách a stavech dotažení, prostě spolehlivě
Navros Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 S tím se počítá, každý servis zatím trval aspoň těch 14 dní (většinou ale déle). Však není kam spěchat..
gunman Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Dnes jsem dostal primky po dědovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 S tím se počítá, každý servis zatím trval aspoň těch 14 dní (většinou ale déle). Však není kam spěchat.. No jistě. Radši jednou a pořádně, než to dělat na desetkrát...
Navros Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Úterní zátiší s eleganty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin.straka22 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Minimalismus... Sent from my iPhone using Tapatalk
Marcus Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Marcus: Čteme stejnou literaturu Já to čtu poprvé . Ale jako malý jsem přečetl vždycky celé číslo Světa motorů, to se taky počítá ne? Úterní zátiší s eleganty Mě můj mobil nevyfotí ten ciferník v plné kráse. Budu muset vytáhnout foťák.To je Waldmann? Chtěl jsem si od nich pořít plnící pero z mincovního stříbra, ale už několik let to odkládám. Minimalismus... Sent from my iPhone using TapatalkTy jsou úžasné.
Navros Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 To Marcus: Záleží hodně na světle, zkus si pohrát A ano, je to Waldmann, poctivý kus železa (teda stříbra:), v ruce je to poznat. Nevím jak plnící pero, já mám roller a píše se s ním velice dobře. Doporučuji.
Martin.straka22 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Já to čtu poprvé . Ale jako malý jsem přečetl vždycky celé číslo Světa motorů, to se taky počítá ne? Mě můj mobil nevyfotí ten ciferník v plné kráse. Budu muset vytáhnout foťák.To je Waldmann? Chtěl jsem si od nich pořít plnící pero z mincovního stříbra, ale už několik let to odkládám. Ty jsou úžasné.Voňavky:) Sent from my iPhone using Tapatalk
Navros Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 to Marcus: Pěkně, seriál Přidám taky čtvrteční jako zátiší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 A jedna elegantní páteční. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kerob Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 jedny z nejpovedenejsich,robustni,elegantni, mozna by indexy snesly vycistit, ale jinak palec nahoru, tak at slapou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se