Honza.manta Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Aby si nedostal šmyk-na tom skle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Máš mantu, krom poličky, i v garáži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Dnes se mi vrátilo pár kousků z ozdravovny(odbahnění, vyčištění, přeleštění atd.), neboli umělecké dílny kouzelníka Jeronima. Jsem velice potěšen a spokojen. Velké díky Jardo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Máš mantu, krom poličky, i v garáži? Ve své podstatě čtyři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Dnes se mi vrátilo pár kousků z ozdravovny(odbahnění, vyčištění, přeleštění atd.), neboli umělecké dílny kouzelníka Jeronima. Jsem velice potěšen a spokojen. Velké díky Jardo. Není zač, rádo se stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Soudek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 SoudekTo není zátiší, to je provokace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Já vím, ale kdo ví kdy se zase k tak pěknému kousku dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Ale dost provokací, ve čtvrtek byl u mě ježíšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 To jsou lunety pro další v pořadí? Tak sláva,prvních deset v soutěži dostane asi novou lunetu )))) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Krásné, ale jestli se líbí, tak jsou snad stále volné. Můžeš následně udělat vlastní zátiší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 PRIMa Velikonoční zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 I tady to dám Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 I tady to dám Odesláno z mého SM-J530F pomocí TapatalkKrásná práce, ten nový ťah je moc dobrý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Zátiší s modrobílým vesmírným tělesem. Kometa Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 V Plzni se to zátiší asi moc líbit nebude....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Máš pravdu předsedo !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Tak jsem dal dokupy dva na prvni DIPLOMATicky pohled kousky Jirik k nim sekne, jedny na mimoradne udalosti a jedny pro vsedni radosti PS: opet a zas pisi z mobilu tak interpunkci neresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se