bohus76 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Neprovokuj a vyfoť to znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Neprovokuj a vyfoť to znova. V kanceláři budu až v úterý :-). Zatím jedno Diplomatické foto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Velmi pěkné,jen lepší cifr na ty chromové a bude to velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Velmi pěkné,jen lepší cifr na ty chromové a bude to velká paráda. Nový ciferník si určitě zaslouží, pouzdro je prakticky netknuté. Vlastně, vždyť jsi je viděl :-) Jen si pořád pohrávám s myšlenlou že bych je pustil do světa, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 No jo, ale kde ten lepší číselník sehnat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 No jo, ale kde ten lepší číselník sehnat ... V Eltonu, už si tam pro něho byly ty zlaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonT Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 V Eltonu, už si tam pro něho byly ty zlaté. Poslou Ti jej z Eltonu samostatne nebo tam museji na vylet cele hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Poslou Ti jej z Eltonu samostatne nebo tam museji na vylet cele hodinky? Samotný cifr Ti nepošlou,musí na výlet celé hodinky./alespoň to tak bývalo/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Samotný cifr Ti nepošlou,musí na výlet celé hodinky./alespoň to tak bývalo/. Pošleš hodinky a cifr ti vymění, cena 1800 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 To je tada za cifr slušná pálka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Neprovokuj a vyfoť to znova. Zátiší v kanceláři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) A v detailu. Opravené ručky, všechny Traktory v chodu :-) Edit: obrázek Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Krásná a vkusně zařízená kancelář: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) A v detailu. Opravené ručky, všechny Traktory v chodu :-) Velmi pěkná sbírka pane kolego I když musím říct,že se mi tam líbily i ty černé ručky,jen kdyby měly špičatý tvar.Kdo ti je měnil DavidC3 ? Nerad prodávám,když už je pracně seženu.Traktory a S1 jsou jedny z nejpěknějších hodinek,co se dají i dnes nosit. Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Velmi pěkná sbírka pane kolego I když musím říct,že se mi tam líbily i ty černé ručky,jen kdyby měly špičatý tvar.Kdo ti je měnil DavidC3 ? Naživo tam ty černé ručky nepasují. A i když si rád zabastlím, tak tyhle jsem chtěl v původním a co nejlepším stavu. Teď zkouším rezervu nátahu, přemýšlím že je nařídím na světový čas podle časových pásem :-) Anebo je prodám, znáš mě. Cíle bylo dosaženo :-) Ručky měnil ten starší ze stejné firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterL Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Pril "letecke" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Pril "letecke" To jsi šel kolem počítače, zakopl a upadl na klávesnici, nebo co jsi nám tím chtěl sdělit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) To jsi šel kolem počítače, zakopl a upadl na klávesnici, nebo co jsi nám tím chtěl sdělit? Možná nějaká vietnamská alternativa k žádanému a nedostatkovému zboží - prostě a jednoduše teď letí PRIL Není to snaha nikoho zesměšnit, chyba se muže stát každému, každopádně bych chtěl dotyčnému poděkovat za skvělý příspěvek a tobě za skvělou reakci. Jsem se dneska po těžkým dnu v práci poprvé fakt od srdce zasmál Edit: A omlouvám se za blešení vlákna,.už budu zticha ! Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem booker007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Možná nějaká vietnamská alternativa k žádanému a nedostatkovému zboží - prostě a jednoduše teď letí PRIL Není to snaha nikoho zesměšnit, chyba se muže stát každému, každopádně bych chtěl dotyčnému poděkovat za skvělý příspěvek a tobě za skvělou reakci. Jsem se dneska po těžkým dnu v práci poprvé fakt od srdce zasmál Edit: A omlouvám se za blešení vlákna,.už budu zticha ! No, já jsem ani tak nereagoval na tu gramatiku, chyba se občas přihodí každému, jen jsem nepochopil, jak ten výkřik patří do tohoto vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 A abych taky jen pořád nekecal, tak tady je moje zátiší v kanclíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se