kachnička Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 16 hodinami, Michal. napsal: Půlnoční Sent from my SM-G970F using Tapatalk Ty chci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Vyvalte sudy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 6 hodinami, kachnička napsal: Vyvalte sudy! To nejsou soudky, ty vypadají jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 O.K. ještě v tom názvosloví mám hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Nevím, kam to dát, tak třeba sem... Tak máme nový termín pro Prim --- paroží (aspoň jsem myslel) viz klasicky nijak nesouvisející článek na Aktuálně.cz https://zena.aktualne.cz/celebrity/tatana-gregor-brzobohata-se-po-rozchodu-vyfotila-u-parozi-jd/r~232a87ec801611ec87d40cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Nemystifikuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 No jo, ale ta fotka na titulce byla dobra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 17 hodinami, odjinud napsal: No jo, ale ta fotka na titulce byla dobra... clickbait je svině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 A ještě jedna kytarová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Obě moc pěkný, druhá černobílá snad ještě hezčí a Martin taky hodně gut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Obě moc pěkný, druhá černobílá snad ještě hezčí a Martin taky hodně gut! Díky, hodinky jsou za mě super. Co se týče Martiny, ta je úžasná, jen škoda, že ji už tak často nevytáhnu… Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 To znám. Svůj starý Washburn z r. 1986 vytáhnu tak tři-čtyřikrát do roka, když se sejdeme s kamarády z kapelky. Ale pak to jede jako zamlada! Oproti tomu nerezové Igeny na ruce každodenně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Další kytarovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 A ještě jedna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Tak ty jsou luxusní, musím uznat, že tvoje fotky jsou za mě vždy super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Máte to moc krásné pánové, ta kombinace kytary a hodinek má něco do sebe. Já tu svoji už pár let nevytáhnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 V 6. 2. 2022 v 22:24, Hanzij napsal: Tak ty jsou luxusní, musím uznat, že tvoje fotky jsou za mě vždy super. Díky V 7. 2. 2022 v 20:52, McPet napsal: Máte to moc krásné pánové, ta kombinace kytary a hodinek má něco do sebe. Já tu svoji už pár let nevytáhnul... Díky. Taky se mi na kytary posledních pár let spíš práší. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Konečně nastal čas pro kvalitní literaturu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Dvakrát hliníková luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se