straspol Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Fajnové jsou ty Incabloky - skorodiplomatky, ty bych měl taky někdy rád doma. Jsou podle mne o dost hezčí než ostatní varianty A nepočítej s tím, že seženeš stříbrné pouzdro ve slušném stavu... To už bude levnější nové nerezové z Eltonu. To chce neházet flintu do žita- náhoda je úžasná a občas se zadaří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Malý je ten, kdo má malé cíle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Stal jsem se slaměným vdovcem, tak si tu domácí svobodu užívám - vive la liberté! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Tož pěkně Ti to ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Tož pěkně Ti to ladí A vo tom to je, nebo ne? Zlaté primky - vždycky najdeš ty správné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Stal jsem se slaměným vdovcem, tak si tu domácí svobodu užívám - vive la liberté! Ty vo..e, teď jsem se dostal k počítači a podíval se na tuhle fotku a jestli jsi to dal najednou, tak gratuluju, že jsi dokázal zaostřit, já bych ani nenašel foťák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Ty vo..e, teď jsem se dostal k počítači a podíval se na tuhle fotku a jestli jsi to dal najednou, tak gratuluju, že jsi dokázal zaostřit, já bych ani nenašel foťák... To bych asi nedal - nebo určitě nefotil To už bylo za včerejška, jen mi napadlo to nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 To bych asi nedal - nebo určitě nefotil To už bylo za včerejška, jen mi napadlo to nafotit. Rád sa pridám k fľaške aj k Sorelom . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 (upraveno) Tak jsem dneska vyfotil ty svoje Igeny :-) Upraveno 19. července 2012 uživatelem cedric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Tak jsem dneska vyfotil ty svoje Igeny :-) A máš aj tú BaBetu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 (upraveno) V pondělí polotovar dneska produkt. Konečně jsem využil tu sestupnou lunetu. Upraveno 20. července 2012 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 V pondělí polotovar dneska produkt. Konečně jsem využil tu sestupnou lunetu. To jsem zvědav, jak budeš řešit případné reklamace, když tady má Elton jasný důkaz, že je mácháš v agresivním, sladkokyselém nálevu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 To jsem zvědav, jak budeš řešit případné reklamace, když tady má Elton jasný důkaz, že je mácháš v agresivním, sladkokyselém nálevu... No teda- fakt věřím, že jsou vodotěsné, ale takovou odvahu jsem v sobě fakt nenašel... to je teda maštal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 V pondělí polotovar dneska produkt. Konečně jsem využil tu sestupnou lunetu. Hele a když si je naložíš, tak vydržej dýl čerstvý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Hele a když si je naložíš, tak vydržej dýl čerstvý? No asi záleží na složení láku- aby to nenakřehlo jak kotleta v oleji a víně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 V pondělí polotovar dneska produkt. Konečně jsem využil tu sestupnou lunetu. jéééé, já myslel, že budou v tý sklenici s těma okurkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 jéééé, já myslel, že budou v tý sklenici s těma okurkama Ty máš dobrý nápady.... příští rok to zkusím ... ale jak se mi to zamichá mezi okurky to by mohlo trvat třeba rok než se k nim projim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Tak po třech tydnech jsem sundal ES a vytah Divery tak jsem jim srovnal krok.Zitra se chystam na takovy ponurek do cca 40m myslite ze bych moh vzit ES? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 To by mohl být dobrý testík. Zkus to a poznáš. Ale já bych se přes deset metrů bál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Omlouvam se za bílou lunetu ale sluší jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se