Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 27. 6. 2014 v 16:36, straspol napsal:

a to nepočítám plantážníky typu Finance a Manťáka. Je mi z nich na pivo...

... mas pravdu, cenzuru na ne! Pokazdy, kdyz to vidim, tak potrebuju panaka. A vidam to dost casto :wallbash:

:)

Odesláno (upraveno)

DSC_0723.jpg

ani jsem netušil ,že toho máme doma tolik, nicméně většinu si koupil junior na Kolbence  a ty s obtisky jsem našel u popelnice a ty pomalované fixou ,jsou moje práce z dětsví,ale nosil jsem je hrdě,přece jen se jednalo o unikát :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno
  V 27. 6. 2014 v 16:36, straspol napsal:

a to nepočítám plantážníky typu Finance a Manťáka. Je mi z nich na pivo...

Aspon mam tak pestry zivot, kazdy den naseru nekoho jinyho :-)

Dyt skoro nic nemam, zadny kufry, ani plny supliky. Par odrbanych kousku. Nadelas :-)

Odesláno
  V 28. 6. 2014 v 7:20, financ napsal:

Dyt skoro nic nemam, zadny kufry, ani plny supliky. Par odrbanych kousku. Nadelas :-)

11.přikázání :  N E N A S E R E Š    :lol2:

Odesláno
  V 28. 6. 2014 v 7:20, financ napsal:

Co to zase máš za avatar,jsem Tě hledal a zatím toto :-)

Odesláno
  V 28. 6. 2014 v 13:11, bohus76 napsal:

Co to zase máš za avatar,jsem Tě hledal a zatím toto :-)

Uz to chtelo zmenu. Libi?

Chtel jsem neco s Orlikama, ale nenasel jsem zadny co by se mi libil. Si ho vyfotim sam, priste :-)

Odesláno
  V 28. 6. 2014 v 13:47, financ napsal:

Chtel jsem neco s Orlikama, ale nenasel jsem zadny co by se mi libil. Si ho vyfotim sam, priste :-)

To je strašný.  To jsi okoukal od Sibiře? Kluci vyprdněte se na změny avatarů, nebo si taky najdu jinýho čokla.

Odesláno
  V 28. 6. 2014 v 15:51, straspol napsal:

To je strašný.  To jsi okoukal od Sibiře? Kluci vyprdněte se na změny avatarů, nebo si taky najdu jinýho čokla.

Driv jsem to menil castejc, aspon budes ve strehu :-)

Cokla vymen

Odesláno
  V 28. 6. 2014 v 13:47, financ napsal:

Líbit líbí,ale nemám rád nějak změny a hlavně se první dívám po avataru ,až pak po nicku :-)

Odesláno
  V 28. 6. 2014 v 18:18, bohus76 napsal:

Líbit líbí,ale nemám rád nějak změny a hlavně se první dívám po avataru ,až pak po nicku :-)

Čoveče, já to mám uplně stejně.

Odesláno
  V 28. 6. 2014 v 18:43, Jeronimo napsal:

Čoveče, já to mám uplně stejně.

+1.... je to jako kdyby se část známých pravidelně podrobovala plastické operaci :-)

V 28. 6. 2014 v 22:18, Honza.manta napsal:

Tak pár starých primek

attachicon.gifDSC_8359.jpg

Nesledoval jsem vznik poslední limitky orlíků (jsou nádherné), tak se chci zeptat, proč jste zvolili font na lunet? odlišný od fontu na původních orlících? Je to úmysl z estetických důvodů nebo nutnost daná možnostmi Eltonu?

Odesláno (upraveno)
  V 29. 6. 2014 v 8:54, martar napsal:

+1.... je to jako kdyby se část známých pravidelně podrobovala plastické operaci :-)

Nesledoval jsem vznik poslední limitky orlíků (jsou nádherné), tak se chci zeptat, proč jste zvolili font na lunet? odlišný od fontu na původních orlících? Je to úmysl z estetických důvodů nebo nutnost daná možnostmi Eltonu?

Ta druhá možnost, na původních se čísla tiskli přímo na lak, na nových je to trošku komplikovanější.

Upraveno uživatelem zekon7302

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...