straspol Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Taková novoroční variace na Prim barvy. DSC_0030.jpgManťáku, nemine den, abys mě nedožral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Na letecký jsem úplně zapoměl. Pekna kolekce, doplnil bych tam ještě letecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 10890820_688269901294430_1222833423_n.jpgNosíš ty Amaye ? Nevadí ti to na ruce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Nosím, i Sisi ten perličkový, nevadí mi, vyzkoušej si u Bakera velikost, 18, 20, 22 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 ... a zítra zpátky na značky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Dostalo se mi do rukou hezčí pouzdro, a ta zlatá je asi lepší, už to chce jenom nový cifr, ručky, ach jo, zas v tom lítám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Dostalo se mi do rukou hezčí pouzdro, a ta zlatá je asi lepší, už to chce jenom nový cifr, ručky, ach jo, zas v tom lítám. DSC_1474.JPGDSC_1478.JPG Hezký! Ještě budeš potřebovat ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Pěkné Dušane:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Pěkné Dušane:-)A já ti zapomněl poděkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Dostalo se mi do rukou hezčí pouzdro, a ta zlatá je asi lepší, už to chce jenom nový cifr, ručky, ach jo, zas v tom lítám. DSC_1474.JPGDSC_1478.JPGNo, já nevím, je to takový downgrade, stříbrná verze je IMHO cennější a méně obvyklá, to sisi mohl rovnou pořídit zlatou verzi, ale na druhou stranu, pokud chceš stříbrné pouzdro, ciferník a ručky vyhodit, tak já bych se toho ujal, klidně mi do SZ šoupni, co za to chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Vyhazovat se nebude, vnitřek půjde zpět do stříbrného pouzdra, budu mít obě verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Stýská se někomu po Vánocích? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 10890690_625155814257857_919992972_n.jpgHezký se ti ta zahrádka rozrůstá! Já kdysi začínal podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) 10890690_625155814257857_919992972_n.jpgnádherný detail, ty dvoje RIM orty Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Hezký se ti ta zahrádka rozrůstá! Já kdysi začínal podobně.Když už nejsem premiant, budu aspoň primiant! nádherný detail, ty dvoje RIM orty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Takové myslivecké ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Ještě že myslivce nemusím, ale počkám si až se vystřílejí sami! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se