l3stat Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 (upraveno) ahoj potřeboval bych hodinky s unitasem zatím mám u kubsona vyhlídlí tyto steinhart nebo mi prosím poraďte jiný hodinky s unitasem díky moc Upraveno 4. února 2008 uživatelem l3stat
Viktor Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Tag Hujer Karéra Calibre 1 Ale budeš muset připlatit - 3200 USD
rorda Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Viktor napsal: Tag Hujer Karéra Calibre 1 Ale budeš muset připlatit - 3200 USDHmmm, tak to je u mě první třída u sportů ...
Ondraj Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Kdyby si tak ještě pohráli s tvarem můstků aby nebyly standardní, tak by byly super. Ty díratý kolečka se jim fakt povedly.
hibou Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 ahoj, jedny hodinky přímo od tvůrce UNITASU, starého pána Auguste Reymonda, zrovna tyhle se mic líbí, ale nevím kde by se v CZ daly sehnat
hibou Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 (upraveno) a tyhle zena mají Unitas 6498 , na téhle stránce http://www.goldeligius.cz/eshop/134693.pil...er-6-8558-6-a1/ je mají za 14.150,- Upraveno 5. února 2008 uživatelem hibou
boo-beek Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Ondraj napsal: Kdyby si tak ještě pohráli s tvarem můstků aby nebyly standardní, tak by byly super. Ty díratý kolečka se jim fakt povedly. Jj, jednak ty mustky a hlavne mi v tehle cene chybi Swan neck... Jinak jeste Ollech&Wajs 6497XXL: Krasnych 285USD a na ruce vypadaj hodne dobre, nosim je moc rad
l3stat Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2008 ty tagi trochu moc překračují můj rozpočet jinak by to byl favorit ale zatím se pořád přikláním k těm steinhartum líbí se mi tak nějak nejvíc
leonid Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 l3stat napsal: ty tagi trochu moc překračují můj rozpočet jinak by to byl favorit ale zatím se pořád přikláním k těm steinhartum líbí se mi tak nějak nejvíc Nepřemýšlej, jsou nádherný, zrovna dnes mi Jakub jedny poslal a co říci.....paráda. Ten tikot je naprosto úžasný. Navíc mám pocit, že je snad už povinností každého člena mít aspoň jedny pilotky
l3stat Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2008 nojo přicházím jim na chut čím dál víc dál si je jako dárek tak za měsíc možná dva
Andreas.ks Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Ví tady někdo něco více o výše zmíněných hodinkách Auguste Reymond? Musím říci že ze všech zde ukázaných hodinek se mi líbí nejvíc...
baza Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 Andreas.ks napsal: Ví tady někdo něco více o výše zmíněných hodinkách Auguste Reymond? Musím říci že ze všech zde ukázaných hodinek se mi líbí nejvíc... Jde o model mega boogie Ruční nátah UNITAS 6498 dekoriert Ocel, WD 3O m Saphir sklo, skleněné dýnko D 44 mm, H 9,85 mm 75O,- Euro
farářskej Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 Hergot, ty reymondky jsou krásný!!! Já přihodím akorát moc hezký eposy:
dknespl Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Tak jsem browsil webem po různých variacích na Unitas 649[7,8] a nedá mi to se nepodělit. Komplikace, simplifikace a dekorace. Variace na styl od choisi a totální brutalita také od Choisi, kalendář a moonphase a centrální vteřinovka Nádherná antikomplikace Meistersinger Unitas 1Z, tady za 779 GBP Big Date od Renée Gerove Rezerva nátahu Zeno Godat 2 Power Reserve Winder Co všechno se tam dá nacpat když se do toho pustí Maurice Lacroix. Tady na amazonu za lidových 6719 USD A můj favorit Regulateur od Sinnu s modifikací SZ-04 nad 6498. Zde na watchbuys. Třešnička na dortu turbo od Habringa A jako dekorace aspoň tenhle skeleton neskeleton od Benzingera za pouhých 8240 USD na www.watchbuys.com.
redd Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 (upraveno) Klasika od Stowy Upraveno 15. září 2008 uživatelem redd
hciq Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 dknespl napsal: Tak jsem browsil webem po různých variacích na Unitas 649[7,8] a nedá mi to se nepodělit. Komplikace, simplifikace a dekorace. Variace na styl od choisi a totální brutalita také od Choisi, kalendář a moonphase a centrální vteřinovka Nádherná antikomplikace Meistersinger Unitas 1Z, tady za 779 GBP Big Date od Renée Gerove Rezerva nátahu Zeno Godat 2 Power Reserve Winder Co všechno se tam dá nacpat když se do toho pustí Maurice Lacroix. Tady na amazonu za lidových 6719 USD A můj favorit Regulateur od Sinnu s modifikací SZ-04 nad 6498. Zde na watchbuys. Třešnička na dortu turbo od Habringa A jako dekorace aspoň tenhle skeleton neskeleton od Benzingera za pouhých 8240 USD na www.watchbuys.com. :D tady je jasně vidět, že pokud se kolem toho Unitas aspoň projde hodinář, tak jeho cena roste přímo exponenciálně. Jsem si nemohl odpustit trochu vlastního PR :D Jinak mě již známý(mimo Choisi) všechno opravdu parádní kousky.
dknespl Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 A ještě přidám pár taky-Unitasů z mé internetové recherche. Martin Braun Grande (2000-3000 USD) Spíš poladění než modifikace, ale Martina Brauna miluji. Epos The Sophistiquée - Retrograde Minutes (2995 USD) Epos The Winsted - Grand Date (3350 USD) Epos The Sophistiquée - Moonphase and Power Reserve (3595 USD) Richard Bethge-ERBE 962 (1999 EUR) Opravdu je to tak, nic není nemožné, Unitas 6497 Automat! Dornbluth & Sohn 99.3 (8940 USD) Už hodně modifikovaný unitas, ale přiznávají, že ho měli v ruce. Bravo soudruzi z Karl Marx Stadtu! Lang&Heyne, Dresden A tady je taky pár koleček z Unitasu, ale jinak to soudruzi z NDR dotáhli poněkud dál. V Albertovi Saském za 47500 EUR (!), ale ja tam i hromada platiny. Hm, proč to jde Dederonum a nejde to u nás?
dknespl Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 A ještě pár kousků, všecko Německo: JB Gioachino (Joachim Barisch), Nightflight, asi pro lítajicí doktory. Pulsometrická stupnice kolem mimostředky, výbornej fór. (ebay nedávno za 880EUR) Thomas Ninchritz, Vice-Versa (4960 USD), strojek vepředu zezadu A taky Ninchritz, nádherný Regulateur (3460 USD) A zezadu, uplně předělaná horní deska , labutí krk, originální kruhové ženevské pruhy, ... mňam
Andreas.ks Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Hm... samé hezké kousky... Z opačného konce cenového rozmezí jsi toho asi moc solidního neobjevil, co? (Pokud ano, prosím, poděl se...)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se