Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mě ten jídelák asi zaujal víc než ty hodinky :( Fakt si nemůžu pomoct, asi to pro mě ničí hlavně tvar pouzdra (i když odpovídá předloze), zejména zezhora. Zavázání tahu k hodinkám taky nepomáhá, jasně, vím, že originál žádný tah neměl tak co bych vlastně chtěl atd. (fotka odněkud z WUS)

post-38718-0-66597700-1499986134_thumb.png

Prostě mě tahle reedice míjí. Žádný hodinky se ale nemůžou líbit všem, vy dva si je užijte, co se dá :)

Jo a ta fotka z Masa a koblihy - hned bych si dal Scotch Egg, už jsem dlouho nebyl, ale v oněch končinách mě to vždycky táhne do K the Two Brothers ;).

Upraveno uživatelem dr.sphinx
  • Odpovědi 286
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jako tahař to obecně vítám, proč to ale musí vypadat jak z [místo, kam i císařpán chodí sám].

edit: už je pozdě, nějak se mi v hlavě pomíchalo místo pro produkci obvyklé s výrobním prostředkem využívaným tamtéž.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno (upraveno)

Na tahu je asi nosit nebudu. Dlouhou gumu vyměním za kožku a waffle řemen od W.Jeana. A udělám z nich otloukánky, na to se hodí nejlíp :D

Já teda na tahu žádný "CHINA" nemám :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno
  V 7. 7. 2017 v 17:08, Lukyn77 napsal:

Asi sem Seiko tupej, ale taky nerozumím tomu, proč za ně dát dvojnásobek ceny mm300.

Kdykoliv na ně kouknu, vidím re-edici Precist PRS82 za patnáct litrů, ale se strojkem který byl opravdu do původní verze montován.

Pro mě je to premiéra, kdy musim s YPO souhlasit.

Hoci mám seiko veľmi rád, musím aj ja súhlasiť, pretože, keby niekto napísal že stoja 15 litrov , tak by som si povedal fajn, pohodlné hodinky na nosenie kamkoľvek, ale takto je to 10 krát predražené neviem čo

Odoslané z Titans2_DG700 pomocou Tapatalku

Odesláno
  V 14. 7. 2017 v 6:33, Slavomír napsal:

Hoci mám seiko veľmi rád, musím aj ja súhlasiť, pretože, keby niekto napísal že stoja 15 litrov , tak by som si povedal fajn, pohodlné hodinky na nosenie kamkoľvek, ale takto je to 10 krát predražené neviem čo

Odoslané z Titans2_DG700 pomocou Tapatalku

Odesláno
  V 14. 7. 2017 v 5:32, Jarett napsal:

Já teda na tahu žádný "CHINA" nemám :)

To se rozebíralo na WUS - pro US trh tam patrně to Made in China na tahu musí z legislativnívch důvodů být, pro jiné trhy to tam překvapivě nechat nechtěli.

Odesláno
  V 14. 7. 2017 v 6:59, dr.sphinx napsal:

To se rozebíralo na WUS - pro US trh tam patrně to Made in China na tahu musí z legislativnívch důvodů být, pro jiné trhy to tam překvapivě nechat nechtěli.

Jojo, tak to je ... 

Ad srovnání s Precistou PRS82 ... byl jsem první, kdo je tady na fóru měl. A srovnání rozhodně nesnesou. Zpracováním, strojkem ani ničím jiným. Je mi jasný, že Seika bratru za 100tis. nejsou levný, ale kdyby byly, nebyly by byly takový jaký jsou :) Mě se líbjej, přijdou mi jako ideální toolwatche, mají super kalibr, který mi jde +1s/den, není to žádný Homage cosi kdesi ... a nemá je každej :D Pokud by Rolex udělal reedici subů 5508 či 5510, šel bych do nich taky. A myslím, že bych nebyl sám :D

Odesláno

nezabudnite na to, ze ich je na svete len 2000ks, co je v dnesnej dobe dost nizky pocet na limitky, takze za mna palec hore.

Ajtak sa za cca mesiac ta prva vlna vypreda na sedych trhoch a potom to polezie este vyssie, komu sa pacia a kupil ich teraz, neurobil zle

Odesláno
  V 14. 7. 2017 v 7:15, huhu4d napsal:

nezabudnite na to, ze ich je na svete len 2000ks, co je v dnesnej dobe dost nizky pocet na limitky, takze za mna palec hore.

Ajtak sa za cca mesiac ta prva vlna vypreda na sedych trhoch a potom to polezie este vyssie, komu sa pacia a kupil ich teraz, neurobil zle

Nemyslím si, ze budou růst na ceně, spíš naopak. Ale tak necháme se překvapit...
Odesláno (upraveno)
  V 7. 7. 2017 v 22:12, Chumpus napsal:

Jo a beru hodně argumentů, ale srovnání s Precistou fakt ne... To je úlet.

Už aby sem psal taky nějaký jiný majitel než já :D

V 14. 7. 2017 v 7:08, Jarett napsal:

Jojo, tak to je ... 

Ad srovnání s Precistou PRS82 ... byl jsem první, kdo je tady na fóru měl. A srovnání rozhodně nesnesou. Zpracováním, strojkem ani ničím jiným. Je mi jasný, že Seika bratru za 100tis. nejsou levný, ale kdyby byly, nebyly by byly takový jaký jsou :) Mě se líbjej, přijdou mi jako ideální toolwatche, mají super kalibr, který mi jde +1s/den, není to žádný Homage cosi kdesi ... a nemá je každej :D Pokud by Rolex udělal reedici subů 5508 či 5510, šel bych do nich taky. A myslím, že bych nebyl sám :D

Chlapi, klid ... já přece nepíšu nekupuj Seika, kup Precisty. Jen narážím na myslím neopodstatněnou cenu SLA. Kdyby byly za pade, za šedesát, ani nekecnu, odpovídalo by se cca mm300 a stavěl bych se do řady, ale tohle je na můj vkus úlet. A proto píšu, že sem asi tupej, protože mi to nikdo nesvysvětlí proč, no. Já samozřejmě vím jaký je rozdíl mezi strojkama obou zmiňovaných kousků, v provedení cifru, ALE ...

Možná k těm Precistám dává Ediie lepší gumu a je jich 4x míň v rámci LE  :king:

Obecně mi příjde, že se kluci šikmoiký s cenama některý rádoby limitek zbláznili. Např. přilepit na cifr SUMa značku PADI a vylítnout s cenou o cca 50% ...

o.k., každej máme jiný představy o tom, co by za danej peníz měl dostat.

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odesláno

Jsem byl fčera u Lujse Vitóna a některý kabelky, dost crazy limitky, byly dražší 3x a víc ... právě proto, že to byly limitky a nekoupil si je každej řaďák z ulice :D A vzhledem k tomu, že krám byl plnej asiatů, tak jim asi tento obchodní model příjde správnej ... a já jim to schvaluju :D :D

Odesláno
  V 14. 7. 2017 v 7:35, Lukyn77 napsal:

Obecně mi příjde, že se kluci šikmoiký s cenama některý rádoby limitek zbláznili. Např. přilepit na cifr SUMa značku PADI a vylítnout s cenou o cca 50% ...

Já třeba vyjadřuju tenhle postoj tím, že si je nekoupím. To mi přijde dostatečný.

Odesláno (upraveno)
  V 14. 7. 2017 v 7:38, Jarett napsal:

Jsem byl fčera u Lujse Vitóna a některý kabelky, dost crazy limitky, byly dražší 3x a víc ... právě proto, že to byly limitky a nekoupil si je každej řaďák z ulice :D A vzhledem k tomu, že krám byl plnej asiatů, tak jim asi tento obchodní model příjde správnej ... a já jim to schvaluju :D :D

A taky jich vydali 2000 ks ?      Podle mě 2000 ks není zase tak extra limitující ... za ty prachy.

padám, už Vám to tu nebudu kazit, bych mohl dostat od nějakýho Seikota po tlamě  :boxing:

Upraveno uživatelem Lukyn77

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...