Lukyn77 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Asi sem Seiko tupej, ale taky nerozumím tomu, proč za ně dát dvojnásobek ceny mm300. Kdykoliv na ně kouknu, vidím re-edici Precist PRS82 za patnáct litrů, ale se strojkem který byl opravdu do původní verze montován.Pro mě je to premiéra, kdy musim s YPO souhlasit.
tombed Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Reedice Precist? Když je Seiko začalo dělat, tahal Eddie kačera kolem pískoviště v Sheffieldu.
lub Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 gratuluji Chumpusi, moc pěkný. taková vyzrálá volba . z top diverek od seika se mi líběj s velkým náskokem nejvíc. ideální velikost, jednoduché, nenápadné, univerzální snad ke všemu. tyhle bych si je dovedl představit jako jediný a definitivní. působěj na mě hrozně sympaticky.jen mě mrzí, že ta "verze pro chudé" to kouzlo úplně postrádá..
martar Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 V 6. 7. 2017 v 18:21, Chumpus napsal: Guma je parádní. Měkká a hodně pohodlná. Vůbec ty hodinky sedí na ruce skvěle. Hádal bych jim víc než necelých 40 milimetrů, obvykle takové hodinky na mém zápěstí působí menším dojmem. Co taky oceňuji je skvělá čitelnost, je radost dívat se na ně z různých úhlů a sledovat, jak se odráží světlo na indexech. Možná i díky tomuhle poutají docela velkou pozornost okolí. Luminiscence je dle očekávání luxusní. Když jsem si pro ně byl, tak jsem se v Koscomu potkal s CEGYm, který je měl možnost okouknout a vypadal docela spokojeně Příští týden je přehodím na tah, mám ale pocit, že tyhle hodinky spíš vyniknou na řemíncích. Tak jsem ti je Vojto taky chtěl zkritizovat, strojek, cena a tak... ale pak jsem kouknul na tuhle tvou fotku a myslím, že ti rozumím. Vlastně jsou to esteticky dokonalý divery, podle mě teda. Ale možná to dělá jen to světlo, který vykouzlilo náznak zažloutlý lumi - v tomhle jsem dost jednoduchej, jakmile vidím vintage lumi, tak slintám, nemůžu si pomoct
blackhead Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Hosi, o te cene uz nema cenu diskutovat, kdo je chce tak si je koupi (pokud se na nej dostane a ma na to) a komu se cena nezda, tak si je nekoupi ... Pojdme se radsi venovat hodinkam samotnym, fotkam, pocitum z noseni, o tom to tady je.
Chumpus Odesláno 7. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Strojek na houby, guma je mi dlouhá, cena příšerná... jsem to fakt vosel Ale vážně. Měl jsem v téhle cenové kategorii prst na spoušti u jiného modelu a tímhle nákupem se mi zase na nějakou dobu vzdálil, ale nelituji toho. Od začátku mě tyhle hodinky hodně lákaly a měl jsem silný pocit, že je prostě musím mít, což už se mi dlouho nestalo. Jsem rád, že mě moje intuice nezklamala, protože jsem fakt moc spokojený. Jak píše lub, jsou vyzrálé a univerzální. Vymysleli to v 60. letech skvěle.Samozřejmě cena je vždycky předmětem diskuse a je v pořádku o tom debatovat. Mně se 62MAS vždycky líbily, navíc je to legenda, ale když vezmu v potaz, že z Japonska se už před oznámením reedice daly ty původní sehnat v reprezentativním stavu, tzn. bez vypadlého lumi bodu, bez poškozené lumi a ruček a bez dojebané lunety minimálně za nějakých 50-60 tis. bez DPH a blbostí okolo, tak si myslím, že tohle ještě není tak hrozný. martar: je to světlo. Hrají barvami, indexy se lesknou... Baví mě to. Jo a beru hodně argumentů, ale srovnání s Precistou fakt ne... To je úlet. Už aby sem psal taky nějaký jiný majitel než já
kamilb Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 V 7. 7. 2017 v 22:12, Chumpus napsal: ... Měl jsem v téhle cenové kategorii prst na spoušti u jiného modelu ..Co to bylo? No, furt mě vrtá v hlavě ta guma ( ta dlouhá, co ji máš kolem ruky, jak Armstrong velcro). Kdybys zas zevloval v Koscomu, nepřeptal by ses?Na hodinky nemám ale do té gumy bych šel
Jarett Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Vojto, co luneta ? Podle dostupných informací je vyráběna stejnou technologií, jako u MM300. "Yes. The bezel seems made exactly the same way as the MM300 bezel, meaning black enamel paint or similar coating on metal. The numerals and other markings are actually the unpainted metal which seems like it was machined or milled to provide a fine textured level surface for the paint to 'bite' on.From what info I gleaned from past MM300 threads, the surface is actually a thick metal insert bonded permanantly to the bezel with some high tech adhesive and cannot be removed, instead the whole bezel would need to be replaced for surface damage repairs. Not sure but probably the same bezel insert construction is used with the SLA017" zdroj:http://forums.watchuseek.com/f21/sla017-owner-thread-4402322-67.html
instant Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 este aj odtlacky prstov su na tom rovnako vidiet, takze to bude to iste ako MM300
odjinud Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Jak na zacatku tohodle topicu padlo slovo reedice a potapky, tak jsem nejak automaticky zacal myslet, ze to bude cenove obdobne jako nove zelvy...:-) no nic...
instant Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Damy a pani, tak tento bol odjinud.
blackhead Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 (upraveno) vypadaj vetsi nez jsou co, ty by unosil i instant, a to se toho bal Upraveno 13. července 2017 uživatelem blackhead
villain83 Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 V 13. 7. 2017 v 20:49, instant napsal: su ti velke, bratm.. To mu neříkej, když jinak nosí Rolex DSSD:-)
instant Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 tie su mu tiez velke, ale to su Rolexy
petr_cha Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 (upraveno) Nejsou mu velke... Jenom mu čouhá guma vic nez je zdrávo.. :-)) Upraveno 13. července 2017 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se