pebe Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 že jo? mě se to líbí moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 16. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Tak už jsou u nás.Obě varianty si můžete prohlédnout. Modré jsou už všechny zamluvené, ale černých je dost seiko-spb053j1-spb051j1__3.JPGseiko-spb053j1-spb051j1__8.JPG Tak změna, máme tady i 1ks modrých SPB053J1. Kdo má zájem, může kouknout či koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) Modráky na alternativním náramku. Kluci, takový tah tu myslím pár lidí má. Poraďte mi prosím, kde se dá koupit? Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 geckota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Dneska jsem se na ně byl kouknout naživo v Helveti a musím říct že super! Škoda jen, že ty nožky nejsou třeba o něco kratší. Hned zatepla jsem pokračoval do Koskomu, abych blahé paměti porovnal s vyhlédnutymi švýcary Oris 65 a musím říct že Orisky škrtám ze seznamu. Prostě Seiko je Seiko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Tak při tomto srovnání bych čekal, že orisky zadupou seika do země ..... budu se taky muset mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Oriskám v mých očích ubíralo body jednodušší pouzdro hlavně při pohledu z profilu a nakonec i překvapivě menší váha hodinek. Mám rád když jsou hodinky na ruce "cítit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Jirko, díky. Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ace84: krásný, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Taky gratulace, moc povedená hodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Děkuji. Mám je v plánu obléct na podobný řemen, co jsem tady před časem koupil. Jedno preview z webu. Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Nevim no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Si zabil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Být tam decentnější hodinovka, tak by ....... ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 To bych tam nedával. Snažil bych se sehnat origo tah, který se mi líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Nevim no... Nejde o ten stejný řemen. Uvidíme doma. Sám jsem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 To bych tam nedával. Snažil bych se sehnat origo tah, který se mi líbí moc. Tah je v plánu. Chtěl jsem za každou cenu modrou variantu, která se dodává na gumě. Jirka z Helveti říkal, že tah ještě dostupný není. Dokud bude tak se vyřádím s řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ace84: gratuluji chlape, jsou moc hezke.Jestli mohu, tak za me: tah a guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Už tady proběhla informace, že tah je na ebay za 3tis.Na něm to vypadá stejně nejlépe.Jak černé tak modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Už tady proběhla informace, že tah je na ebay za 3tis.Na něm to vypadá stejně nejlépe.Jak černé tak modré. Díky. Objednáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se