Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Krasna prace! :notworthy:

Moc hezke, uzivej jich.

A ti, kteri tvrdili, ze tudy cesta nevede snad budou mit "koule" taky na to se omluvit.

Nasrat.
Odesláno

Prosímtě, já vždycky myslel, že vysoustružit do pouzdra "lůžko" pro naklapávací dýnko a naklapávací rámeček sklíčka je vyšší dívčí, že jde o setinky milimetru a lehce kónické boky nebo zápich. Jak jsi se s tím popasoval?

Jinak za sebe musim říct - paráda. Kdybych si podobné pouzdro dokázal vyrobit takhle sám, nosil bych ho hrdě a s radostí, bez ohledu na jinak vysokou laťku, kterou dnes mám na povrchovku a estetičnost kupovaných hodinek.

• Dát hlas 1
Odesláno

Žádnou vyšší dívčí jsem k tomu nepotřeboval :lol2:

Chce to jenom říznout to na jedno upnutí. Aspoň teda na tom mým soustruhu.

Asi by se dalo špekulovat o jiném technologickém postupu ale takhle mi to přišlo nejjednodušší.

Odesláno

Hm, obdivuji už jen odhodlání se do něčeho pustit. Chtělo by možná trošku doladit detaily , ale je to mnohem lepší než například pouzdro přechromované. Až budeš dělat patnáctý kus, tak to bude stopro. :D Rovnou mi můžeš ze dva kousky na hrubo spíchnout. 

Odesláno

Žádnou vyšší dívčí jsem k tomu nepotřeboval :lol2:

Chce to jenom říznout to na jedno upnutí. Aspoň teda na tom mým soustruhu.

Asi by se dalo špekulovat o jiném technologickém postupu ale takhle mi to přišlo nejjednodušší.

Jestli dýnko drží a nepadá a jde i sundat za použití adekvátní síly/páky čepelí otvíráku, není co řešit, udělal jsi to dobře.

Odesláno

Šikula, klobúk dolu. Už len preto, že som teraz dva dni čosi frézoval do nerezu a povedal som si, že už nikdy viac.

Nie som si istý, či by som sa do toho pustil znova :)

Odesláno

To chápu. Obrábět nerez neni sranda nástroje se pořád tupí. :hannibal: Jirka

• po 2 týdnech...
Odesláno

Máš můj obdiv, že ses do toho pustil.  Když jsem viděl práci po ruční pile, tak jsme si říkal "proboha co z toho může vzniknout":) ale nakonec to nevypadá zas tak špatně:) 

Odesláno

až to budeš dělat příště:) tak bych ti doporučil si sehnat lupínkovou pilku, tou by to šlo o dost lépe a nemusel by jsi tolik dobrušovat. To finální dobrušování muselo být šílený. Jak dlouho jsi nad tím strávil?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...