nooski Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 siwi: díky, musím se s tím ještě naučit shewcza: pořídil jsem tohle https://www.aliexpress.com/item/Dimmable-LED-Studio-Camera-Ring-Light-Photo-Phone-Video-Light-Lamp-With-Tripods-Selfie-Stick-Ring/32920906920.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.73eb4c4dk1FADE Stojánek je vachrlatý, ale hlavice má standardní závit na stativ, tak se to dá hodit na něj. 3 teploty světla a postupné stmavování nebo zesvětlení. Fičí to na USB, takže buď to pojede na powerbanku nebo na klasickou USB nabíječku do zásuvky. Ty fotky jsem dělal právě skrz tu díru. To co postnul siwi bude někde jinde, ale mě se nechtělo utrácet velké groše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Využil jsem chvilky klidu a něco nacvakal. Pětečky šedivé Zlaťáci poprvé Modrá je dobrá Zlaťáci podruhé SARX série, ten sunburst je magický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 No a ještě dýnko u želv (ten motiv je na potápky naprosto dokonalý) Tah SARXů s krásně zapuštěnou sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Hele, mohl by sis aspoň ustlat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 To byl umělecký záměr ;-) Jinak ještě dlužím info o rezervě nátahu, změřil jsem to lehce přes 56 hodin a to si nejsem jist plným natažením. Not bad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Dneska test osvětlení, monotematické fotky, vůbec mi to nešlo, nevhodný objektiv, prostě meh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Tož jsem dneska nasadil makrokroužek o nejmenší tloušťce, vytáhl starý levný objektiv a pokusil se zachytit pár ciferníků ve sbírce (s jednou výjimkou). Levné pětečky jsou klasika. Modrásková lumi Tohle byly první hodinky, které jsem si pořídil po vstupu na chronomag. Budeme spolu už skor 10 let a rozhodně se za ně nestydím. Jsou neskutečně přesné a modul (Miyota OS90) měří u stopek čas na 1/100 vteřiny. Ručka tedy oběhne ciferník jednou za sekundu. Taky vnitřní mechanismus ovládání chronografu je krásná mechanika. Jeden pokus, který se ale nevyvedl podle mých představ. Ta rozmazaná šmouha je minutovka, vteřinovku tyhle hodinky nemají :-) Temnou místnost rozsvěcující želvy A série SARXů 035, člověk by nevěřil, jak je těžké vyfotit tyhle hodinky v rámci mého tmavého stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jedna bunda, čtvery hodinky, málo času a světla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ty F-91 jsou krásný. Mají opravdu tak nažloutlý displej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 siwi: děkuji, jsou spíše dozlatova. Připomínají mi odstínem staré digihry ze SSSR, takže jsem si pořídil zlaťáky tak trochu z nostalgie :-) Makro SNZH57 A opět SARX035, pořád se mi nedaří hodinky pořádně zachytit :-( Rád bych na ně taky sepsal nějakou recenzi, ale nějak furt není čas, ale hodinky si to rozhodně zaslouží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 No a pokračuju. Dobitá SKX007 - hodinky s charisma, že tahají koule po zemi. Zase jsem je přezul na NATO SARXy 035, právem baby Grand Seika, ve skutečnosti jsou mnohem pěknější. Malé pětečky Modré pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Nádherný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Jo! Fakt nádhera , jde vidět že Tě hodinky i focení baví a já se už nemohu dočkat na tvůj další slohový výtvor, bude to pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Děkuji pánové. Nahodím nějaké další rychlocvaky. SARXy a hrátky se světlem: Modré pětky, všimněte si odrazu na opačném konci vteřinovky. Odraz od skla díky tomu ukazuje kus pětky ve štítu a správně otočený :-) Želvy Makro želví lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 A ještě dnes přidám jednu sadu. Žena koupila nějaký diodový stromek, co má suplovat noční lampu no a ten teplý odstín světla si přímo říkal o to použít ho k focení zlatých kousků ve sbírce (a jedněch pilotek). Pyžama SNZH57 aka Zlaťáci F91 - moje nejoblíbenější digitálky. No a Laco Rostock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Ty máš Laco!? To mi nějak uniklo. Poslední dobou jsem dostal chuť na pilotky. Nechci v tom utopit majlant, tak pokukuju po typu Augsburg ve verzi 39 mm. Ty Rostock se jim dost podobají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 24. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Jasně, jsou to mechanické hodinky, které mám nejdéle - už spolu táhneme 6. rok. Když pominu průměr, tak Laco dělá 2 typy pouzder u pilotek. Levnější mají tohle a dražší pak věrnější kopii předlohy. Ty moje mají ruční nátah a nemají safír. Musím vyzdvihnout naprosto perfektní čitelnost a pak lumi, která je co do síly a trvanlivosti srovnatelná s SKX0007. Díky velkým plochám jde po nasvícení číst knížka v zelené záři. Jinak s těma mýma jsem absolvoval hromadu duležitých událostí v životě včetně svatby nebo porodu, takže i když se na ruku nedostávají nejčastěji mají u mě naprosto výlučné postavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Taková všehochuť Laco záře Hnědý nádech SARXů Pětečky Z temnot vycházející želvy Pracanti se zapraseným sklem Digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se