Přejít na obsah

nooskiho hodinky

nooski

Doporučené příspěvky

siwi: díky, musím se s tím ještě naučit

shewcza: pořídil jsem tohle https://www.aliexpress.com/item/Dimmable-LED-Studio-Camera-Ring-Light-Photo-Phone-Video-Light-Lamp-With-Tripods-Selfie-Stick-Ring/32920906920.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.73eb4c4dk1FADE

Stojánek je vachrlatý, ale hlavice má standardní závit na stativ, tak se to dá hodit na něj. 3 teploty světla a postupné stmavování nebo zesvětlení. Fičí to na USB, takže buď to pojede na powerbanku nebo na klasickou USB nabíječku do zásuvky. Ty fotky jsem dělal právě skrz tu díru. To co postnul siwi bude někde jinde, ale mě se nechtělo utrácet velké groše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 524
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Tož jsem dneska nasadil makrokroužek o nejmenší tloušťce, vytáhl starý levný objektiv a pokusil se zachytit pár ciferníků ve sbírce (s jednou výjimkou).

Levné pětečky jsou klasika.

k3qf0uU.jpg

Modrásková lumi

xigXuvq.jpg

Tohle byly první hodinky, které jsem si pořídil po vstupu na chronomag. Budeme spolu už skor 10 let a rozhodně se za ně nestydím. Jsou neskutečně přesné a modul (Miyota OS90) měří u stopek čas na 1/100 vteřiny. Ručka tedy oběhne ciferník jednou za sekundu. Taky vnitřní mechanismus ovládání chronografu je krásná mechanika.

m5IZfAO.jpg

Jeden pokus, který se ale nevyvedl podle mých představ. Ta rozmazaná šmouha je minutovka, vteřinovku tyhle hodinky nemají :-)

z5vIJvS.jpg

Temnou místnost rozsvěcující želvy

LpEh6qb.jpg

A série SARXů 035, člověk by nevěřil, jak je těžké vyfotit tyhle hodinky v rámci mého tmavého stylu.

JGoqLZc.jpg

B11NIkr.jpg

4jSxDPu.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

siwi: děkuji, jsou spíše dozlatova. Připomínají mi odstínem staré digihry ze SSSR, takže jsem si pořídil zlaťáky tak trochu z nostalgie :-)

Makro SNZH57

x6QJzHr.jpg

B9ECCog.jpg

A opět SARX035, pořád se mi nedaří hodinky pořádně zachytit :-( Rád bych na ně taky sepsal nějakou recenzi, ale nějak furt není čas, ale hodinky si to rozhodně zaslouží..

kDJwTQI.jpg

iAiaB1B.jpg

dr5mdCi.jpg

lU7ikRD.jpg

kUsPfMe.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Děkuji pánové. Nahodím nějaké další rychlocvaky.

SARXy a hrátky se světlem:

9KzIL7O.jpg

2IEiQow.jpg

oQZWwLk.jpg

wiHg8z3.jpg

vo2aCP9.jpg

Modré pětky, všimněte si odrazu na opačném konci vteřinovky. Odraz od skla díky tomu ukazuje kus pětky ve štítu a správně otočený :-)

7lNwLjq.jpg

Želvy

6N1rNCf.jpg

Makro želví lumi

fq3xY0R.jpg

Odkaz ke komentáři

A ještě dnes přidám jednu sadu. Žena koupila nějaký diodový stromek, co má suplovat noční lampu no a ten teplý odstín světla si přímo říkal o to použít ho k focení zlatých kousků ve sbírce (a jedněch pilotek).

Pyžama

occbVhm.jpg

UOOJK0P.jpg

SNZH57 aka Zlaťáci

X1waLJW.jpg

0cDQfyr.jpg

F91 - moje nejoblíbenější digitálky. 

JCrvzJa.jpg

tkK2bJW.jpg

XwAUXXM.jpg

No a Laco Rostock

aNJiVDk.jpg

Alb4N84.jpg

2LfUgIz.jpg

Odkaz ke komentáři

Jasně, jsou to mechanické hodinky, které mám nejdéle - už spolu táhneme 6. rok. Když pominu průměr, tak Laco dělá 2 typy pouzder u pilotek. Levnější mají tohle a dražší pak věrnější kopii předlohy. Ty moje mají ruční nátah a nemají safír. Musím vyzdvihnout naprosto perfektní čitelnost a pak lumi, která je co do síly a trvanlivosti srovnatelná s SKX0007. Díky velkým plochám jde po nasvícení číst knížka v zelené záři. Jinak s těma mýma jsem absolvoval hromadu duležitých událostí v životě včetně svatby nebo porodu, takže i když se na ruku nedostávají nejčastěji mají u mě naprosto výlučné postavení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...