nooski Odesláno 28. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Vytáhl jsem makrokroužky a podíval se na SARXy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Děkuji pánové :-) Včera se mnou oslavily i příchod roku 2020. No ale v předchozím roce jsem stihl pořídit ještě jeden kousek a sice digitálky Casio W800HG. Když na mě vyskočila reklama na tento kus v této barevné kombinaci, nemohl jsem za 370 Kč odolat. Zatím se seznamujeme, ale navzdory tomu, že se opravdu nejedná o pěkné hodinky, tak si na sebe určitě zvykneme. Jen ta jejich tloušťka je dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Krásně zapadají do tvého tmavého stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Díky! Výjimečně jsem fotil za dne a ještě schválně hodil fotku s duplo zvířátky, abych to trochu rozbil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 18. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Trošku na volno, ale to si sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Flákám to, ale hrozivě. V komplu mám 3 týdny rozepsané povídání o ročním soužití se SARXY a né to dokončit, na focení hodinek nenacházím čas, skládám do toho kolo... Mno tak aspoň taková všehochuť ze dneška. Laco Rostock Dobitá SKX Dýnko želv Už zmíněné SARXy - jen pro info, jsou boží a i po ruce se na ně nemůžu vynadívat. Pyžama A jedny zděděné Primky, které čekají na řemen. CHvíli jsem uvažoval alespoň o výměně skla, ale z úcty je nechám tak jak jsou. Jen jsem je vyčistil od bordelu. Zbožňuju hlasité a rozvážné tikání těchle strojoven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Tak se dnes pochlubím novým přírůstkem ukořistěným na tomto fóru. Nuže teda Bulova 96B230. Baterkáče s magicky plynulým chodem vteřinovky a přesností 10 vteřin za rok. Mám je jen pár hodin a zatím jsem je zvládl jen přezout na černou hadru a pořídit pár foteček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Skvělé, od Tebe ty fotky vypadají vždycky fantasticky :-)Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Díky za pochvalu i hodinky :-) Pár dalších záběrů. Jsou to opravdu fotogenické hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Taková trojka, kterou teď nosím pořád. Géčka jsou pohodlná a přesná Bulovy jsou magické díky vteřinovce A SARXy prostě žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Po delší době jsem vytáhl foto hračky a udělal pár cvaků. SARXy035 SNXS79 A super géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Po měsíci home officu zítra zase do roboty, tak jsem zase vytáhl náčiní a něco nafotil. SKX jsem pořídil nové tlusté stěžejky a gumový řemen a prakticky je furt tenhle měsíc nosil. Tím že jsou krásně dobité je nijak nešetřím a jsou z nich opravdové otloukánky. Přesné, pohodlné, pěkné, nikterak drahé. Tyhle se Casiu fakt povedly. Siwi mě inspiroval, tak jsem ty svoje F105 po delší době taky zvěčnil. Modré pětky. A jedny primky po dědovi manželky. Občas je taky vytáhnu na denní světlo. Jen jsem je trochu vyčistil a pořídil nový řemen, jinak jsou v původním stavu, jak se mi dostaly do rukou. Zbožňuj to rozvážné tikání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Skoro po měsíci sem zase něco přihodím. Takové monotematické fotečky. Želvy SRP777 SNXS79 Černobílé SARXy035 Modrásci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Dnes nový přírůstek. Od svého uvedení a trh se má mysl stále stáčela k těmto Géčkům. Dnes dorazily, tak pár rychlocvaků. Na hlubší moudra je zatím brzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Tak už i ty? Gratuluju. Těším se na nějaké povídání Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Děkuji siwi! Nedávno jsem měl ošklivý pád na kole a dneska mi z ksichtu vytahovali stehy, tak je to možná výsledek toho karambolu a pecky do hlavy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Tak další gratulace k uzdravení. Mě čeká v polovině června něco podobnýho. Budou mi vyndavat šrouby a matice z nohy, co jsem si ji vloni v únoru zlomil. Třeba si taky něco koupím Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se