hirsch Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Minulý týden jsem ochutnal tuhle zajímavou čokoládu, která byla v podobném balení jako je dýmkový tabák, jednoznačně mohu doporučit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Minulý týden jsem ochutnal tuhle zajímavou čokoládu, která byla v podobném balení jako je dýmkový tabák, jednoznačně mohu doporučit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda. Ještě lepší je ovšem toto: http://stores.ebay.de/schokoladen-hirschberg
hirsch Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Paráda. Ještě lepší je ovšem toto: http://stores.ebay.d...aden-hirschberg Ty Pralinky vypadají zajímavě, máš zkušenosti s jejich objednávkou na ebay?
Ctirad13 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Od urcite doby nakupuju pouze Fair trade cokolady
hirsch Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 chutná mi také tahle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Tak taky přidám pár kousků, které na mě čekají ve skříni
F.B. Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 I ja sa radím medzi milovníkov horkej čokolády. Keď mám chuť na celú tabuľku, vystačím si so 75%, keď si chcem dať kúsok, tak kľudne i 80%+, z tých s príchuťov mám najradšej chilli, matovú, alebo i kokosovú, prevažne od Lindt. F.
jovani Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 dnes odovzdavam znamemu Amedei Chuao a "9" spolu s minicokoladkami Michel Cluizel Premier Cru
spineshank Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 já miluju nejvíce čokoládu s mátou,výborná je třebas tato
Akam Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Tak včera večer u TV jsem pokořil celou Geishu dark myslím že za dvacku jsem lepší nemel.
knihomol Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Poslední dobou mně chutná mléčná čokoláda Arko 35 % a 39 %. Mňam mňam.
Akam Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 jjo, ta je zajímavá!!jo tu jsem posledně kupoval na letišti v Curychu, žena mě tvrdí že to chutná jak čokoláda z vánočního stromečku
jovani Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 opat nieco "malo" od Amedei Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miraclei Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Pro ukojení touhy po sladkém mi stačí jeden čtvereček týhle 81% čokolády z Lidlu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 http://www.jordis.cz/
Patejl07 Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 Když už tak jedině hořkou, minimálně 60 procent kakaa, ale to už musí být chuť abych si místo bůčku dal čokoládu
Lion Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 (upraveno) poraďte kde sehnat velkou tabulku čokolády? asi hledám blbě, ale v čr nic moc, hledám něco kolem 1000 gramů.... asi mléčnou a může tam být i ovoce (maliny nebo tak) může být i ebay, ale nedovedu si představit jak to česká pošta doručuje když je venku 30 ve stínu Upraveno 6. července 2013 uživatelem Lion
obrbobr Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Pro ukojení touhy po sladkém mi stačí jeden čtvereček týhle 81% čokolády z Lidlu. jojo, přesně tak :-)za 3 pětky 125g a chutná výborně, s tím jedním čtvrečkem to dělám také
jovani Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 elavazza.sk, a coko Gianduja nema chybu sice sk, no skus sa dohodnut
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se