budo Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2008 Skoda, ze sem nechodi moje nastavajici, ta je na cokolady ujeta!........ To jsou asi všechny. A dle mých zkušeností - jedna z věcí, které žena nikdy nesnese nezapomíná - nerozdělíš-li se o čokoládu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2008 After Eight nebo Toblerone. Ale i ceske mentolove bonbony jsou slusny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Pri pozerani tejto fotky z Londyna som si spomenul,že doma su ešte nejake resty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prva čokolada,pri ktorej som pochopil,že teoreticky môže byť niečo lepšie ako sex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 čokoládu moc nemusím,ale plnooktanovej Lindt s chili......to jo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Pritelkyne mi nedavno rikala, ze v Londyne maji nejakou echt cokoladicku se sampanskym. Nevi nekdo, co je to zac? Pry je to ale ukrutne drahe, bonboniera asi za 2000Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Mohla by to byť aj ta Godiva,neviem ako so šampusom,ale cena približne zodpoveda a fakt,že maju na Oxford street (!!!!) vlastny butik (!!!!).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 no jasne... naj su pralinky godiva a neuhaus... A naj lindt aku som mal bola urcite ta vianocna... gilius: no teraz si tu lindt musim dat... Ta je fakt uplne super... V ustach nic necitis len vychutnas a potom to chili pocitis v krku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 gilius: no teraz si tu lindt musim dat... Ta je fakt uplne super... V ustach nic necitis len vychutnas a potom to chili pocitis v krku.. jen si dej...já možu "čili" kdekoliv,jakkoliv a v jakémkoliv množství.....ale potom se musím nacpat zmrzlinou.....abych si ráno na ajnclíku mohl zahulákat:"poď už,zmrzlino..."....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
landeron Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 nazdo zboznujem cokolada - hlavne mliecnu. z tych komercnejsich je to urcite znacka MILKA v roznych prichutovych prevedeniach. Jedol som aj tzv. manufakturove - fakt kvalitne echt kakaove cokolady, ktore su o niecom inom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Jednou jsem někde v zahraničí v hotelu měl večeři : vepřová panenka s omáčkou z hořké čokolády, dalo se to sníst, ale nic moc. Není nad argentýnský steak to je nejlepší čokoláda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 6. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2008 Studentská pečeť, tu můžu. A pak kofila,milena,kaštany... ... jdu se podívat jestli je nějaká doma,hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 6. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2008 Jako kluk si spomínám na čokoládové hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2008 99% Lindt, idealně v kombinaci s neslazeným Latté. 80 - 95% se ještě dá, pod 75% to je spíš ztužený margarínový máslo ochucený Kakaem. Fujtajksl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomo135 Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Jsem na tom stejně, nejraději nugát a bílá s ořišky. Já poslední dobou ujíždím na Ritter sport Bílá s Oříšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 99% Lindt, idealně v kombinaci s neslazeným Latté. 80 - 95% se ještě dá, pod 75% to je spíš ztužený margarínový máslo ochucený Kakaem. Fujtajksl. Ty jsi ale mlsnej......:lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Ukázky: http://www.milpo.cz/images/ukazky/cokolada1.png http://www.milpo.cz/images/ukazky/cokolada2.png Bohatě ilustrovaná celobarevná publikace na křídovém papíře zahrnuje kromě historie čokoládoven v ČR a osudů zakladatelů našich prvních továren i kapitoly o počátcích pěstování kakaových bobů, o pronikání čokolády do Evropy, současné trendy ve výrobě čokolády a další zajímavosti. Dokumenty, fotografie, obaly od čokolád a další obrázky, které zapůjčili oba autoři ? proslulí sběratelé, jsou vskutku ojedinělé. Luxusně připravená kniha s neobvyklou grafickou úpravou se může stát pěkným dárkem. http://www.milpo.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Ďurai Peter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lemare Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Jako asi u všeho, je dobré se podívat mimo "průmyslovou produkci", tzn. řekněme menší čokoládovny. Mezi špičku počítám např. Amedei ("nejlepší čokoláda na světě"), Cluizel, Valrhona a Pralus.A pro zajímavost, jak čokoládově může chutnat mléčná čokoláda doporučuju Asfarth od Bonnata.Naštěstí se toho dá spousta koupit už i u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 moser roth - private chocolatiers - winter edition " birne helene" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 porad shop, kde kupit dane cokolady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se