New Milis Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 (upraveno) Buď jsem hluchej, nebo nevím, prakticky je neslyším. Nemusíš bejt hned hluchej, nejdřív zkus kancelářskou sponku, párátko nebo špejli a pořádně to protáhni! Upraveno 20. května 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Buď jsem hluchej, nebo nevím, prakticky je neslyším. Velikost je super. Řemen dostává na prdel, je nutné při koupi sponu rozhodit a zahladit všechny hrany, jinak řemen za chvíli odrbe. To samé se spodní stranou pouzdra, o který se řemen jinak ošůchá. Jinak jsou hodinky SUPER! Co se týká dezénu, tak bych jen za sebe uvítal ploché sklo a ne vypouklé. Já mám taky pocit, že Unitas skoro není slyšet. Jsem zvyklý na kapesní hodinky, předělávky z kapesních nebo Longines MVS a to se nedá vůbec srovnat to je jiný rachot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 No čekal jsem jinou palbu, každej tvrdil, jak to řve jak kráva, jak to hrčí jako traktor, jak to mlátí jako ruskej budík. Prostě sem čekal něco hlasytýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Nemusíš bejt hned hluchej, nejdřív zkus kancelářskou sponku, párátko nebo špejli a pořádně to protáhni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Tak dnes mně od Jakuba dorazily (díky za bleskovou dodávku). Jsou prostě skvělé. Pravda, řemen by mohl být delší, ale zapínám na čtvrté dírce od konce, takže to není nic hroznýho. Nu, a časem třeba pořídím jinej Mimochodem - kupoval jsem je hlavně kvůli velikosti a tvaru korunky, takže v mém případě bylo zbytečné čekat na druhou generaci. Tak az budes menit remen vybehni s tim starym v praci vo patro vejs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 To Kubson - nebola by možnosť objednať na Steinhart Nav B-Uhr stainless steel plné zadné viečko,poprípade ak áno, tak aká by bola cena? Možno by malo záujem viac ľudí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 To Kubson - nebola by možnosť objednať na Steinhart Nav B-Uhr stainless steel plné zadné viečko,poprípade ak áno, tak aká by bola cena? Možno by malo záujem viac ľudí. šlo by to v případě, že by jej dělali, což myslím že nedělají... resp plné dýnko je na automatech, jestli by to šlo vyměnit to nevím - obecně jakékoli i minimální úpravy se se steinhartem řeší velmi špatně a zdlouhavě, osobně jsem to už asi vzdal, za investovanou energii to nestojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 šlo by to v případě, že by jej dělali, což myslím že nedělají... resp plné dýnko je na automatech, jestli by to šlo vyměnit to nevím - obecně jakékoli i minimální úpravy se se steinhartem řeší velmi špatně a zdlouhavě, osobně jsem to už asi vzdal, za investovanou energii to nestojí No čo už, ale ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 Kolega si kupoval hodinky primo z jejich webu, protoze se mu libil model Militare UT 6498 http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=22#56 Po mesici se zacali o hodinu za den predbihat. Posilal je zpatky, behem tydne prisly "opravene". Po dalsim tydnu opet, tak mu poslali nove a navrch dva novy remeny dle jeho vyberu jako kompenzaci za postovne.... Oprava tedy celkem rychla, ale v zasade naprd. Ty nove sekaj dobrotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 Tak jsem u Kubsona ty veliký potvory objednal. :-) Tady je jeden "dle recenze" spokojený uživatel... ...no vrtá mu hlavou, jak je možný, že jsou tak levný :-) forums.watchuseek.com/showthread.php?p=531924. (v odkazu jsou i pěkné fotky) Konečně jsem pochopil, proč má unitas 6497 vteřinovku na devítce. Byl to kalibr do kapesních hodinek a tam byla korunka nahoře...takže byla vteřinovka na šestce, jako obvykle. Chci se zeptat na přibližnou odchylku u Vašich strojů...+/- 2 sec. denně? Měl někdo se Steinhart B-uhren nějaký problém? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 priblizna "uchylka" je u mojich plne dotazenych hodinek do 10 sec, druhy den klidne i minuty pozadu, aspon se mam na co vymluvit kdyz dorazim pozde do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 Tak jsem u Kubsona ty veliký potvory objednal. :-) Chci se zeptat na přibližnou odchylku u Vašich strojů...+/- 2 sec. denně? Je to neuveritelne, ale moje opravdu delaji +/- 1-2 vteriny denne. Nepochopitelna presnost. Zvlast proti Breitlingum, ktere mi delaji stabilnich +8 vterin denne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Je to neuveritelne, ale moje opravdu delaji +/- 1-2 vteriny denne. Nepochopitelna presnost. Zvlast proti Breitlingum, ktere mi delaji stabilnich +8 vterin denne . Promiň, ale to není chyba Breitlingů, ale jejich majitele, který si je není schopen nechat seřídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Promiň, ale to není chyba Breitlingů, ale jejich majitele, který si je není schopen nechat seřídit. Nemusis byt hned neprijemny, Jeremy. Procetl jsem cele vlakno Breitling, predevsim to o presnosti, a tam se dozvedel, ze musim pockat aspon 1-2 mesice, nez si hodinky sednou, a ze veskrze 8 vterin denne je OK hodnota. Mam je teprve 14 dni, tak cekam, jestli se neco stane. Pokud ne, vezmu je SAMOZREJME na serizeni (byt musim rict, ze me nutnost tohoto kroku malinko prekvapuje, ale to je spis o pocitu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Promiň, ale to není chyba Breitlingů, ale jejich majitele, který si je není schopen nechat seřídit. A ma to vubec smysl nechat si vrtat do takovych hodinek ? Moje B delaji stabilne +6s. a nijak to neresim. Nekdy mam pocit, ze ta honba za presnosti je trochu nesmyslna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Tak podle Güntera by B.II měly být cca za týden nebo dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 A ma to vubec smysl nechat si vrtat do takovych hodinek ? Moje B delaji stabilne +6s. a nijak to neresim. Nekdy mam pocit, ze ta honba za presnosti je trochu nesmyslna. S tim zcasti souhlasim. Na druhou stranu kdyz dokazou hodinky (od vyndani z krabicky, bez serizeni) za 10K udrzet 1-2 vteriny, Valjoux v Sinnech za 35K to same, pak uplne nevidim duvod, proc tolerovat COSCovanym Breitlingum za 60K +8 vterin denne . Ale jak rikam - pockam jeste mesic a pujdu je reklamovat, resp. seridit. Alespon aby se drzely COSC limitu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 S tim zcasti souhlasim. Na druhou stranu kdyz dokazou hodinky (od vyndani z krabicky, bez serizeni) za 10K udrzet 1-2 vteriny, Valjoux v Sinnech za 35K to same, pak uplne nevidim duvod, proc tolerovat COSCovanym Breitlingum za 60K +8 vterin denne . Ale jak rikam - pockam jeste mesic a pujdu je reklamovat, resp. seridit. Alespon aby se drzely COSC limitu . přesně tak x hodinky za kilo a jdou hůře,ale konstantně než hodinky za 10t = na nic nečekej a jdi je nechat seřídit - doporučuji Carollinum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Tak podle Güntera by B.II měly být cca za týden nebo dva. Kez by ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Mám je týden a fous a můžu potvrdit +2 s denně, konstantně. Oboje Hamiltony mně dělaj s 7750 +4 s respektive 3 s denně, Šturmy +12, Samuraje +8 (všechny automaty se střídavě válej na watchwinderu), takže fakt je, že B-uhr jsou mé nejpřesnější hodinky. Natahuju je pravidelně každej večer, takže nevím jak se chovaj při dojezdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se